- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
andersen10
aktív tag
válasz
gthomma #13671 üzenetére
Tedd fel az AccuBattery alkalmazást, és már egy teljes merítés, feltöltés ciklus után látni fogod a valós akkukapacitást mAh-ban, százalékban.
btw, utólag is jó döntésnek látszik, hogy anno Snapis note 10 mellett döntöttem, sosem kell a töltőért nyúlni a nap végén, és most, az 500. ciklus környékén is még 96% az akku kapacitásom. 5-6 óra SOT körül tud most, vegyes használatban. -
andersen10
aktív tag
válasz
fzboxx #11761 üzenetére
Nekem Snapis Note 10 (SM-N9700) van, hongkongi "import".
Ezzel az együttállással, kétlem hogy lesz mostanában (valaha?) utódja:
- kompakt-könnyű
- S-Pen
- IP68 vagy jobb
- Dynamic Amoled (vagy jobb, ha lesz)
- Exynox probléma mentesség (jó aksiidő, nem melegszik)
Az az érzésem, ha nem töröm össze ez lesz a leghosszabb ideig megtartott telóm... és szubjektív de szerintem is csúcs a design egyszerűen jó ránézni, kézbe venni. -
andersen10
aktív tag
válasz
Sogi74 #11665 üzenetére
Ha még aktuális: Pitaka mágneses tartót és tokot használok, ott a fém betétek egy köríven vannak elhelyezve, így a középen ahol az indukciós tekercs van nem (vagy csak keveset) árnyékol. Ennek azért van annyi hátránya a X alakú betétes megoldásokhoz képest, hogy 90 fokkal elfordítva nem ragad föl a teló. Erről van szó:
-
andersen10
aktív tag
válasz
Ferike81 #9503 üzenetére
Igen a megtartja, stabil.
Nekem a Pitaka esetén a tok volt lényeg, a Oneplus időkben szerettem meg a vékony karbon tokokat, ott ez gyári opció volt, és a Note 10 gyönyörű designja ebben sokkal jobban érvényesül mint pl. egy szilikon tokban.
Viszont mint tartó hasonlót találsz sokkal olcsóbban , én pl másik telóhoz rendeltem egy ilyet: [https://www.aliexpress.com/item/32947523467.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4d5GRE5f]
Ez is szuper erősen tart, talán túl erősen isés sokkal olcsóbb. Tud gyors QI tölést SŐt előnye a Pitakahoz képest, hogy erre vízszintesen is felpattinthatod a telót.
Amit nem próbáltam, van-e melegedési probléma Qi töltés közben, a Piaka tartó beépített ventillátorral rendelkezik ennek elkerülésére, ebben nincs ilyen. -
andersen10
aktív tag
válasz
andersen10 #8825 üzenetére
Megjött nagy nehezen (több mint egy hónap alatt) a hongkongi snapdragonos Note 10 (N9700) az eglobal-tól. "Kicsit" már aggódtan, paypal claim is lett közben, de minden jó, ha a vége jó...
Gyári matricával lezárt vadíúj készülék, szóval a lassúságon túl túl nem volt "ügyeskedés".
Gyönyörű ez a teló fehérben (is)
Még ismerkedünk, ezt elsősorban a s-pen funkciókra értem, nagyon tetszik.
Pitaka tokban lesz, az már az S10e-nél is bejött.A Volte megy (Telenor háló). A VoWiFi-t nem tudom megnézni, mert a Telenornál nincs, feltételezem a Telekomosoknak, Digiseknek működne ezzel a telóval is.
A SamsungPay esetén a hongkongi verziót telepíti, tehát csak ottani bankkártyát lehet hozzá regisztrálni, de ennek nincs jelentősége, mert Magyarországra eleve nem jött még be a SamsungPay és szvsz nem is fog jó ideig.
-
andersen10
aktív tag
Azaz a tavalyi Snapdragon 855 nemcsak a tavalyi (S10/Note10) csúcs Exynos-t, hanem az ideit (S20/Note20 - Exynos 990 ) is übereli legalábbis grafika intenzív feladatokban, játékban.
A szűk keresztmetszet az elavult MALI GPU a Exynos chipekben.A 865-ös Snapival még nagyobbra nyílt az olló:
https://gsmring.hu/leszerepelt-az-exynos-990-es-galaxy-note20-ultra/
További difi, hogy a Snapis kivitelben jobb a DAC minősége, illetve arra földobható a GCAM, bár a Samunál a gyári kamera sw is igen jó.
-
andersen10
aktív tag
válasz
gyuri81 #8827 üzenetére
Visszaküldöm nekik, 2 év gari van rá, angliai szervízponttal, ők intézik a hongkongi javítást. Vásároltam már tőlük, fényképezőt, objektíveket, minden rendben, gyorsan megjött, igaz garit nem intéztem, de mástól pozitív tapasztalatokat olvastam. A paypal fizetés lehetősége is jelent egyfajta biztonságot. Nekem sem szimpatikus a szürkeimport, de t*öm kivan, hogy hozzánk csak a "másodosztályú árut" szállítja a Samu... Nem csak az üzemidő jobb, de a teljesítmény is...
-
andersen10
aktív tag
Sziasztok,
Vettem egy nagy levegőt, és az eglobal-on lecsaptam a mostani 5%+3% kedvezménnyel egy fehér, snapis Note 10-re (SM-N9700: HK / Kína modell), így megállt 552 Eurón ingyen szállítással. Nekem ez a méret, szín, chipset a tökéletes kombó, bevállalva, hogy eu-ban nem gariztatható. Jól tudom, hogy három dologgal lehet probléma, a volte, call over wifi és SamsungPay? Utóbbi eleve nem megy Mao-n, a többivel van tapasztalat valakinek Qualcomm chipsetes telóval (szolgáltató: Telenor)? Mondjuk ezek hiánya nem okozna fájdalmat, a jobb teljesítmény, üzemidő bőven fontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest