- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mSchumi87
senior tag
-
Gizmo94
veterán
válasz
szrobi66 #41229 üzenetére
Minden Samsung drivert törölj le a gépről, utána futtass egy ccleanert vagy más registry tisztíttó, majd amit migabi24 linkelt, telepítsd fel. Ha nem jó, próbáld meg másik portban, másik kábellel, takarítsd meg az usb csatlakozót a telefonon és a kábel csatlakozóit is. Ha ezután sem jó, vagy usb kábel, vagy usb csatlakozó hiba. Ugyanígy szívtam egy Tab-bal nemrégen, a vége az lett, hogy másik kábelt kellett venni hozzá.
S4-nél könnyebb dolgod van, nincs speciális csatlakozó, bármilyen micro usb kábel jó neki.
Nyilván eredeti S4-ed van, de ha bármid lenne, akkor is el kellene indulnia a winfos usb felismerésének, tehát lazán látnia kellene az eszközt. Ugyanígy szívtam pont mint te, akárhogy dugtam a gépre, mintha semmit nem csatlakoztattam volna, miközben az S3-S4-et azonnal felismerte. A Tab-nál ez kábelgond volt, nálad hátha csak a driverek.. De ha más Samsung eszközt lát, akkor nálad is az lesz, vagy a csatlakozó.. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest