- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel909
addikt
válasz
#03372544 #22945 üzenetére
phejj nem.
egy évig volt wp-s telóm és csak szenvedtem vele. nagyon ramaty rendszer. az app indítások lassabbak sokkal mint droidon. nincs is annyi alkalmazás, ami van az is kb fele annyit tud mint droidon. addig nem veszek wpt ujra amíg nem ér el egy tisztességes részesedést mert addig nem lesz jobb mint az android. -
troger911
tag
válasz
#03372544 #22736 üzenetére
Üdv!
Én KitKat-el kaptam a telefont, de szeretném megnézni a 4.3-at, mert nagyon dicséritek és a GPS pontosságal sem vagyok teljesen elégedett... Az összefoglalóban lévő "C6603_10.4.1.B.0.101_CE3.ftf(4.3)" a 4.3-ból a legutolsó verzió? És, ha jól értelmezem ezt csak Flashtool-al tudom megtenni? Kell valamiről mentést csinálni, mint pl. az S2-mnél biztonsági okokból az EFS mappáról? Köszönöm! -
-
dSERiES
senior tag
válasz
#03372544 #22631 üzenetére
KitKat-en állítólag az 5.0.88-cal meg lett oldva minden... ha nem teszi fel magától, innen fel lehet.
-
MaxxDamage
félisten
-
S3R6PH
tag
válasz
#03372544 #22378 üzenetére
Hm.... gondolod?
Én a Samsung Electronics 64GB PRO SDXC Upto 90MB/s Class 10 Memory Card (MB-SG64D/AM) használom, éshát egyáltalán nem lassú....
A foldermountal meg a külömbséget észre sem veszem.
Nekem nemmindegy hogy a belső tárhelyemet tömöm hülyeségekkel, ígymeg hál'Istennek mindenre van helyem!Kapásból non-stop kamerázni két és fél órát HD-ben......
-
-
oliwire
őstag
válasz
#03372544 #21302 üzenetére
Mondjuk az nem biztos, hogy kevésbé használható. Nekem tetszik a z család, de csak sp-m van. Az akksi jobban bírja, mint a z-nek, kijelzője nem olyan szép, de nekem elég, a hardver is elegendő. Én úgy gondolom, hogy már olyan jó hardverek vannak a középkategóriás telefonokban, hogy én már csúcskészüléket nem nagyon nézek ki magamnak.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
#03372544 #21197 üzenetére
SD kártyán van a zene, clearaudio bekapcsolva.
16gb-s cl4-es kingston a kártya, de 4.3 alatt tökéletes csak 4.4-nél csinálja de várok frissítést azt vettem észre hogy egy idő után csinálja csak.
Eddig amúgy a 4.4 negativjai a walkmann app meg a gps érzéketlenebb nálam. -
burgatshow
veterán
válasz
#03372544 #21110 üzenetére
Ha beállítod azokat amiket a Sony javasolt a korábban linkelt cikkben, akkor nem kell tiltani a G+-t és a Hangoutsot se és még az akksi sem merül.
Idézet a cikkből:
"Until a new version of Google Play Services is provided by Google we urge users to either uninstall the latest update of Google Play Services (might limit use of Google Services like YouTube) or go to Settings > Google (accounts) > Ads > Tick the box for Opt out of interest-based ads and also disable back up of your data by going to Settings > Backup & reset (Personal) > uncheck the box for “Back up my data”."
Nyersfordítás ha valakinek nem menne az angol:
Amíg a Google nem biztosít egy javított verziót a Google Play Services alkalmazásból, azt javasoljuk a felhasználóinknak, hogy vagy távolítsák el a Google Play Services alkalmazás utolsó frissítését (mely korlátozhatja a Google szolgáltatásokat mint pl.: YouTube), vagy a Settings > Google (accounts) > Ads > Opt out of interest-based ads elől a pipát tegyék be, illetve kapcsolják ki a Backup of your data funkciót a Settings > Backup & reset (Personal szekció) beállításoknál.
/cc @adamsauvage
-
törölt tag
válasz
#03372544 #21049 üzenetére
Az, hogy hány szálon futnak a dolgok a kernelen múlik!
Nyilván ebből adódik, hogy sokaknál akadozás van, mivel hiába a 4 mag és a 2 GB ram, nem jó a terheléselosztás!
Vagyis a megfelelő működéshez megfelelően kell behangolni a rendszert is. Na, ehhez vannak már azért okos alkalmazások!Természetesen rootolás után!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest