Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Aktív témák
-
petrasgabor
csendes tag
válasz TomWexX #34076 üzenetére
Ahogy leslieke mondja, a lényeg inkább az, hogy ha lehet, akkor ne hamis kártyát vegyen. /mert akkor hamiskártyás lesz/
Nekem az volt az elgondolásom, hogy olyan Kingstont vettem, ami egy ilyen micro sd adapterrel volt egy csomagban, mert így egy-két 100 Ft-tal volt csak drágább, mint nélküle, és ennyiért egyszerűen nem éri meg hamisítani. Eredeti adapterrel összecsomagolni megintcsak badarság lenne.
Hibátlanul működik a kártya, és az élettartam garancia azért megnyugtató dolog.[ Szerkesztve ]
-
-
petrasgabor
csendes tag
Mert a .jar mindenkinek működik, az m.opera pedig képes Tanúsítványhibával leállni.
Az Opera mini neten olvasgatni -nekem- tökéletesen megfelel. Gyors(!), képernyő szélességűre tördeli a sorokat(!) /igen tudom, nem a program, hanem a szerver..de kit érdekel../, nem telik meg a memória, kis adatforgalmat generál, nem ugrál a címsor, bármilyen fájlt le tud tölteni, kezeli a füleket (/fül-orr-gégész/) és minimális helyet foglal el az alsó sáv. Természetesen a virt.bill. és a kijelzőhöz igazítás kikapcsolva!
Cserébe nincs multitouch (minek is ha jól tördel?), nem annyira folyamatos a gördítés, és linkeknél nem mindig a legszebb a hasábba tördelés.
Én főleg olvasni szoktam a neten, ezért engem ezek a dolgok nem zavarnak annyira mint a gyári böngésző hibái, így nekem bevált.
Akinek nem tetszik, mit tapasztok? Amiket írtam, vagy van más hiba is amivel eddig nem találkoztam vagy észre sem vettem? -
petrasgabor
csendes tag
Letölthető a magyar nyelvű Opera mini 6.0!
-
petrasgabor
csendes tag
A kijelzőméretről azt azért meg kell jegyezni, hogy mivel a Wave I. febontása megegyezik a tepsikével, ezért maximum egy hangyabokányival nagyobbak lesznek a betűk, de több nem látható belőlük. Innentől pedig kb. csak filmeknél lehet érdekes az 1 centivel nagyobb képátló.
Ha már összehasonlítunk: II-esnek sík az előlapja, a Wavenek pedig egy finom ívvel süllyesztve mélyebben ül a kijelző, mint a hangszóró és a gombok. Szebb, elegánsabb és hasznosabb megoldás.
(Talán a Wavet is lehet így jellemezni. ) -
petrasgabor
csendes tag
Feltettem a javas Skype-ot. A chat része jól működik, mutatja a státuszokat, elvileg fut a háttérben. Eddig szép és jó. Engem tudtak hívni másik gépről, sima rejtett számos bejövő hívásként jelent meg (!) , ennek azért megörültem. Felvettem, számolta a másodperceket stb., de sajnos nem hallottuk egymást. A beállításokkal talán még lehetne varázsolni, mert semmihez sem nyúltunk -egyik oldalon sem-, de azért már ez is biztató szerintem. Az MSN-hez, Facebookchat-hez hasonlóan ez sem foglalkoztat túlzottan, de mint ahogy az is működik Palringoval, lehet, hogy kis kézügyességgel a Skype-ból is kihozható valami. Nekem a chat részével alapból nem volt gond. Rezzen, csippan.
Akinek van kedve próbálkozhat állítgatni, hátha sikerülne megoldani a hívás problémát! -
petrasgabor
csendes tag
válasz Lotusomega #27513 üzenetére
Ha csak szimplán rákeresel a Wild West Pinballra, akkor is ugyanaz a meglepődés.
/Hogy jön ide "mámmeg" a szifon?..../ -
petrasgabor
csendes tag
Az ImageBlender marHajó kis program! Lényege, hogy a fényképen automatikusan, vagy kézzel kijelölt részek kivételével "elhomályosítja" a hátteret/előteret. Magyarul úgy fog kinézni, mintha kis mélységélességgel fotóztuk volna.
A kép lehet már meglévő, vagy a programon belül készített max.1256x1920 felbontású is.
Tárgyfotónál is zseniálisan tud kinézni! A terület kijelölése / kijelölés megszüntetése is egyszerű, működik a multitács, korrekt. Érdemes kipróbálni!Boldog Új Évet!
-
petrasgabor
csendes tag
Torry, szebev: az Infernus szerintem nem bugos, én kijutottam. Van angol nyelvű végigjátszás is. (bocs, hogy nem linkelek, de én is max. rákeresnék)
Exchange ActiveSync-et amióta használom (néhány hónapja), hibátlanul ment gmail-lel. Ma viszont porszem kerülhetett a Samsung gépezetébe, és nem töltött le több levelet. Megerősíteném amit itt olvastam a fórumon, hogy ilyenkor nem kell törölni és újra beállítani a fiókot, csak a -nálam- eddig üres Tartomány-hoz Google-t írtam. /talán akinél eddig Google volt, az hagyja üresen/ Mentés után újra szépen szedegeti a méleket.
SlyChocolate: Nem értem miért ne kapna a Wave 2.0-t. Vagy akkor a Wave II sem fog kapni szerinted? Mert ugyebár a hardver ugyanaz. (csak a 8500-nak szebb a kijelzője. )
Ja, és EZ is biztató.
GeoJoe: Nálam a hangerőgombok éltek játék alatt. (azt hiszem számít az is, hogy merre fordítod a készüléket játék közben)
[ Szerkesztve ]
-
petrasgabor
csendes tag
válasz Nefretiti #24015 üzenetére
bControllal szerintem az lesz a gond, hogy a tűzfalad blokkolja. Nod Smart Security-n megoldás, ha ideiglenesen kikapcsolod a tűzfalat, bControl elindít, (azonnal működni fog), majd tűzfal visszakapcsol. Innentöl a programból való kilépésig menni fog. /a Kivétel hozzádásában még nem mélyedtem el, de biztosan megoldható az is valahogy../
-
petrasgabor
csendes tag
válasz janes1976 #22437 üzenetére
janes1976, m.zso: Beírjátok Tecsőbe és Yüklemek részletesen megmutatja!
/Mellesleg működik. De psszt!/
szerk.: látom már már megvolt.Szamp: Az Omnia 2 esetén érdemes elmerengeni az anyagminőségen, a rezisztív kijelzőn, és a Windows Mobile-on. /ezek már külön-külön is felejtsd el kategóriába helyezik. Legalábbis nálam.../
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest