- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
Egy élmény volt srácok de elköszönök ismét, átnyergeltem egy s20+ ra.
-
Teal'C
veterán
Jött frissítés Július 1. CTFA
-
Teal'C
veterán
válasz
Oposzumtoszó #7384 üzenetére
Nekem a viber miatt csinálta de kikapcsoltam benne a képernyő ébresztése funkciót új üzenetnél azóta nincs gond.
-
Teal'C
veterán
válasz
the_stig #7215 üzenetére
Nekem tökéletes volt a gyári fólia csak hát ugye vettem egy gyári clear view tokot és a műanyag széle szarrá karcolta a fóliát mert mint kiderült gyári hibás volt az anyaga, kicserélték a tokot kérdés nélkül de mivel nincs fóliájuk gyári így azt nem tudtak adni. Szívás ez van. Majd letesztelem 1 hét múlva is.
-
Teal'C
veterán
Nos megjött az amazonról rendelt UV-védőüveg. Teljes üveg sehol nincs kivágva, a folyadék pont elég nem túl sok és nem is kevés. Az ujlenyomat olvasó 20 ból 19x működik egyszer nem ment de nem jó helyre tettem az ujjam. Mivel amúgy nem használom ettől tekintsünk el. Felrakása egyszerű nem szabad nyomni amíg el nem oszlik a ragasztó. Ezután felül kell uv-z ni majd ha már stabil akkor az ujlenyomat olvasónál rányomni és uv-zni. Nyugodtan lehet akár fél óra is az uv-zás én kitámasztottam a telefon felett kb 4-5centire majd mindíg odébb tettem. A maradék kifolyt ragasztót óvatosan kell letörölni az üveg szélénél ne töröld. A teljes törlést tisztítást csak néhány óra után tegyük. Ha véletlen mégis úgy sikerül a törlés hogy kiszív egy kis ragasztót a szélén nem kell megijedni találsz még annyi ragasztót a tégelyben amit ügyesen oda folyatsz és újra uv.
[link] -
Teal'C
veterán
A gyári bőrtok milyen minőségű???
-
Teal'C
veterán
Kis érdekesség.
Vettem én is led cover tokot (ses allee) kb 1.5 hét alatt elintézte a fóliám jobb szélét full karc. Visszavittem és bár mondták hogy ezekre a tokokra még nem volt panasz de szó nélkül cserélik mert lehet hogy gyártáshiba. Igaz ami igaz ha végigsimítottam az élét belül érezhető volt némi érdesség főleg alul az új tokon meg full sima.
Mondtam nekik hogy nem akarok pofátlan lenni de mi lesz a fóliámmal erre azt mondták segítenének de a mai napig nem kaptak gyári fóliát a samutól, a vírus előtt lett volna szállítás de aztán nem jött meg. -
Teal'C
veterán
-
Teal'C
veterán
válasz
kovimester #6566 üzenetére
Úgy tudom de nem biztos hogy nfc vel ismeri fel, nincs kikapcsolva?
-
Teal'C
veterán
Hát közel éreztem magam hozzá mikor először kézben fogtam egy s20u-t
Mondom mi a szar ez, hát ez meg hogy jött össze
És ahogy olvastam több frissítés után sem változott a helyzet. Így maradt ez, ez a kék szín nagyon baba. Az első aura glow az ezüst kerettel olyan bazárinak tűnt hát ment is.
-
Teal'C
veterán
válasz
Laookon_ #6524 üzenetére
Ha Eu-s be tudod vinni a samuhoz 1 évig. Az enyém holland így nem aggódom. Amúgy meg van ismerős is így meg pláne.
Partnérót is felhívtam még Szerdán azt mondták nincs készleten csak rendelést lehet leadni de nem tudják mikorra lesz. Szoktam ott vásárolni de ritkán mert sosincs az a szín ami nekem kell csak a weboldalon van kinn. -
Teal'C
veterán
Sziasztok, visszahúzott a szívem egy Aura Blue 10+ 256gb-al. Próbálok felzárkózni miről maradtam le.
-
Teal'C
veterán
Ha valakit érdekel van még 1db Note 10+ 512gb auraglow(ezüst) lefoglalva Alzában 260e ért. 3 napig átvehető!!!
-
Teal'C
veterán
válasz
vitezpeto #4041 üzenetére
Ahogy azt Telefonmágus is írta 1év ha eu garanciás ha nem akkor csak bolti de az kb nulla. Akkor inkább az alzás ezüst és 5-10 e ért feketére fóliáztatod. Egyébként az Alzás gariban én még nem csalódtam kiviszik a kinti samuba és ott javítják max 2-3 nappal tovább tart. Ha mégis jó az Alzás szólj privátban én foglaltam be pluszt hátha valaki lemarad
Természetesen felár nélkül adom át amegrendelést.
-
Teal'C
veterán
válasz
eladogeppc #3608 üzenetére
-
Teal'C
veterán
válasz
mkriszadmin #3269 üzenetére
Ez egy remek cucc már vagy fél éve használom hiba nélkül teszi a dolgát. Bár azt mindenki vegye figyelembe hogy a vezetéknélküli töltésnek sok a vesztesége így ott nem tud 10000mA-t ez fel is van tüntetve egy táblázatban hátul. Viszont kifogástalanul tölti pl a buds-t is.
-
Teal'C
veterán
válasz
telefonmágus #3041 üzenetére
Már nem elérhető kb mikor beszéltünk rá fél órára visszavonták.
-
Teal'C
veterán
Senki ne frissítsen beta-ra. A samsung visszavonta hibás!!! XDA-N írták.
-
Teal'C
veterán
válasz
mkriszadmin #3029 üzenetére
Most hogy van rá javítás, elég gyorsan kapcsoltak
-
Teal'C
veterán
válasz
eladogeppc #3012 üzenetére
Nem már xda-n is módosítottak a feljegyzésen lesz sima 10 re is.
-
Teal'C
veterán
válasz
TODI1111 #2999 üzenetére
Mint azt írták is nem egyszerű dolog az ota frissítést elfogni majd azt lefordítani update.zip re. Dolgoznak rajta, nyilván nem szeretnék ha néhányan téglásitanák a telójukat.
A másik lehetőség hogy az s10 re kijött egy majd 700mb javítás amiben nem kevés fő rendszer javítás van esetleg ez miatt visszatartják a note 10 csomagot hogy már ezt integrálva kerüljön ki az update.
-
Teal'C
veterán
válasz
eladogeppc #2970 üzenetére
Bárki akinek exynoss 10+ a van. Gondolom lesz majd sima 10 re is.
[link]
Az első hozzászólásban lesz majd elvileg. Minden le van írva. -
Teal'C
veterán
XDA-n nemsokára elkészül az Android 10 update.zip
-
Teal'C
veterán
válasz
telefonmágus #2953 üzenetére
Sajnos én tapasztalom kb megjelenés napjátol volt fent egy pont olyan telefon mint az enyém 305e ért jegelve senki nem vette meg és nem értékelte. Az eladónak 0 értékelése hozzászólása. Azért ez érdekes.
-
Teal'C
veterán
válasz
telefonmágus #2951 üzenetére
Ez azért van mert időről időre felbukkannak hirdetések amiket azonnal jegelnek hetekre kifejezetten nyomott áron. Elég gusztustalan húzás mind a vevő mind az eladók részére mivel az eladó nem tudja eladni a vevő meg heteket vár hátha lesz újra egy ilyen olcsó darab. Jó lenne valahogy ezt is szabályozni.
-
Teal'C
veterán
-
Teal'C
veterán
Azt hol lehet beállítani led tok nál hogy ha van egy aktív hívás és bejön egy másik kinyitom megnézni és automatikusan átveszi a második hívást, na én ezt nem akarom.
-
Teal'C
veterán
válasz
Sandman2279 #2693 üzenetére
[link]
Ez kell hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged