- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
-
F_Gergely
őstag
legyen vastagabb akár csak a kamera részen de bakker nézzen már ki valahogy! Ebben mi a dizájn? Fogják a tégla kameraszigetet és bal felső sarokba odatosszák. Semmi szimmetria, semmi dizájn.
Vagy legyen olyan megoldása mint a régi Nokiáknak (amit aztán több gyártó átvett, hogy volt egy elhúzható retesz ami védte a kamerát de adott egy megjelenést is neki pl Nokia 6680 vagy a G800 Samsung. -
$atirka
őstag
"Az aktív zajcsökkentés működésének elve
Ezen eszközök működési elve meglehetősen egyszerű, gyártásuk során a legegyszerűbb elméleti adatokat veszik alapul. A hangterjedést a hullámok mozgásaként reprezentáljuk, csak a hanghullám reprodukálható spekuláris reflexióban. Ezt a műveletet a hanghullám inverziójának hívják.
Hogyan működik? Az aktív zajszűrő fejhallgató kialakítása megkülönbözteti az egyéb típusú eszközöket. Pontos mikrofonok vannak a tok belső felületén, állandóan mérve a külső hangfolyam szintjét. Ezután az inverziós adatok továbbítódnak a hangszóróhoz.
Azok a hullámok, amelyeknek nincs kedvező hatása, antifazban hatnak. Ezen mozgás révén elfojtják a felesleges zajt, és a fő hangáram torzulás nélkül marad."Jól értelmezem, hogy egy zajforrás hanghullámának az inverz hullámával oltja ki a hangot?
Ez a Noise cancelling lényege. Vagyis zajjal nyomja el a zajt!?!?
Nem állítom, hogy ez halláskárosodást okozhat, de az sem véletlen, hogy a magasabb tartományú hangokat nehezebben hallom meg mostanában, azóta, amióta ilyet használok... -
axlfsi
veterán
Nem hangszóró, hanem mikrofon nyílás és ezek egyik sincs közvetlenül a "lyuk" után, hanem van egy "útja" ahol a hang terjed és a nedvesség "megáll", pont azért, hogy az esetleges nedvesség ne érje közvetlenül ezeket az érzékeny alkatrészeket.
De írtam is, hogy óvatosan, azaz, csak 1-1 pillanatra lett, távolabbról a lyuk irányába megküldve a levegő. Veszíteni nem volt mit, mert ha ez nem segít, akkor csere. Segített.
-
francz'70
senior tag
Meg gondolom olyan tok is ami tölti a pen-t. Azért lehet, matekozni ezzel a tollal+tokkal rendesen, mennyivel egyszerűbb lett volna ha valahogy belepaszírozzák a házba, de akkor már ugye Note lenne, nem S. Nálam a pen megoldáson bukott el az S21U, pedig amúgy nagyon tetszik...
-
dkovizoli
addikt
-
M_AND_Ms
veterán
..én csak azt nem értem, hogy tőlünk nyugatabbra, a hasonló árszinttel dolgozó boltok, (márpedig ma már sok termékkörben hasonló az árszint) miképp termelik ki az alkalmazottak 2-2,5, vagy akár 3-szoros bérét
PL egy Lidl, amire még azt se lehet mondani, hogy nyugaton nagyobb forgalmat csinál, mint nálunk -
gjoco1
addikt
Kérdezném attól aki használja a GoodLock - LockSart , hogy Samsung High_contrast Theme_II alatt a zárképernyőn az óra színe alapból kék de sajna újraindításkor nem a LockStar fehérre állított órája jön be , hanem a kék . Egy LockStar szerkesztői megnyitás és mentés után már jó . Elképzelhető,hogy a gyári témák nem kompatibilisek az új GoodLock - hoz ?
-
gjoco1
addikt
-
-
Probert75
addikt
-
axlfsi
veterán
Hasznald egeszseggel az uj keszuleket!
Ha nem titok, mennyiert megy el most egy nem fekete importos Note10+? (habar szerintem en maradok...)
... azert, elileg nem olyan jo a ceruza az uj Galaxykhoz, mint egyebkent egy Note-hoz (habar azt nem tudom, miben a kulonbseg, de talan nem olyan "cizellalt" a raszterracs? ... vagy csak annyit, hogy nincsenek emote-ok a ceruzaval?)
-
Dj.Mike
senior tag
Mondjuk meg lehet érteni a te verziód is. Én speciel magamból indultam ki,mivel nekem csak ez a netezési lehetőségem van,mivel nincs bevezetve kábeles. Szóval én a telefont használom hotspotként is,illetve rengeteg tartalmat fogyasztok rajta. De igen,valóban igazad is van. Nem volt szándékomban vitát generálni.
-
-
-
gjoco1
addikt
Tudom, és azt is, hogy lehet szerkeszteni az elhelyezkedését. De egy UI 3.0 videón láttam,hogy a vagánynak volt jobb oldalon is " csúszka " ,mint a hangerő szabályzásnál.
De lehet , hogy nem a Mi telcsink volt.( ? )
Probert75 Igen,azt vágom. De itt írom fentebb....
Ahh, látom [Note20-S20] -nál van.
-
Probert75
addikt
Hát ez az, hogy nem lehet megmagyarázni. Ez pont olyan, mint a gyors- és a normál töltés. Arra is azt mondjátok nem árt. Szerintem meg de. Mert az akku jobban melegszik és az pl nem jó semmilyen akksinak. De nem akarok vitát generálni. Mindenki úgy tölti ahogyan akarja.
-
Probert75
addikt
Nekem nem ez a tapasztalatom! Ha egész este rajta hagyom, akkor gyorsabban merül egész nap. Ha a feltöltés után kb. 30 perccel veszem le, akkor sokkal jobb. Volt olyan az ünnepek után, hogy majd egy hétig, csak az asztalon feküdt a telefon, mert nem volt miért nyomkodni, használni és majdnem 5 napos készenlétet produkált az android 11.
-
lizakd
tag
-
iceQ!
addikt
Akkor a céges hozom-viszem szolgáltatás marad. Én BIZTOS nem fogok telefon nélkül lenni 2 hétig
Akku cserélnél csak akkut cserélnek? Olvastam, hogy volt olyan akinek még 1-2 dolgot cseréltek pluszba, gondolom amiatt mert nem tudták megbontani a telót sérülés nélkül. (ez csak feltételezés)
-
gjoco1
addikt
Ezzel Én is így vagyok. De felkeltette az érdeklődésem. Kizárólag családi képeket szoktam lőni,ami jóvanazúgy kategória. Viszont,ha már létezik ez a lehetőség szívesen kipróbálnám.
Igazán nem is Neked kellett volna címezni a kérdést,de mivel téma volt,így hirtelen Neked címeztem. Bocsi !
-
gjoco1
addikt
Filter ügyben Én is kérnék segítséget.Igaz semmi bajom,de most hogy szóbakerült( keveset fotózom) nézegettem ezt a filter történetet. Próbáltam hozzáadni ( nem tudom minek az ) és elvitt a galáriába.
Ez aztán jól van így ? Mit kell utána csinálni?
Rövid leírást a "gyengébbek" kedvéért. Pls. -
Silenzio
addikt
Kösz. Még érdekesebb, hogy szerencsére nem a céges fiókba tette, hanem a saját, fizetős fiókomba. Mindössze kéthetes a telefon, szóval emlékeznem kéne, hogy beállítottam. Valószínű korábbi Samsung Cloud beállításokból kapcsolta össze, ha lehet tippem. Viszont így legalább nem probléma, mert semmi aggályosat nem "tett", illetve tettem.
-
Dj.Mike
senior tag
Én nem olyan rég láttam egy videót az élénk móddal kapcsolatban, ott az volt a téma,hogy a fehér nem volt igazi fehér a gyári kalibrációval. Mutatott a fickó egy kézi beállítást,amivel az ő illetve mások,de még az én véleményem szerint is,a fehér valóban fehér lett. Egyébként nekem az alap beállításokkal kicsit pirosas volt a fehér.
-
Joachim21
őstag
Prémium készülék, prémium szolgáltatás, UPS express és társai, bármit bárhonnan, bárhová 2 napon belül. Ezt is nehéz elképzelni? Vagy legyen egyféle felszereltség, és akkor mindenhol lesz alkatrész. Az elég visszataszító politika, hogy a saját gyengébb chip jó lesz az EUba, ahol meg kicsit igényesebb a piac, oda adjuk Snapdragonnal. Nem tudom a Samsung pártját sem fogni, amikor Apple-höz méltó dolgokat művel. Ez pont olyan, mint a Nutella németország vs Nutella Magyarország, Ide jó a zsírosabb szar is alapon a gyártó spórol és rosszabb minőséget szállít.
-
bbendre
őstag
Nagyon szerettem a N8/N9 telefonjaimat. Sajnos a Note8at sikerült ősszetörnöm. Az egyetlen telefon amit leejtettem és ősszetört. Egész pontosan a fiam volt, de én raktam rossz helyre.
Megvárom a januárt: [link]
A jótállás időtartama eladási ártól függően fog változni:
10 000-100 000 forintig: 1 év
100 000-250 000 forintig: 2 év
250 000 forint felett: 3 év.
A legtöbb telefonra alapból fog járni a 2 év, amivel meg mi játszunk a 3 év.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest