- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android szakmai topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
zlatan77 #27673 üzenetére
Akkor te meg ne kommentáld az én írásomat, ami nem neked szólt, és ne minősítsd sem mint "warez ajánlat", sem más módon. Elfelejteni csak azt lehet, aki tényező bármely szinten, így esetedben ez nem megy.. De megnyugtatlak: ha te nem érinted az én kommentjeimet, én sem fogom a tieidet. Ahogy eddig sem tettem jó ideje.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- PlayStation 5
- Windows 10
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest