- iPhone topik
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mirra1 #63189 üzenetére
A fehér keret le van fújva krómmal. A króm le van lakkozva. A lakkot egy plasztik kártya (bank, személyi stb..) élével leszedtem. Ott kezdtem el kaparni a lakkott ahol már levolt kopva így bele akad a kártya széle. Könnyen lepattog a lakk. Utánna vizes, acetonos ruhadarabbal meg fültisztító pálcikával ledörzsöltem a krómot.
-
awakening87
aktív tag
válasz
mirra1 #60106 üzenetére
Valószínűleg semmilyennel, mert valamelyik ellenőrzésnél elbukik a telefonod (assert), mivel ezek inkrementális frissítések, szerintem valamelyik partíciók ellenőrző összegeit is nézi, a modemét biztosan.
Ha bővebben érdekel, nézd meg az OTA frissítés zip-jét, és benne az update-script -et, abban biztosan benne van. Sima 9505-ön nekem ide szokta tenni, csak rootként lehet olvasni: /cache/fota.zip
Inkább ne kísérletezz vele, több helyen is írják, hogy fennáll a hard brick lehetősége!
xda-n az eredeti 9505G 5.1 Google Play Edition rom-ot megcsinálták custom recovery-s zip formátumra, ami felmegy 9505-re. Egyedül a kamera nem működik benne (Cannot connect to camera). Most éppen logra várnak, anélkül nehéz lesz kijavítani ezt a hibát.
[link]9505 vs. 9505G: a bootloader biztosan különböző és a modem is, legalábbis úgy olvastam, hogy a 9505G az LTE-nél csak az amerikai sávokat tudja, a 9505 európai változata, meg az európait. E két dolog miatt sosem lehet a 9505-ből igazi 9505G-t csinálni.
-
-
válasz
mirra1 #58315 üzenetére
Szia! Ha nem ragaszkodsz a CM-hez ( az utolsó jól működő CM rom a 4.2.2 volt szerintem, nemrég feltettem egy CM11-et, mit mondjak, egy nap után ment a levesbe ), szóval, ha nem ragaszkodsz mindenképpen a CM romokhoz, a Phoenix v11.6 romot kipróbálhatnád.
Nekem a 10.0 van most a telómon, ez 4.4.2-es, szerintem nagyon jó. Felkínálta OTA-n a frissítést, de én nem szeretem a Lollit, szal nem próbáltam ki, de a 4.4.2 alapján nem lehet rossz az sem. [link]Bocs, látom, közben feltetted a CM12-t. Ha mégsem válna be, a Phoenixet csak ajánlani tudom.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
mirra1 #58302 üzenetére
CM12.1 STABIL
Itt találsz leírást hozzá,teljesen egyszerű.Ezt a verziót tedd fel,a többit nem érdemes,annyi bug van bennük.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest