- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz Parallaxis #9433 üzenetére
Nem is volt akkor se gorillaglass se semmi most alapból van GG a telefonon mégis mindenki bohóckodik minden féle kijelzővédő cuccal.
Egyébként igazad van, csak megfordítva a dolgot ma sokkal védettebbek a kijelzők mégis mindenki fóliázza meg üvegezi a GG ellenére, mintha az nem is lenne. -
Luser2000
addikt
"...mégis bírták a cerkát..."
Ez több általam ismert PDA esetében barokkos túlzásnak tűnik.
Nekem a Compaq / HP, HTC és Ericsson eszközeimet egyaránt kikezdte anno a cerka, igaz nem látványosan, de mégiscsak. Ennél rosszabb már csak az volt, amikor fóliát tettem a képernyőre, mert azok annak idején még kevésbé álltak ellen.
Samsung Galaxy Z Fold6, Samsung Galaxy Watch Ultra, MacBook Air M2 13"
-
MODERÁTOR
Nem üveg, de műanyag volt, ami nem csak pár század mm vastag volt, mint az összehajtható mobilokon.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Probert75
addikt
válasz Parallaxis #9215 üzenetére
THX! Már lejött a sammobile-ról, de elteszem talonba.
-
iceQ!
addikt
válasz Parallaxis #7568 üzenetére
Én is így gondolom, hogy nem a szemed előtt vagy a füleden fog törni.~9-10 év alatt (amióta van ilyen üveg) egy ilyen sérülést nem láttam még cégen belül.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
MODERÁTOR
válasz Parallaxis #7562 üzenetére
A gyári üveg vastagabb, az üvegfólia meg eleve több rétegből áll, így sokkal kisebb szilánkok kerülnek a levegőbe.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Parallaxis #7209 üzenetére
Akkor térjünk vissza arra. hogy felül nincs is kijelző ott, ahol a kamera van? Mondom, nem a kamera kezdett belógni a kijelzőbe, hanem a kijelző nőtt bele a kamera melletti területbe
De mindegy...én akkor se értem a problémátAki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Gyula84
veterán
válasz Parallaxis #6780 üzenetére
nem sok csökkenést vettem észre az S6 edge S7 edge meg a note10+ között, vagyis egyáltalán semmit, de lehet a szemem rossz
[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
kovacs65
senior tag
válasz Parallaxis #6506 üzenetére
Annak idején nagyon vágytam az MDA2-re.
És legjobban a symbianos SE P9-eseket szerettem.Vén vagyok, mint az országút
-
francz'70
senior tag
válasz Parallaxis #4677 üzenetére
Pont erre gondoltam. Lehet jobban járok ha fent hagyom a fóliát?
Pedig szívesen leszedném, állítólag sokat elvesz a kijelző színeiből! Mondjuk pont ezért nem használtam soha, és nem is volt belőle problémám! De akkor a toll miatt ajánlott? -
F_Gergely
őstag
Note4 5 eves, de nem volt ilyen jellegu serulesem. Bar en ezt a folia mizeriat se ertem, soha semmilyen telefonomon nem volt folia. Ha nem lenne GG se raknek fel.
Note4 karcmentes (jo egy karc van de az a macska miatt), cserebe a szelei megkoptak, mikor kivettem a tokbol, es tok nelkul kezstem hordani -ez hiba volt igy utolag. -
MODERÁTOR
Ez most tapasztalat? Mert nekem még sosem fordult elő, és eddig csak egyszer írt ilyesmiről valaki itt a topikban, az is sok éve fordult elő vele.
-
Carlytoo
senior tag
válasz Parallaxis #3394 üzenetére
Köszönöm a tippet. Letöltöttem és felraktam, de más telefon kamerájával nézve alacsonyabb fényerőn ugyanúgy villog.
"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst
-
Teal'C
veterán
válasz Parallaxis #1722 üzenetére
Ezer ilyen van még kb én csak bedobtam 1et. Van olyan is ami napra pontos dátumot ad a garanciáról, színről, tárhelyről származási helyről stb...
De persze ha valaki a googlebe sem tudja bepötyögni hogy samsung imei check"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Joachim21
őstag
válasz Parallaxis #1194 üzenetére
Köszönöm a visszajelzést!
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
Teal'C
veterán
válasz Parallaxis #1194 üzenetére
+1
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Capella
senior tag
válasz Parallaxis #752 üzenetére
A kiinduló posztban én említettem mindkét PIN-t, a SIM-et is, és a készülékét is.
Utána tényleg elcsúszott kicsit pongyolába, de szerintem sanyijedi azt akarta írni, hogy ha nincs SIM PIN, egy másik készülékben ez a kártya simán használható, vissza lehet vele élni.
Nem azt akarta mondani, hogy egy kikapcsolt PIN kérésű kártyával el tud indtani egy készülék PIN-es telót. De ne én védjem.Szerk.: Mire bepötyögtem, ő is ugyanezt leírta.
Utána jött a factory reset téma. Teal'C abszolút jól mondja, ha van Google fiók beállítva és nem a telefon menüből lesz FR, hanem a recoveryből, akkor FRP lock lesz, és nem egyszerű helyrehozni.
Nyilván nincs az összes telónál így, de azt már nem lehet mondani, hogy Androidnál egy F reset, oszt annyi.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Parallaxis #739 üzenetére
nem csak email címmel lehet belépni, hanem a hozzá rendelt telefonszámmal is.
de részemről befejeztem, aki nem akar nem állít be pin-t. de idejét múltnak erős lenne nevezni.most olvasom utána mit írtál:
"pontosabban arról, hogy a topiktárs szerint SIM PIN hiányában könnyen be lehet lépni a lock-olt készülékbe, ami nagyon nem igaz)."
én egyáltalán nem erre gondoltam! hanem hogy a sim kártyáddal még vissza tudnak élni, ha nincs rajta pin.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S26 + Apple iPhone 17
-
7Heads Drago
veterán
válasz Parallaxis #752 üzenetére
Ha ellopják a készüléket, akkor azt magáért a készülékért, vagy a rajt lévő adatokért teszik. [link]
Adat miatti telo lopásról nem igen lehet hallani.
Csak a telo miatt történik sztem 99%-ban.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
válasz Parallaxis #715 üzenetére
El vagy kicsit tájolva... Androidos telonál csinálsz egy factory resetet és bekapcsolod a telot és nem fog tőled semmilyen kódot se kérni.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
őstag
válasz Parallaxis #713 üzenetére
kb 5 perc belépni akár a googleba ha ott a sim
átállítja a jelszót majd eldobja. egyébként sem fog semmilyen beméréssel foglalkozni a rendőrség ilyen esetekben.. tiltsd le a sim-et ennyit mondanak.Samsung Galaxy S26 + Apple iPhone 17
-
őstag
válasz Parallaxis #704 üzenetére
és nem lehet kivenni a telefonból a sim-et és másik telefonba betenni ami nem kér pint?!
Samsung Galaxy S26 + Apple iPhone 17
-
S e t h
nagyúr
válasz Parallaxis #685 üzenetére
A probléma inkább az, hogy miközben egy jelenség ellen kívánnál tenni, annyira átesel a ló túlsó oldalára, hogy egyre több sületlenséget kezdesz kommunikálni, hiteltelenné téve a hozzászólásaidat.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
janeszgol
félisten
válasz Parallaxis #637 üzenetére
Erre én is rájöttem, mivel tök egyértelmű, hogy a jobbkezesek a balban tartják, ha ceruzáznak. Amúgy logikus. Ami nem logikus, az az S10e fenti részére tett bekapcs gomb. Arra szavakat nem találok.
Mondjuk én balkezes vagyok, így a jobban tartom a telót, de határeset még így is a gomb helyzete.A másik. Sokan éveken át csak azt olvassuk tőled, hogy a Samsung így (negatív), az Apple úgy (pozitív). És ez ismétlődik ciklikusan. Így már a tartalomtól függetlenül is beléd állnak.
-
Schuler888
senior tag
Itt kettonk kozul 1 valaki ir marhasagokat, es az nem en vagyok.. de latom ezt a tobbiek is eszrevettek, az meg hogy energiatakarekos uzemmodban levo telefon vs normal modu telefon tesztjet lin keled meg se lep az eddigi badarsagaid utan.. radhagyom inkabb
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
baladam86
aktív tag
LOL.
1; Gyorsjegyzethez a kikapcsolt kijelzőn elég kihúzni a cerkát akár lábujjal is, nincs szükség bekpacsológombra
2; Ha az S-Pen funkcióit használni szeretnénk, a telefon feloldott állapotában kihúzzuk a helyéről, nincs szükség bekapcsológombra
3; Note 9 esetében ha esetleg az S-Pent exponáláshoz szeretném használni fényképezéshez, duplán megnyomva a bekapcsológombot elindítva a fényképezőt, úgy, hogy az S-Pen a kezemben van, simán megoldom bal kézzel.Ezeket figyelembe véve egy hatalmas bullshit egy magát bennfentesnek tartó emberke magyarázata arra, hogy miért került jobb oldalról a bekapcsológomb a bal oldalra (Galaxy S óta először).
[ Szerkesztve ]
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
veterán
-
Kasya
nagyúr
Számomra érthető indok. Valóban én is mindig a deaktivált bixby gombot nyomogatom Note8-on.
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
"Az úriember valóban Samsung alkalmazott"
Ez most komoly?
iPhone 15 Pro | AW Ultra 2
-
cdr74ke
csendes tag
válasz Parallaxis #585 üzenetére
És bizonyítéknak egy videó, amiben a Lollipopos Note-on be van kapcsolva az energiatakarékos üzemmód... Csak 30%-kal lasabb a CPU így
-
Schuler888
senior tag
válasz Parallaxis #523 üzenetére
Es meg komolyan te gyanisotottad meg az egyik kollegat, hogy samsung alkalmazott, mert a felhozott ellenervekre reagalt az adott telefon sajat topikjaban, erre te ugyanezt csinalod barmelyik forumban ahol feljon az apple, raadasul mindezt ilyen gyonge hazugsagokkal, na ez az igazi
szanal"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Bdanyy
addikt
Sajnos egy S7 is rohadt lassú tud lenni mar. Kameraval felebresztem, van hogy 10mp után indul csak a videófelvétel. A maps, waze, spotify, hangouts van hogy 20-30masodpercig csak áll, hiába lett kb fél éve újratelepítve az egész (és tavaly év végén cserélték a telefont gariban). Amíg play store updatel, teljesen használhatatlan.
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
apaszka
veterán
válasz Parallaxis #572 üzenetére
3 viszont mind... Feleségem még a régi telóm nyomja. Bementünk a samuba ,de azt mondta az övé jobb mint a 10 es.
Amúgy tökéletes még neki.
Új cerka és aksi lett véve bele.Szerk;
Nekem viszont már megingott,a 9 marad még egy ideig...[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
MODERÁTOR
Gratulálok, ha abból a videóból olyan tanulságot vontál le, hogy lassult a Note. Mert nem.
-
ForRedGlory
félisten
Mit keresel a topicban? Amennyiben csak az offolasra futja, arra senki nem kivancsi. Az iPhonera szinten senki, a Samsung savazasrol nem is beszelve...
[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
Szerintem te eltévesztetted a fórumot. De mind1 te tudod meddig akarsz még itt trollkodni.
-
Capella
senior tag
Van a sebességcsökkenésre objektív adatod is? A Samsungnál nem igazán van ilyen "avultatás".
Ha csinálsz egy FR-t, szerintem tuti nem lesz a fele sebességű a kezdetihez. (Hogy az esetleges mindenféle telepítések hatását kiszűrjük.)
Csak azért, mert volt Note 3 telóm a megjelenés évétől a Note8-ig, és nem tapasztaltam semmi problémát.
Akkut is most kellett csak cserélni benne a havernak, akinek odaadtam, mert az már behalt. -
Juhaszatti
addikt
válasz Parallaxis #524 üzenetére
Vagy lásd pl 6S. Gyakorlatilag használhatatlan lett a frissítésektől, és nem egyik napról a másikra, hanem szép lassan lett egyre több nyűgje baja. Hiába lett újrarakva iTunes-al, vagy bármi. Persze tudom hogy nem minden 6S járt így.
De végülis bevált a dolog, mert le is lett váltva egy 8 Plusra. -
dilajoska1
őstag
Azért az S3-at ne az I5s-hez hanem az I5-höz hasonlítsd inkább! 😉
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
LoGeN90
aktív tag
Ne nevettesd mar ki magad...nem hogy az 5s, de meg a 6s is olyan mint a lassitottfelvetel hasznalat kozben.
-
S e t h
nagyúr
Note 2 és 4 is van használva a családban, szóval butaságot írsz.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
nagyúr
Én anno a kollégámnak adtam el a Note 4-et,a mai napig megy tökéletesen,használja,semmi panasz nincs rá.
-
veterán
Bár "iPhone-os" is vagyok, de a nagylányom 5s-se eléggé idegesítő az új rendszerrel. Szekrényben pihen, nincs használatban, de azért néha kipróbálom. Az sem egy ferrári már...
A kisebbik lányom J5-jével szoktam összehasonlítani és azt kell mondjam, egyformán szar mindkettő.
Nem kell szentté avatni az iPhone-okat, pont ugyaolyan szar, mint mindegyik és pont ugyanolyan jó, mint mindegyik.(remélem érted, amit akarok mondani )viera:
Én is kiváncsi vagyok, hogy mit hoz ki belőlem. Picit remélem nem fog tetszeni, különben megint költségekbe verem magam[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
Teal'C
veterán
Nekem egy Note3 as om van és semmi baja köszöni szépen. Most ajándékoztam a szomszéd kisfiúnak. Ja bocs vettem bele egy akkut csak hogy ne hazudjak.
-
Ricardo
titán
"benchmark programokon kívül mással nem vetted észre. "
Tévedés. Sok felhasználó panaszkodott a lassulásra. Aztán elkezdtek utánajárni, és ekkor kerültek képbe a benchmark programok. Ezek egyértelműen ebizonyították a teljesítmény csökkenését. ezek után vallotta be az Apple, hogy szándékosan lassítja az akkuk miatt.
Több éves készülékeknél ez még elég védhető is lenne, de érintett nem egészen egyéves telefonokat is, ami az árát, és a "prémium" tekintve picit erős. nem véletlenül viszakoztak szinte azonnal amint kierült.
-
Schuler888
senior tag
válasz Parallaxis #432 üzenetére
"Szóval lehet a konkurensen mosolyogni, de arra 5 év múlva még lesz támogatás a gyártójától"
A belassulos frissitesek aztan marha nagy tamogatasok"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Roland861010
veterán
válasz Parallaxis #432 üzenetére
Persze nem egy két évre hanem max félre...
Amit említesz programot megint olyan szűk réteget érint mint itt az spen..
Biztos nem mobilon fogok videót szerkeszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite Független 86% Akku
- OnePlus 10 Pro 12/256Gb fekete, teljes dobozával, hibátlan állapotban , 6 hónap garanciával eladó !
- iPhone 16 plus 128 gb Ultramarin
- S23 ultra új állapotban vihető Fóliás,dobozos és kiegészítőkkel
- Samsung S25+ 12/256gb., független, 3 év gari, csere iphone.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest