- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bomc
aktív tag
Tietek is akkor frissíti az órát amikor bekapcsoljátok a kijelzőt? Mert reggel 7 körül néztem rá és 2:45 volt, majd hirtelen 7:01-re váltott. Mintha nem mérné az időt amikor ki van kapcsolva a kijelző...
-
joe357
tag
válasz
Parallaxis #27695 üzenetére
Köszi a linkeket, megnéztem. 64 bit előnyt a cikk sem írja le konkrétan miért, csak azt bizonygatja jobb, mert a progikat is úgy írják. Ezt most itt hosszan vitathatnánk, c++, labview, avr-ben és sok mikrokontrollerre fejlesztek (infineon, atmega, siemens stb) köztük arm is, és még nem láttam értelmét a 64-nek. Vakításnak érzem de ez a saját véleményem nem szentírás. A szintetikus tesztet meg összehasonlítani különböző platformon, négyszer akkora felbontású ketyeréhez nem ildomos. Számomra az időegység alatt meghívható utasítások száma és azok hány órajel alatt futnak le a mérvadó, de ezt egy teszt se méri, csak dob egy számot ami ki tudja mi a rák is pontosan, no meg mi fut a háttérben mert ugye android alatt tényleg van multitask stb, és ezt megint nem részletezném jobban mert így is litánia. De lényegtelen is imádom ezt a ketyerét így ahogy van, áramkört szimuláltatok vele progit töltök fel vele mikrokontrollerre az usb-jén, simán elkezeli mind az ftdi mind a prolofices soros átalakítókat stb. Úgyhogy mondhat bárki bármit jó ez a kütyü. off vége
-
Parallaxis
addikt
válasz
joe357 #27694 üzenetére
de az a7 a legerősebb most a piacon?
Tekintve, hogy az A7-et ami két maggal 1.4 GHz-en működik, jelenleg a Snapdragon 800 képes beérni 4 maggal és 2.3 GHz-el, mondhatjuk azt, hogy a legerősebb a piacon.
mert cortex 8-as utasításkészletes és 64 bites de nincs benne annyi memória hogy előny lenne.
A 64 bit nem csak a memóriánál jelent előnyt (konkrétan ott nincs is jelenleg értelme, mert a jelenlegi SOC-okban is 40 bites a memóriavezérlő).
Csak attól átlag 25-30%-ban gyorsul egy iOS-es app, hogy 32 helyett 64 bitesre fordítják, ez önmagában elég ok rá. Bővebb infó és magyarázat: [link]Csak mert alma azt mondja 4x gyorsabb, de minél a 3210-nél mert úgy oké.
Az Apple kizárólag a saját termékeihez viszonyítja az A7-et, a szaksajtó tesztelte a konkurens eszközökkel és ők mondják azt, hogy gyors.
Lehet ezt vitatni, csak éppen nem sok értelme van a tényekkel szemben:
[link]
[link]
[link] -
joe357
tag
válasz
lefkosia #27670 üzenetére
Nem akarok apple vitába belemenni de az a7 a legerősebb most a piacon? khm egy kétmagos 1.4 Ghz-s kotlák, mert cortex 8-as utasításkészletes és 64 bites de nincs benne annyi memória hogy előny lenne. Mi van? Csak mert alma azt mondja 4x gyorsabb, de minél a 3210-nél mert úgy oké. Szeretem az ilyen cikkeket, ott is tette a dolgát a marketing aki írta. Bocsánat mindenkitől de ez becukrozott
-
ratam23
aktív tag
válasz
gazfickooo #27684 üzenetére
Bocs nem válasz akart lenni.
Sziasztok!
Jelenleg a telefonom XXUEMKF van rajta. Szeretnék egy repartos újrahúzást, mivel rosszalkodik a "kicsike" Majd újra feltenni tisztán az UEMKF-et mivel jelenleg ez a legfrisseb magyar gyári rom ha nem tévedek. Viszont mikor elkezdtem nézegetni a repartos romokat akadályba ütköztem, nem tudom h a mostani zárt v nyitott bootloaderes. Gondoltam mielőtt hülyeséget csinálnék megkérdezlek titeket h melyik repartos romot rakjam fel. [link]
Köszönöm a segítséget előre is!
További szép estét!
-
zlatan77
aktív tag
válasz
gazfickooo #27678 üzenetére
A fullos verzió egy külön app.[link]
Sajnos nem kódot ad.
Ha így lenne,akkor ugye bárkinek tovább adhatnád.
Mivel ez egy fizetős app,így igen kell hozzá a bankkártya szám.
Persze léteznek más megoldások is,de azok wareznek számítanak itt. -
válasz
Vikooo #27681 üzenetére
persze, aztán "kolleginák" készítenének néhány poénos képet a - bár csak a jelenlétemben nézegetik a telefont, de ha mégis sikerül valahogy elterelni a figyelmemet, akkor -, otthon meg magyarázkodjak az asszonynak...
igaz, nem szokta nézegetni a párom sem a telefonomat, de az ördög nem alszik... -
Gizmo94
veterán
válasz
gazfickooo #27678 üzenetére
Nem. Nem kellenek hozzá. Csak magához a vásárláshoz kellenek a play- en.
-
gazfickooo
tag
válasz
zlatan77 #27668 üzenetére
Szia!
Gondoltam én mint naiv,hogy aki megveszi az alkalmazást kap egy kódot ami feloldja és fullossá teszi a trial lejátszót.Ezt a kódot én megkapnám az alkalmazás ára fejében.De akkor ezek szerint nem így működik?Nem elég a kód ,kell hozzá email cím meg bankkártyaszám? -
válasz
Vikooo #27666 üzenetére
szia,
nem tudni, hogy minek szánták, vélelmezhetőbb a megfelelő védelemre törekedés, de én például ha lezárom a telefont kóddal, mintával...stb, akkor az csak jó, ha illetéktelenek semmit sem tudnak életre kelteni rajta - bár nem is szokásom csak úgy letenni sehová, hogy bárki babrálhassa...
-
Gizmo94
veterán
válasz
zlatan77 #27673 üzenetére
Akkor te meg ne kommentáld az én írásomat, ami nem neked szólt, és ne minősítsd sem mint "warez ajánlat", sem más módon. Elfelejteni csak azt lehet, aki tényező bármely szinten, így esetedben ez nem megy.. De megnyugtatlak: ha te nem érinted az én kommentjeimet, én sem fogom a tieidet. Ahogy eddig sem tettem jó ideje.
-
lefkosia
őstag
-
zlatan77
aktív tag
válasz
gazfickooo #27662 üzenetére
Ez sajnos így nem igazán működik,mert a gmail-es címhez van kötve a vásárlás.
A saját kártya számát meg gondolom senki nem adja meg szívesen másnak.
Ha elfogadod a warez ajánlatot,akkor azzal számolj,hogy frissíteni nem fogod tudni. -
Vikooo
addikt
Sziasztok!
Sajnálattal tapasztaltam, hogy 4.3 alatt nem lehet widgeteket használni záróképernyőnél ha valamilyen kóddal van védve. Még a kamerát sem lehet elindítani.
Ez bug vagy by design? -
Gizmo94
veterán
válasz
Adok én neked ingyen, semmi kp ellenében, ha vársz egy napot. Az otthoni gépemen rajtavan, sajna nálam most itt nincs.
-
tisvol
aktív tag
válasz
Én esetleg tudnék segíteni.
De hogy is gondoltad pontosan lebonyolítani? -
gazfickooo
tag
Sziasztok!
Van itt olyan győri személy aki tudna nekem google play áruházból egy appot (PowerAmp) vásárolni.Sajnos nekem nincs bankkártyám,vásárolni meg csak azzal lehet.Természetesen azonnal fizetném kp-ban az alkalmazás árát!
Köszi! -
YJke
tag
Sziasztok!
Egy kis tapasztalat: ma ment el a szervízes a kínai púpos akksimmal
vietnamit kaptam helyette...
A teló kezdetben csak szimplán újraindult, majd már az sem sikerült neki a T-s logónal behallt.
Ekkor csak töltővel lehetett életet lehelni bele. Aki púposnak érzi az akksit az tesztelteje AnTuTu Benchmark- stability test. -
baladam86
aktív tag
válasz
Szatura #27659 üzenetére
A koreai/vietnamit használd, az nem hajlamos a púposodásra, csak a kínaiakkal volt gond eddig is.
Találtam egy ilyen képet: púpos akksi -
Szatura
aktív tag
Van egy két hónapos S4em ami kínai akkus és használom, illetve van egy eladó ami fél éves és koreai/vietnámi akkus.
Olvasva a mizériáról lehet ki kellene cserélnem?
Ha esetleg garanciális javításra kerülne a sor, jegyezve van az valahol, hogy épp milyen gyártású akku járt az adott telefonhoz? -
Szatura
aktív tag
Keresgéltem, de nem igazán találtam képet milyen is amikor az S4 akku púposodik,csak ezt találtam
-
válasz
Szatura #27651 üzenetére
a kínaira mondják, bár abból is van jobb és rosszabb (sima kínai) is, nekem a cell made in japan, assembled in china 7 hónapja működik probléma nélkül.
jááájjjjj, most nézem a naptárat, csak 2 nap múlva lesz 7 hónapja, hogy megvettem, kibontottam és használom a telefont. -
Szatura
aktív tag
Kínai vagy a Koreai/Vietnámi akkuk hajlamosak inkább a púposodásra?
-
Kapanyél
őstag
GE ROM-on most kaptam egy kamera szoftver frissítést, nem tudom, a többire jött-e, de hátborzongatóan jó lett tőle a sötétben készített képek minősége, valamint megszűnt az AF töketlenkedés is, bár ez csak CM/AOSP ROM-oknál jelentkezett eddig is, TW-n nem.
-
Kapanyél
őstag
Akciós a PowerAmp, ha valakit esetleg érdekel. 224 Ft az újévi akció keretében, nem tudom még meddig.
-
biker10
tag
válasz
Gizmo94 #27336 üzenetére
Had osszam meg én is a tapasztalataimat.
Egy ideje tudom, hogy ilyen telefont akarok venni. Mit csinál ezután szerintem egy normális ember => elkezd teszteket, cikkeket, commenteket olvasni róla.
Végtére is elég nagy ez a mobilarena portál, könnyen ráakad bárki is. Érdekelt minden, ami a telefonról volt információ, magamba akartam szívni, mint isteni tudást, hogy amikor végre a kezembe tarthatom, akkor baromi gyorsan belakhassam majd, valamint gyorsan beállítsak mindent úgy ahogy nekem tetszik.Decemberben szert tettem egy fehér példányra. Igen, szolgáltatós, mert az nekem nem fontos, hogy független legyen. Komoly készüléket akartam, mindent tisztességesen vele, emiatt fizeti meg az ember a komoly árat. Commentjeitek egy jó részét nem is értem, mert egyrészt rohadtul nem foglalkoztat az a téma, hogy ilyen meg olyan romot tegyek fel rá, kockáztatva ezáltal a prémium garanciát, meg ne adj isten valami nem jön össze jól, akkor a kezemben marad egy több mint 100ezres teló, ami levélnehezéknek jó, na nekem ez nem pálya. Másrészt nem is foglalkoztat az a dolog, hogy mindennap turkáljam a készüléket, hála Istennek nem szippantott be annyira az ő általa nyújtott világ, design, mint amennyire be voltam sózva a vásárlás előtti hónapokban.
Viszonylag új vagyok itt, kb. 3 hónapja olvasom ezt a fórumot (az miatt kezdtem el ezt olvasni, mert volt élet, s láttam, hogy milyen hamar reagálnak a segítők a kérdésekre)
Elolvastam a topic tetején lévő összefoglaló részt, de higgyétek el, mindig lesz olyan ember, aki inkább ide teszi fel a kérdését, mintsem beírná Google-ba. Azok a válaszok, hogy korábban le van írva, olvass vissza...27000 commentet ki fog átnyálazni? Na pont hogy senki.
Nekem is volt olyan, amire nem találtam a választ, valaki rögtön leírta ide, hogy mi a megoldás.
(Ellenpéldaként láttam olyat, is, hogy valaki kérdezte itt, hogy XY dologra nem tudja a választ. Azt kapta válaszul, hogy nézze meg az összefoglalóban. Még mindig nem találta. Nézd meg megint... Egy kis emberséget nem lehetne belevinni a dologba? Értem én, hogy a régebben itt lévők tudják már kívűlről az összes dolgot, de mindig lesz újonc, mindig fog valaki valami egyszerű, ne adj Isten banálisat kérdezni. Amiatt nem kell leszólni, mert ha megtanulja, hátha később majd ő tud segíteni valakin.)Akkumulátor idős mizéria:
Nekem van hogy három napot bírja az akksim...
Hogy miért?
Mert nem azon lógok állandóan, másféle programokat használok, mint ahogyan egyik telefonon sem ugyanazok az applikációk vannak, és a legfontosabb, mint írtam, nem szippantott be a készülék (aminek eléggé örülök), hanem szép folyamatosan lassan jövök rá én is mindenre, úgy hogy letöltöttem a használati utasítást, na meg GIYF ugyebár.
Ha valami észrevehetően szívná, akkor meg vegye az ember a fáradtságot, hogy megnézni mi meríti ennyire az akksit.
Rom-os téma nem az én asztalom, így abba nem mennék bele.
Tokkal kapcsolatos commentek:
Mindenki olyat használ,ami neki tetszik.
Nekem pl van egy átlátszó szilikon tokom, meg egy belebujtatós, valamint fólia van rajta.Commentem nem haragos hangvételű, hanem amiatt született, hogy lássátok a topicot abból a szemszögből is, amikor ideérkezik valaki új, milyen érzéseket, milyen élményeket szerez itt.
Üdv mindenkinek
-
válasz
biker10 #27639 üzenetére
ezt így biztos nem mondtam/írtam, mert a telekom is ad jótállási jegyet, csak nem a gyári samsung logósat, hanem sajátot nyomtat, egy sima fehér lapra - mint amire a számlát is - de az is pont úgy jó a gyártói szerviz(es) számára, mint a gyári.
illetve - ahogy korábban is linkeltem - egy ideje már nem is feltétlenül nyomtatják ki, hanem a saját telekom fiókban elérhető azok számára, akik online vásároltak. -
joe357
tag
Valaki meg tudja mondani mi az a terminálos parancs amivel be tudom kapcsolni a gps modult illetve ki. Köszi
-
mycso
veterán
válasz
stnstn #27612 üzenetére
Nálam tegnal óta ez van fent és semmi probléma vele. Bár nekem hiányzik a sok samsung feature, így nemsokára hanyagolom is.
Ami nálam nem megy: TitaniumBackup (pedig az újabbaknak mennie kellene art alatt) fel sem települ.
Shazam nem megyJa igen, art-al használom és a modemem MJ5.
-
jelentkezz be a my t-mobile fiókodba, és nézz rá a dokumentumok szekcióra.
Magyar Telekom 2013. október 29-től kizárólag elektronikus formában tárolja a szerződésekkel és készülékekkel kapcsolatos dokumentumokat, melyeket ezen a felületen keresztül bármikor letölthet illetve szükség esetén ki is nyomtathat.
AMD X2; lásd; fent!
-
lajbi101
tag
Köszönöm mindkettőtöknek! Ugye van gari papir összetudom hasonlítani emei számot, meg van ez a imei check progi azzal is megtudom nézni. De tényleg valami nem stimmel. magamból kiindulva drágább cuccoknak doboza mind sorban áll. Igen kihagyom. Bár nagyon szívesen kipróbálnám full hd kijelző miatt az s4 et
-
sarkany92
tag
Üdv. van valamilyen módja hogy a fekete S4 telóm..Fehér legyen ?
-
stnstn
tag
Tegnapi a legfrissebb verzió. Azt próbáltad?
Nekem most az MK8-as van fent a Jamal-féle rom-al reggel hét óta, eddig stabil. Az előző verziók még hívás közben is újraindultak néha.Odin-ban a cp-be (régebben phone) kel betallózni (úgy emlékszem, de majd valaki okosabb megmondja)
-
zx6r
aktív tag
válasz
stnstn #27612 üzenetére
Úgy emlèkszem ezt is próbáltam már...de az az èrdekes ,hogy mindegyik kitkat romnál csak lezárt kèpernyőnèl jött elő ,nyomkodás közben sosem jött elő a dolog.Ezt a modem csere dolgot èn is olvastam már ,de ezt odinnal kell gondolom,csak azt nem tudom melyik modemre,vagy hogyan
-
biker10
tag
Sziasztok!
BUÉK Mindenkinek
Csak egy olyan kérdésem lenne, hogy visszamenjek-e a T-mobilehoz (újfent) reklamálni?
A lényeg annyi, hogy amikor dec. 2-án megvettem a telót,akkor a gyerek nyugtával odaadta, visszamentem egy hét múlva, mondták, hogy mivel webshopon keresztül rendeltem, így postán kaptam volna meg a számlát.
Csajszi megismert, mondta, hogy ne szarakodjunk, kinyomtatja ő nekem, s az egyben a garancia is. Ez mind meg is van itthon, le van pecsételve stb.
Csak annyi, hogy külön Samsung logós barna garancia papírom nincs, csak a fehér T-mobile-os. Azt is elfogadja a a Samsung Magyarország vagy egy futár, vagy kell mellé a Samsung logós barna garancia papír?Köszi
-
zx6r
aktív tag
Sziasztok.Azt szeretnèm kèrdezni,hogy van olyan GE kitkat rom amiben megoldódott már a random reboot problèma??
-
kengyel
nagyúr
Szia !
A kérdéseddel kapcsolatban a Galaxy S4 mini topikban hamarabb kapsz választ. Ez a hivatalos szakmai topikja , érdemes ott is érdeklődni
-
sch1
csendes tag
Üdv nektek! Lenne egy kérdésem:
Van egy Galaxy s4 mini az asszonynak.Sokszor szakadozik a hívás közbeni hang a másik félnél,pedig van térerő.Mi lehet a probléma?Ki lett függetlenítve annyi.Ja igen és nem engedi a frissítést a készüléken wifi-n keresztül.A hozzáértő válaszát előre is köszönöm!
-
Elemental
addikt
Tudnátok ajánlani olyan jól használható tűzfalat (konkrétan az egyes programok kimenő/bejövő kommunikációjának tiltására használnám), amihez nem kell root jog? Rootolni nem szeretném a telót csak ezért.
-
s.Oliv3r
senior tag
Varjatok sracok tevedes vagy felreertes tortent. A srac azt mondja h ossze vissza ugral a toltottsegi ertek. Az nem normalis, mint ahogy azt Gizmo is irta. Nem arról van szo h gyorsan merul vagy gyorsabban hanem arrol h ha terhelest kap nagyon merul ha meg készenlétben van visszatolt. Ez nem ember vagy szoftver hiba, hanem akksi. Ki kell cserelni es jo lesz . En magam teszteltem a bnom s4e segitsegevel. Es en magam tudom h amikor megvettem 1-2% ot merult a telo ejszakankent 8-9 ora alatt most meg 8-9et ez nem normalis. Wifi este nincs se mobilnet es szinkronizacio se, ugyan azok az appok vannak rajta. Nem szoftver hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest