-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
$atirka
őstag
válasz
Joachim21 #12631 üzenetére
Unalmas? Lehet
De stabilan jó és most erre van szükségem.
Sokan szeretünk "cumizni", nyakunkba venni újabb problémákat. Én is sokszor! De most jó még ez a telefon.
Nemrég kaptam ajánlatot, hogy dobjak rá 50ezret a not10+ra és kapok cserébe egy picit beégett kijelzős garis n20u-t, de kihagytam. Pedig csak kijelzőt kellett volna cseréltetni, rosszabb esetben kalibráltatni, de... Nem hiányzik ez most nekem. Meg nem is ajánlott teló, pedig a 120hz-es display... Hmmm -
-
-
novinyul
veterán
válasz
Joachim21 #12325 üzenetére
Nálam a Fold kiesik
Nyomkodtam, forgattam, de egyszerűen nem jön be ez a csiki-csuki kijelző. A Note annyira egyben van, meg tényleg sikerült szépre csinálniuk. Note 20 Ultra nálam az Exynos 990 miatt esett ki, jól megszívtam egy S20FE-l emiatt
Szerintem kell még vagy 2-3 generáció mire teljesen jó lesz a Fold széria.
-
alasoh
aktív tag
-
bbendre
őstag
válasz
Joachim21 #12062 üzenetére
Teljesen egyetertek veled. Amit nem ertek, hogy miert nem fejlodik a Samsung software oldalon? Nekem az S6+ volt az abszolult csucs. A mostani Note20Ultrat alig varom, hogy eladjam.
Nalam ami total kiverte a biztositekot egy $1500 telefonnál: [link]
Miert vannak reklamok egy draga Samsung telefonban?
Egy darabig nem lesz Samsungom ujra... -
gjoco1
addikt
válasz
Joachim21 #12009 üzenetére
Olvastam , hogy elég gyengécskére sikerült az S21 eladási statisztikájuk . Én is abban bízom , hogy mire ezt letudjuk cserélni az új noteszre , már előrukkolnak a mérnökök valami ötlettel , hogy meggyőzzenek . Bár igazán nem vagyok elégedetlen , de kell valami ütős áttörés . Konkrétan nem tudnám megmondani mire is kellene hangsúly fektetni . Legyen ez az Ő gondjuk .
Már többen várjuk . . . . . . . . Ja és az arany ár az szerintem garantált lesz . -
F_Gergely
őstag
válasz
Joachim21 #11868 üzenetére
Egyszerre nem tudod használni vagy egyik sim vagy másik. Viszont az első simet ha kiválasztom, ott hibátlan a net sebessége, ha a második kártyát választom ki akkor kb 0,5 mb a sebesség és használhatatlan. Tehát a két sim adathasználata nem egyenértékű, és ez érdekelne, hogy fejlesztettek-e már annyit, hogy van olyan dualsimes telefon ami mindkét kártya esetén tudja a teljes sávszélességet. Mert igy csak az első simmel tudok mobilnetezni, a másodikra hiába állítom át használhatatlan.
-
iceQ!
addikt
válasz
Joachim21 #10476 üzenetére
Most küldtem vissza az S21-et. Semmi pluszt nem hozott ez a készülék, talán annyit hogy 120Hz-es kijelzőt kapott ez is, meg műanyag hátlapot
Jó hogy S21 nem ultra meg plusz meg izé, de akkor is ugrott kettőt.
N21-re azért kíváncsi vagyok, remélem ott azért több lesz a változás az N10-hez képest.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
Joachim21 #10133 üzenetére
Én minden este ráteszem lefekvéskor a 45W-os töltőre és "szupergyors töltés 2.0"-val rajta van reggelig. (Ezt írja ki 45W-os töltőre téve
)
Ez így megy kb. egy éve, semmi negatívum nincs eddig.
Nagyon jó a töltésvezérlése ennek a telónak, nem emlékszem már, de talán az S8nál vagy a Note9nél ennyi idő után akkut cseréltettem, mert ott már érezhető volt a kapacitás csökkenés. -
Probert75
addikt
válasz
Joachim21 #9987 üzenetére
Régi beidegződés, hogy 10-20% környékén teszem töltőre. Ez vált be. Az S8-am is 3 évesen szinte olyan volt mintha új lenne. Elment 2,5-3 napot is ezzel a használattal. És akárki akármit mond, nem jó egész este rajta hagyni a töltőn. Haverom, aki nap, mint nap tölti este, egész este rajta hagyja és gyorsan is merül neki. Mikor ínszalagszakadása volt, akkor úgy használta ahogy én javasoltam és meglepődött mennyivel jobban bírta a teló. De mindenki saját joga, hogyan tölti. Én így, más máshogy. Nincs ezzel probléma.
-
válasz
Joachim21 #9518 üzenetére
Szia.
Én is elég elektroszmog ellenes vagyok,esténként lefekvés előtt még a Wifit is kikapcsolom. (Minden szközzel együtt). BT-t úgy 5 évvel ezelőttig én is próbáltam mellőzni,de már az autókban sincs telefon dokkoló, csak Bt kapcsolat a fej egységgel. Erről hol lehet olvasni, hogy a bt-nek ilyen egészségügyi hatásai vannak? -
F_Gergely
őstag
válasz
Joachim21 #9330 üzenetére
Gondolom masok az anyagiak. En autot is 7-10 evre veszek, 10 evesen megveszem es 20 evesen eladom.
Note4-et en 4-5 evig hasznaltam. Nekem mondjuk semmi rossz tapasztalatom nincs markaszervizzel, havernak samsungon, csereltek mikrofont, akkumulatort, kijelzot, mind ezt 3 kulon alkalommal tehat nem egyszerre. Szerintem gari idon tul ez eleg szopo. Masik fele a dolognak, hogy kifizetek 200-300-400 ezret egy telefonra es 1 ev gari. Engem zavar az a hianyzo 1 ev.
De nyilvan kinek mi.Gondolom az aki vett a tirbado mostanaban teledont, a garanciat meg bukta, biztos boldog, es azt gondolja jo uzlet volt. -
-
Stabi83
senior tag
-
Divinity
őstag
válasz
Joachim21 #3380 üzenetére
Igen ezért is volt nekem is meglepő. Ellenben egyértelműen látszik, hogy nálam pl az AOD hihetetlen durván harapja az akkut. Ez előtt egyik eszközön se láttam ilyet de érezhető a merülés ha állandóra van kapcsolva. Szép helyen végez a fogyasztó appok között is ha beban kapcsolva.
-
válasz
Joachim21 #3140 üzenetére
Nekem nem volt panaszom még a Samsung garanciára.
És igen megéri a felárat. Pl hamarosan 2 éves lesz a note 8-am és garanciában ki fogom cseréltetni a kijelzőt ( megjelent a jack csatlakozó magasságában a kijelzőben valami hiba, hozzáteszem a semmitől...) és mivel az akksi össze van ragasztva a kijelzővel így azt is cserélik. A GSM garival azt hiszem megnézhetném magam...telefonmágus: hogy kerül 280-ba a note 10+?
-
hanti
senior tag
válasz
Joachim21 #2308 üzenetére
Az amerikaiak és a kínaiak nagyon érzékenyek arra hogy a náluk forgalmazott termékek mindig egy kicsit jobbak legyenek mint a világ többi része kap.( Ez a nevelésük része, mi vagyunk a legjobbak, mi kapjuk a legjobbat ) Régebben a Samsung nem fogta vissza a saját processzorait és ebből mindig tech lázadás lett a két országban és visszaestek az eladások. Tanulva belőle, manapság a beállítások mindig a Snapragont teszik a tesztek elejére. Viszont mostanában egyre többször jelenik meg cikk a 8K 30fps videózásról és lám lám kiderült hogy üzleti megfontoláson kívül van más oka is hogy az S10, Note10 - ből kimaradt, még pedig az hogy a Snapragon 855 gyenge hozzá. A mobil processzorok közül csak az Exynos 9820 és 9825 tudja.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Formula-1
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Revolut
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest