- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubííí
senior tag
-
csubííí
senior tag
válasz
GordonSamway #14448 üzenetére
Jelenleg nem, de nem lehet, hogy az volt és az eladó visszarakta az eredeti szoftvert, és ez miatt van?
-
csubííí
senior tag
Megjött az utolsó előtti biztonsági frissítés.
-
-
csubííí
senior tag
-
csubííí
senior tag
Csak biztonsági, mást már ne várjunk, és ez is már csak ebben az évben, aztán vége.
Ennek ellenére nagyon megvagyok elégedve a készülékkel, amíg "teszi a dolgát" maradni fog.
Lassan már közelít a csúcs készülékek árra az 1 millióhoz, egyik gyártó készüléke sem ér annyit. Egy laptop vagy egy PC, plusz egy középkategoriás telefon simán megvan belőle.
Vicc az egész. -
csubííí
senior tag
válasz
MCMLXXXII #14258 üzenetére
Goodlock-on belüli modul, QuickStar.
Lehet az alap 4x3 vagy 5x3 és 6x3. Ha letöltés megvan és nincs bekapcsolva, akkor (Show Quick button grid) bekapcs, utána állítható. Állapotsor teljesen lenyit- felül három pötty- gombrács.
Az állapotsorban dolgok kikapcsolhatóak, fent jobbról és balról lehúzásra külön állítható a részleges vagy teljes megnyitás, óra is áthelyezhető és még pár dolog.Remélem tudtam segíteni.
-
csubííí
senior tag
válasz
gjoco1 #14251 üzenetére
A panelon az (X) kapcsoló sem fontos helyette lehet mást is rakni (ha csak nem szándékosan lett odarakva) , hisz a panelon kívüli érintésre eltűnik az egész.
Én már megszoktam.Probert75
Szívesen, az jó, hogy neked is tudtam segíteni.
Ha úgy állítod be, akkor mindkét oldalról irányítható ugyanaz, vagy akár más is. -
csubííí
senior tag
válasz
gjoco1 #14246 üzenetére
One Hand Operation+ -valamelyik fogopont kiválaszt- valamelyik húzás művelet- görgetés gyorsezközökig- jobboldalán fogaskerék. Ha tele csak akkor tudsz hozzáadni ha törölsz közülük, 12 lehet max. Jobb oldalon lévő kis nyíllal (fogvatart) lehet a sorrendet módosítani.
Sok-sok gesztusvezérlés közül lehet választani, ha sok fogopont van csinálva, ember legyen a talpán aki megjegyzi.
-
csubííí
senior tag
-
csubííí
senior tag
válasz
Tommy-1998 #14222 üzenetére
Akkor passzolom, nincs ötletem, lehet lesz aki tud segíteni.
-
csubííí
senior tag
-
csubííí
senior tag
válasz
atos30 #14205 üzenetére
Ez igen, gratulálok.
Az a baj, már semmit nem úgy gyártanak, hogy "könnyen" javítható legyen. Csak mondják, hogy sok az ilyen/olyan szemét, de igazából nem tesznek ellene semmit. Garancia idő után ha elromlik valami, már meg kell gondolni a javítatást, ha egyáltalán javítható, mert sokba kerül (hivatalos szerviz) , egyszerűbb venni újat ami megint garanciális. Csak így meg több lesz a hulladék, de sajnos az van.
-
csubííí
senior tag
válasz
atos30 #14189 üzenetére
"...akkor DAC képeset kell keresni?" Igen.
Azt hogy lehet kikapcsolni, hogy töltőről levéve ne villanjon fel a kijelző? Szerintem nem, ez ilyen.
"A kameránál látom nem lehet kiválasztani a felbontást, ilyen esetben mindig a max felbontáson fog képeket készíteni?"
Ez függ milyen képarány van kiválasztva, és melyik kamerát használja. -
-
csubííí
senior tag
válasz
torrrent #14021 üzenetére
Nekem 10+, 2 éves, szintén gyári fólia, egy helyen van egy két kisebb karc alig látni, azon kívül mindenütt tökéletes.
Amíg lehet nem cserélek, nagyon elégedett vagyok vele. A mostaniak sem tudnak igazán többet és ha cserélnék, akkor sem csinálnák mást azon mint ezen, akkor meg minek cserélnék. -
csubííí
senior tag
Jól le vagy maradva.
Én amint lehetett/lehet mindig frissítem, soha nem csináltam visszaállítást. Egyszer sem volt gond belőle. Így mindig friss a rendszer a biztonsági részt is beleértve.
Amíg jól működik addig biztos nem cseréljem le, egy kis forma és tudás különbség végett semmi értelmét nem látom. Azon is ugyanezt csinálnám mint ezen, akkor meg mért váltsak, ami ráadásul pár száz ezer többlettel járna. -
csubííí
senior tag
válasz
Plazmacucci #13848 üzenetére
Igazán nagy különbség nincs, ha csak nem az ára.
-
csubííí
senior tag
válasz
Shyciii #13816 üzenetére
"Rém kénylemes azzal rezgőre, vagy némítóra kapcsolni, mint hogy feloldjam a készülékem, tapi ide-oda, hogy ugyanezt elérjem."
Nem kell hozzá teljesen feloldani a telefont.
Zárképernyön értesítési panel lehuz, és ha ott berakod a gyorskapcsolót az első oldalra, hamarabb elérni.
Igaz ez sem váltja ki a fizikai kapcsolót. -
csubííí
senior tag
Router-ben beállítod külön névre őket (pl. 5GHz, 2,4GHz), a jelszó maradhat ugyanaz. Ebben az esetben mivel változás lesz, minden készüléken újra be kell jelentkezni!
Kérdéses készüléken meg csak a 2,4GHz részére adod meg a jelszót.
Mért gond ha az 5GHz-et használja, hisz gyorsabb? -
csubííí
senior tag
válasz
Plazmacucci #13779 üzenetére
Ez eddig is benne volt és ott ahol most is van.
Gyorskapcsoló és akku beállításoknál. -
csubííí
senior tag
Jött egy kisebb frissítés (OTA).
-
csubííí
senior tag
válasz
newman8929 #13752 üzenetére
Nekem a vége is XEH
-
csubííí
senior tag
válasz
newman8929 #13748 üzenetére
Nálam 2022. Április.1.
-
csubííí
senior tag
válasz
Plazmacucci #13740 üzenetére
Nekem is az van még mindig rajta, szinte semmi karc.
-
csubííí
senior tag
válasz
Plazmacucci #13721 üzenetére
Ezt nem is állítottam.
-
csubííí
senior tag
válasz
katona.jozsi #13719 üzenetére
Én nem veszek észre változást.
Ma jött szoftverfrissítés. -
csubííí
senior tag
válasz
Plazmacucci #13704 üzenetére
Én sem találom
-
csubííí
senior tag
Jött frissítés.
-
csubííí
senior tag
válasz
Rottweiler89 #13677 üzenetére
Én sem csináltam sem előtte sem utána gyári visszaállítást.
Semmi gond nincs.
Android 12, one ui 4.1 -
csubííí
senior tag
válasz
zitrone88 #13619 üzenetére
Nekem 10+ van, igen a felső jobban/szebben szól, (teltebb, mélyebb), ha valakivel beszélsz, akkor az van a fülednél. Gondolom azért csinálták, hogy természetesebb legyen a hangja.
Xantal
Ha füledhez rakod mindkettőt és meghallgatod, akkor észre fogod venni a különbséget. -
csubííí
senior tag
válasz
Plazmacucci #13588 üzenetére
Nekem semmi gondom nincs a Samsung billentyűzettel, sőt, szerintem a legjobb.
Csak rá kell jönni a kezeléssére.
Ami szót nem ismer, azt megkell vele "tanítani", az írt szóra ad ajánlatokat, ajánlat melletti 3 pötty több ajánlat.
Ha az ajánlatok közül a középső kék, akkor azt fogja mindenképp berakni, ha szóközt vagy írásjelet rakunk. Ha ez nem megfelelő, akkor nem ismeri amit írtunk. Ekkor javítjuk az általunk akart szóra, és az ajánlatok között ez fog lenni az első, ezt megérint és ekkor még is tanulta.
Meg a beállításába is érdemes megnézni dolgokat, mert előfordul, hogy az ottani beállítás végett nem úgy működik ahogy szeretnénk. Ez nem a billentyűzet hibája, hanem nem az elvárásomnak megfelelő a beállítás. -
csubííí
senior tag
Jött frissítés.
Már fent van, eddig nem vettem észre változást. -
csubííí
senior tag
válasz
banuszzs79 #13490 üzenetére
Nem lehet, hogy valami program vagy beállítás okozza, esetleg kosz a mikrofon nyílásban?
-
csubííí
senior tag
válasz
banuszzs79 #13460 üzenetére
Gyári beállítás visszaállítás volt már?
Ha nem, egy próbát megérne, lehet megoldodik a probléma. -
csubííí
senior tag
válasz
BatchMan #13354 üzenetére
Időben vetted észre
, ugyanis eddig is volt.
Sajnos több olyan is van, ami nem törölhető, (számomra szemét).
Nem is értem, hogy mért nem döntheti el a felhasználó, hogy neki mire van szüksége és mire nem. Alapból minden alkalmazásnak törölhetőnek kellene lennie. Mindenki eltudja dönteni mi kell neki, ami nem, az törlés.
Viszont az újabb Samsung telefonokon, több alap Samsung program
nincs rajta, de a szemét, semmit nem érő az rajta van. Vicc. -
csubííí
senior tag
válasz
gjoco1 #13349 üzenetére
Nálam is így van.
Gondolom rájöttek, hogy ha 85%- ig van limitálva a töltés, akkor annyi is legyen az "induló" szint.
Mondjuk én csak két napot próbáltam, de nem fogok magammal kiszurni, hogy a 85%-ig töltés végett kevesebb ideig bírja az akku. A megszokott üzemídőmhöz előbb kellett töltőre raknom vagy rá kellett volna töltenem, hisz így kevesebbet bír.
Én szinte mindig este rakom töltőre kikapcsolt állapotában, és reggel veszem le. 20% alá nem engedem merülni, soha nem töltök rá, ha mégis előbb kell töltőre rakni est előtt, akkor addig töltön marad míg 100%-ra nem töltött. Persze ekkor is inkább kikapcsolt állapotában rakom töltőre, vagy ha mégis bevan kapcsolva, akkor úgyis írja, hogy mennyi idő múlva lesz kész a töltés, és az idő elteltével leveszem töltőről. Mindig normál töltés, se gyors se szuper gyors töltés, nekem nem sürgős, ráérek.
Nekem ez bevált, eddig minden készülékem így töltöttem.
Van ami a családban van máig, 6 éves készülék és még mindig jól bírja az eredeti akku. -
csubííí
senior tag
Ma próbálgattam a háttérképnél a színpalettát, hát mit mondjak, nem sokat ér. Sok képpel próbáltam és azt vettem észre, hogy csak bizonyos szinpaletták vannak és azokat váltogatja a rendszer, nem is mindig van megfelelő választás. Csináltak valamit, de nem a legjobb lett, akkor lenne értelme ha tényleg a háttéren lévő kép színeivel variálna.
Van, hogy nincs is szín a háttéren (fekete/fehér) és mégis különböző színes paletta közül lehet választani, másik fekete/fehér háttérnél meg csak szürke a választás. Ha meg tiszta kék vagy vörös vagy zöd(
ezt a zöldet direkt írtam így, mert tetszik ez a magyar hárombetüs szín neve),
akkor sem azoknak megfelelően van a színpaletta.
Most akkor, hogy van ez?
Nekem az előtte lévő töltési animáció jobban tetszett, de hát ez van, majd megszokom. -
csubííí
senior tag
válasz
axlfsi #13327 üzenetére
Én is simán ráengedtem, eddig semmi gond.
Annyi, hogy a már említett gyorskapcsolók között nincs az"extra drim" kapcsoló, és ha kis ablakban "fut" valami azt ugyanúgy tudom csak méretezni mint előtte. Pedig ezek a nézett videókban ott/ másképp vannak, de ez legyen a legkevesebb gondom vele.
Én Microsoft launchert használok, az is rendben "megy" vele, az összes gesztusvezérlés is.
85%-ra limitáltam az akku töltés, kíváncsi leszek így, hogy bírja majd. Csak így sűrűbben kell majd töltenem. Nem tudom, hogy lenne a jobb, többszöri töltés (85%-ig), vagy kevesebb (100%-ig).
Szerintem ugyanott vagyok, akármelyiket is választom. -
csubííí
senior tag
válasz
Plazmacucci #13297 üzenetére
Hogy használatban van a kamera, valamelyik alkalmazás használja, a mikrofonnál is ez van. Így figyelmeztet és látni ha "megy".
-
csubííí
senior tag
válasz
aszti75 #13182 üzenetére
Be kell tanítani, nem elég az adott fényviszonyokhoz beállítani.
Fényerő csúszka jobb szélén kis nyíl lenyit, fényerő beállít, majd jobb alul "kész" megérint. Ezt különböző fényviszonyokhoz párszor megcsinálni, így megtanulja és jó nak kell lennie utána. Nekem tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest