- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Hallott már valaki olyan problémáról, hogy egy telefon, a zsír új eredeti akksit is teljesen lemerítse ÚGY HOGY ki volt közben kapcsolva?
De ha nincs is kikapcsolva, lehetséges ilyen hiba?
-
trialboj
őstag
Na meg is van az első diagnózis, 63%-ról, egy éjszaka alatt (kb 9 óra) úgy hogy még a közelében sem volt senki, 2%-ra merült, és kikapcsolt. Úgy gondoltam hogy csak egy szaros replika lesz, de aztán találtam ezt a cikket, így néz ki az akksi. A többi modellnél más elrendezésben van a szöveg.
További érdekesség, hogy eddig a jelentősebb árú márkás újonnan vásárolt termékeknél is volt 3-4 alkalom, hogy kifogtam egy hibás szériát, és természetesen ez már csak a garancia lejárta után derült ki.
-
trialboj
őstag
Kösz a tippeket. Miután megvettem és beraktam tölteni az volt az első hogy factory resetet csináltam.
A a pajzs fogalmam sincs micsoda pontosan, mikor bekapcsolom a wifit, előjön, és eldicsekszik hogy blokkolt valami appot ami a nethez akart hozzáférni, de én még semmit nem raktam rá.
A másik (kék) akku jelzés a DU Battery saver ikonja, a másik telefonomon gyárilag fent volt, gondoltam felteszem ide is, hátha lelő pár szarságot ami leszopja az akksit.Az eladónak akkor leszek hálás ha elviszem szervizbe és nem kérnek 10,000-ket hogy helyrehozzkk.
Még egyszer köszönet a segítségért.
Hálából itt egy premium tok az S4-hez, annak aki még nem ismerte.
u.i. A régi telefonomnak pont ingyen töltője van (kicsit magasabb mint a lent linkelt képen) és 2.0 amperes, ezzel tölthetném a telefont amíg megjön az eredeti?...
-
trialboj
őstag
válasz
N.otorious #41971 üzenetére
25.000-et ért el Antutuban, mondja valaki hogy a fake nem képes ennyire. (Neten láttam 28K-t is ezzel a telefonnal)
Lekaptam azt a cuccot, a gond az hogy nekem sok újjat nem mond, ezek nagy részét az about részben is olvastam, de csak nem tiszta miből derül ki hogy igazi avagy sem. Vietnámban készült
ez jó vagy rossz?
[url:/dl/upc/2014-09/30/194013_pdczoxwtv7vuayym_screenshot_2014-09-30-21-24-05.thumb.jpg][/url]
[url:/dl/upc/2014-09/30/194013_ymd0ch75li96nlag_screenshot_2014-09-30-21-24-21.thumb.jpg][/url]
[url:/dl/upc/2014-09/30/194013_oisowfa57sp3bl19_screenshot_2014-09-30-21-24-29.thumb.jpg][/url]
Amúgy a este fénypontja hogy az akksi is szar, 3 óra menüben való mászkálás 30%*ot vett le. Harmadik fél által gyártott akksit szabad használni, vagy muszáj ebből is eredetit venni.
Amúgy érdekesség, hogy ebben 16GB-ot ír, a storage-nál viszont 8GB, amiből 9 szabad
))
Egy esetleges új akksival, töltővel, és a bal gomb javításával, simán egy új garanciális készülék áránal leszek.
Legyen ez tanulság mindenkinek, aki tírpákiában él, és használtan vesz valamit a hegyiparasztoktól.
-
trialboj
őstag
válasz
pixelblondie #41968 üzenetére
na már csak az hiányzik hogy kiderüljön hogy klón, és lelövöm magam
Mi az a Kies?
/ mini töltő, az oldalán van a felirat és kisebb is mint a másik, + arányos a két része, mint ahogy a linkelt képen /
-
trialboj
őstag
Igen a kisebb töltőt kaptam. Van egy másik telefonom is, és most hogy összemértem tényleg kisebb egy fél centivel.
Habár sajnos idő közben ez lett a legkisebb baj.
A 3g nem akar működni, holott minden úgy van belőve ahogy kell, a home button rendkívül mélyen kell benyomni (és nem megnyomni) hogy működjön, nem tudom hogy ez normális-e, a fólia túl vastag, de rendkívül kényelmetlen, és a legnagyobb gond, amit nem is tudom hogy csak most vettem észre, a bal settings gomb, nem érzékel rendesen, csak ha kicsit alulról megtámasztom.
És ami még érdekes, habár ez valószínűleg csak nekem magas, nem frissíti a szoftvert 4.4-re 4.3 -ról, azt írja a legfrissebb van fenn.
-
trialboj
őstag
Vettem egy Samu S4-et használtan, és odaraktam tölteni. Azt mondta az eladó hogy az eredeti kábelt elszakította vagy elvágta valamivel, szóval csak a dugó eredeti a kábel nem.
Odaraktam tölteni, és elég meleg lett az átalakító, a telefon hátulja az akksinál nem melegedett.
Első kérdésem, hogy ez most normális? Lehet ettől baja a telefonnak? Ha veszek egy eredeti (használt) töltőt akkor azzal jobb lesz a helyzet?
Kicsit belegondolva, egy noname autótöltő is feltölti a telefont. Mondja már valaki hogy nem b@sztak át nagyon
-
trialboj
őstag
Ha mostanában szeretnék Samsung s4*et vásárolni !használtan!, akkor is érdemes lenne megvárni a note 4 megjelenését hátha lejjebb tolja az árakat? Esetleg az új ipon is segíthet lejjebb tornászni a jelenlegi s4 árát?
Danke
-
trialboj
őstag
Üdv, az S4 tulajok közül nem használja valaki az Ingress nevű appot? Mennyire működik jól, itt leginkább az aksira gondolok?
Illetve nem tudom hogy ez off-e, de arra is kíváncsi lennék hogy így 2014 vége felé megéri-e még S3-at vásárolni, vagy minden szempontból ajánlott az S4-es modellben gondolkodni? (átlagfelhasználásra)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest