- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
migabi24 #49896 üzenetére
Igen de az már nem kell külön mert 1.1-ben már benne van. Elég csak az újraindításra nyomni a power gomb nyomva tartása után és ott megjelennek az opciók. Nálam még mindig stabilan fut talán a ram kihasználtság kicsit magas de nem lassú a rendszer. Elkezdem játékokkal tesztelni.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
migabi24 #49574 üzenetére
Ezt valahogy sejtettem,hogy ennyire ki van pucolva.De hogy sikerült?Ugyanis bármi ilyen Google féle szolgáltatást tiltok,egyből "ordít" a rendszer,hogy frissítsem meg hasonlók.Elég idegölő,aztán én inkább hagytam.Hát igen..tény,hogy sokan szidják ezt a rendszert,de ez inkább a Google számlájára írható.Főleg ez a "Google play szolgáltatások" az ami szétsz*rja a telefont.
-
válasz
migabi24 #49228 üzenetére
Két telóval ezelőtt próbáltam, de csak a free verziót. Akkor nem voltam tőle behalva, bár azóta biztos fejlesztették azt is, meg mondom, csak az ingyenest próbáltam. Most a gyors takarításra a CCleanert használom, de akkor adok még egy esélyt az SD Maid-nek.
Kikerekid, mi?
-
válasz
migabi24 #49226 üzenetére
Amit a takarításról írtam, azt rootolt telóra vonatkoztattam. Én vagy TWRP-ben csinálok " wipe cache, wipe dalvik ceche "-t, vagy van egy System Cleaner Root nevű progi, abban van lehetőség ugyanerre, ha nincs kedvem recoveryzni. Viszont mindkét megoldás tökéletesen működik, nekem legalábbis kitakarítja annyira, hogy ne legyenek belassulások.
-
válasz
migabi24 #49219 üzenetére
Pedig ilyen egyszerű. Úgy gondolom, egy S4 szintű telefon esetében hardveres oldalról teljesülnek a feltételek a stabil működéshez. Ha a felhasználói oldalról is teljesülnek, akkor nincs is gond .Eddig a legótvarabb telóimból is ki tudtam hozni a maximumot, nyilván nekem kellett alkalmazkodnom a hardveres korlátokhoz.
Az S4 esetében nem nagyon találkoztam ilyennel, viszont láttam már 1000+ órás üzemidőről belinkelt fotókat is. Ha valakinek olyan nagy gondot okoz, hogy legalább pár naponta újraindítsa a telót, meg kitakarítgassa néha, az ne csodálkozzon, ha több száz app felpakolása után kicsit belassul.baker_: nekem 435 alkalmazásom van a gyáriakkal együtt. Sztorialbum és a hasonló nyalánkságok természetesen fagyasztva, és teljesen meg vagyok elégedve a működéssel. Anno úgy vettem a telót, hogy már csak megszokásból is felteszek egy CM romot, csak aztán úgy döntöttem, adok egy esélyt a gyári ( 4.4.2 ) romnak. Azóta is árgus szemmel figyelem, de egyszerűen nem találok okot a romcserére.
-
D4ni
őstag
válasz
migabi24 #48918 üzenetére
nyilván nem lesz bombabiztos, nekem elég ha atomstabil
nade viccet félretéve , így összeségében milyen ismert hibákról lehet tudni, ami a mostani szoftverben jelentkezik ,valamint hardveres hibák? Kamera mennyire oké? Láttam egy black edition , beleszerettem a külsejébe (MEGINT
)
-
Lefty
addikt
válasz
migabi24 #48889 üzenetére
Előlapival most csinálgattam képeket a szobában, botrány szarok. De a hátsó kamera is tiszta zajos, egyedül a szabadban nagy fénynél tudtam értékelhető képeket készíteni eddig. Makró képet se tudok csinálni, mert folyton cseszekedik a fókusszal, hát ezt nem gondoltam volna, hogy az S3 kamerája jobb...
-
Dare2Live
félisten
válasz
migabi24 #48656 üzenetére
azért erre ne fogadj....
feleségem S4 Activjanak szerintem és szerinte is sokkal szebb képe van mint az én amoledes S4emnek. Én is anno azt mondtam, hogy fullhdn nem látszik pentitle... ja nem amig mellé nem raktam feleségemét onnan már nekem nincs kérdés melyik a jobb.
Uígy uaz a 4.4.2 van az övén, enyémen és neki összejön a 4.5-5hs kijelzőidő, nekem factory reset után max 4h. Uaz a HW egyedül kijelző tipusa különbözik.
-
-
2o1i
senior tag
válasz
migabi24 #48626 üzenetére
"Szebb samoled kijelző" Na neeeeeeee!
Pont, hogy rondább.
Pentile szőrösödést én ki tudom szúrni rajta, ha nagyon nézem (ez persze szőrszálhasogató nézés).
Fehér szín, mint olyan nem létezik, csak sárga van helyette.
Lila utánhúzás sem teszi szebbé az amoledet.
Mindezek mellett kevésbé éles apró betűs szövegnél.Amiben jobb a kijelző az a betekintési szög, illetve a fekete.
Persze kinek milyen az ízlése...
-
w333
félisten
válasz
migabi24 #48628 üzenetére
Persze nem vitatom kinek mi a szebb és jobb ez relatív ... nekem van mindkettő szóval bőven van viszonyítási alapom
Bárki bármit mond a G2 -nek szerintem jobb a kijelzője összehasonlítás
(#48629) Keem1
Sokkal jobban kézre áll + kényelmesebb és pl. játék + videó közben eltűnik !
-
caveman1
tag
válasz
migabi24 #48600 üzenetére
Köszönöm a választ! Esetleg még akksiról tudnál írni pár szót hogy átlag felhasználás mellett mit bír, mert olvastam visszafelé de összesen annyit találtam hogy "akksi jól bírja". Ez a gyakorlatban mit jelent? Alap felhasználás mellett ha nem nyüstölöm állandóan kibír 2-3 napot? Köszi a választ előre is!
-
-
lafaty80
addikt
válasz
migabi24 #48320 üzenetére
A családban ez is egy fontos szempont, amikor telefont választottunk a páromnak.
A munkahelyemen én vagyok a szervizzel kapcsolatban, és mostanában sokszor kell 1-1 javítás után után visszahívni a szervizest, mert A hiba ugyan megjavult de a javítás "hatására" lett egy B hiba... sajnos.
De mindenképpen piros pont a samsung-nak, mert jönnek, cserélnek szó nélkül, néha többet is mint kellene + ajándék fóliákat osztogatnak. -
Keem1
veterán
válasz
migabi24 #48016 üzenetére
Nem-nem, félreérted! Én a kizárólag energiaspórolás miatti, minden éjszakai kikapcsolásra gondoltam. Újraindítani rendszeresen szoktam, ha amúgy nincs gond, akkor mindig mielőtt a töltőről lehúznám, nyomatok egy teljes restartot (kikapcsolás, 1-2 perc múlva pedig vissza).
-
-
glaci
őstag
válasz
migabi24 #48000 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy Androidon.
Az Omnia 2 (Wondows Mobile) tudja.
Hirdették is annak idején a reklámjában, hogy ezt a + feature -t is tudja. (Mert pl. a szintén W.M. -es Asus P535 érthető okokból nem tudta ezt.)
Ez ugyanis ezeknél a készülékeknél már nem alap.
Ez egy pici számítógép. Ha kilépünk az OP rendszerből és lekapcsoljuk, akkor ne várjuk el, hogy úgy működjön, mint egyébként.
Vannak cégek, akik úgy gondolják, hogy az emberek éjszakára kikapcsoljál a telefonjukat, azok figyelnek erre is. Mások (mint pl. a Samsung is) meg úgy gondolják, hogy nem kapcsolod ki, csak repülőbe rakod, így ők már nem fejlesztenek erre külön.
(A vége már általános, így azt a válasz miatt ne vedd magadra.)(#48012) migabi24:
Samsung telefonhoz?! -
Keem1
veterán
válasz
migabi24 #47999 üzenetére
Próbálom elképzelni, de nem tudom. Hardveresen képesek rá? A Samsungjaim egyike se tudta, érthető okokból. Ha nem fut az Android rendszer, nincs ami az ébresztő appot futtassa. Tehát csak úgy tudom elképzelni, hogy egy dedikált, kis fogyasztású háttérrendszer futhat "kikapcsolt" állapotban, ami egy megfelelő ébresztő appot az Android nélkül is képes futtatni.
-
-
Szabcsizz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Elden Ring
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest