- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Csehlala #40747 üzenetére
Szerencsés esetben nem romlott el, csak elkoszolódott. Ha sűrített levegővel befújsz a hangszóró nyílásánál, akkor jó eséllyel kitisztul. Nekem csak részben segített, 2-3 nap után újra meg újra ezt a hibát tapasztaltam. Ekkor már kihívtam a szervizt, szétkapta a srác, és rendesen kitisztította. Azóta eltelt 1 hónap és teljesen jó.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Csehlala #40747 üzenetére
nekem is ezt csinálja már fél éve ujra raktam és u olyan szar.!
más! mostanában random leállnak dolgok ujra indul magától a telefonn kb 2 hete lett legyalulva és ujra feltéve a gyári független rom mert a telóm is független! Másnál is vannak ilyenek? esetleg bezvarhat az SD kártyát használtam egy egy s3 as teló root és costume rom felpakolására aztán vissza tettem a sajátomba de azokat a motyókat leszedtem róla.
meg olyat is csinál h a status bar működik de a kijelző többi része nem reagál
megnyomom a bekapcs gombot és aztán már megint érzékel mindent mintha misem történt volna.
-semmi sem zabál a háttérben , nincs fölös cucc ami bezavarhatna , jó az aksi értéke stb...
előre is köszi
-
zlatan77
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest