- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
Nem terveztem, nem is gondoltam volna, hogy most és így, de az S22 Ultra jött és a verhetetlen áron felültem a vonatra.
Első benyomások: pontosan, amit vártam. Minimális különbségek, a Note 10+ továbbra is kiváló készülék, amiről nem feltétlenül éri meg váltani még most sem, mert nem ad annyival többet az új. Kicsit finomabb a felület, hangyányival jobb a kamera, de az Ultra is tud akadozni itt-ott.
Ha már megléptem, nem adom el az újat, hisz most újra jó vagyok legalább 2-3 évre (3 éves gari), az előzőt is bő két éve vettem, de még lett volna benne egy év simán, hiába 2019-es a konstrukció.
Úgyhogy maradok a Note vonalon továbbra is. Note 2-> Note Edge -> Note 8 -> Note 10+ -> S22 Ultra -
bobace
addikt
Akkor csak nekem hülyült meg ezek szerint a bill. Amúgy szeretem nagyjából.. Egyedül böngészőben utálom, hogy mindig pontot írok szóköz helyett, mert rossz helyen van a pont, meg ez a meg-még issue.. Amúgy az automatikus javítás is elmegy, ezért nem kapcsolnám ki, mert én lusta vagyok ékezetet írni, azért tartom, hogy javítsa ki azokat magától.
-
bobace
addikt
Másnak is csinálja azt a billentyűzet, hogy a meg-et átírja még-re minden esetben, és egyszerűen lehetetlen meg-et írni?
Csak akkor tudok, ha továbbgépelek, aztán visszalépek az előző szóra és úgy kiválasztom, amit amúgy beírtam.. Amúgy meg minden egyes szóközre a meg-ből még lesz... Más szavaknál, csak 2-3x játssza ezt el, utána elhiszi, hogy nem azt akarom írni.. Már magát a szót is elfelejtettem vele pedig.. -
bobace
addikt
válasz
Probert75 #13513 üzenetére
Van itt egy youtube videó is, de ezt még nem mertem kipróbálni..
Ahogy körbegoogliztam ez kb az egyetlen app, amit nem lehet simán csak adb-n letiltani, mert a knox-ban van egy service, ami azonnal vissza is rakja.. -
bobace
addikt
válasz
Probert75 #13510 üzenetére
Kiváncsi vagyok valakinek sikerül-e, nekem nem ment. Megpróbáltam adb-n keresztül a disable-t és az uninstall-t is, és bár sikeresnek írta a terminál, mégsem történt semmi..
adb shell pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.game.gos
adb shell pm disable-user --user 0 com.samsung.android.game.gosezeket próbáltam.. természetesen az adb látta az eszközt és előtte a legfrissebbet raktam a gépre.
-
bobace
addikt
Ami nagyon durva az a Facebook app nekem. Régen nem volt ilyen, de most kb 2 percenként merít egy %-ot, már többet eszik mint egy játék.
Nem is jön már ki 2 nap, mert pont 50% körül fogy így egy nap, és utána jön az éjszaka, ami pár % illetve 7% alatt már pikkpakk lemerül, persze elmúlt 2 éves. -
bobace
addikt
válasz
Plazmacucci #12792 üzenetére
Már lassan 10 éve Samu Noteozok (Note 2, Edge, 8, 10+) és az általános tapasztalat, hogy minden második főverzió frissítés szokott jó lenni. Ez alapján a 12 szar lesz
De abban egyetértek, hogy mindig az eredeti szoftverrel a legjobb, mondjuk erre az is rátesz, hogy akkor új a hardver is, és az appok akkori verziója is még kevesebb erőforrást használ. Pont ezért nem is frissítem az appokat sem, csak ha muszáj. -
bobace
addikt
válasz
Plazmacucci #12614 üzenetére
Vagy mikor Android 1.6-on csináltuk a memóriakártyán a plusz tárhelyet, mert a belső tárhelyre már nem lehetett több programot tenni
Semmi se olyan már mint régen
-
bobace
addikt
válasz
Tommy-1998 #12474 üzenetére
Húú, de jól néz ki, végre valami, amit legalább érdemes várni - legalábbis kinézet alapján.
-
bobace
addikt
válasz
Plazmacucci #12293 üzenetére
Én meg nem győzöm nyomkodni két naponta, hogy "Később"
-
bobace
addikt
válasz
kasata91 #11424 üzenetére
A zavarások:
1. meg lehet szokni, főleg hogy nem kell használni, mivel duplakoppra ébred vagy ujjlenyomatra. Én csak kamera gyors indításhoz használom igazából.
2-3. Sima Note 10 valóban gyengébb még az S8-nál is, és ez az akkuidőre is áll. Én csak Note10+-t vennék, a sima szerintem nem éri meg. Akkuidőben is csak a +-os verzió jó igazából, abból kijön 5 óra körül, de ez nagyon sok mindentől függ, legyen valahol 4-6 óra között. Nekem kb 4,5-5 óra két nappal és AOD-el.
4. Itthon hivatalosan az Exynos érhető el, cserébea Snapi verzió a jobb amúgy.. -
bobace
addikt
válasz
Dj.Mike #11174 üzenetére
Tipikus akkufáradásos tünet. Kb az összes Samsungom ezt csinálta, ha már a végét járta az akku. 20% körüliről le 5% alá és utána vége.
Nem tudom itt hogy van, de korábbi Samuknál működött, hogy a képernyő beégés miatti garis cserénél az akkut is cserélték. Tavaly már ratyi volt az akku pl az S9-ünkön és még gyorsan bevittük gari lejárta előtt 1 hónappal egy kijelzőcserére, és ezt is cserélték. (Eléggé húzták a szájukat a beégés mértékére, nem is látszott csak a teszt képernyőn, amiatt nem is vittük volna be magában, de végül kicserélték.) -
-
bobace
addikt
válasz
wolf4ever #10430 üzenetére
Én a későbbi kellemetlenségek elkerülése végett, elállnék a vásárlástól, ha még a 14 napban benne vagy.
Bár gondolom a garancia is csak bolti, igaz? Ez esetben szinte mindegy, bár az hogy neked buherálni kelljen pluszban a telefont, hogy rendeltetésszerűen tudd használni, az önmagában elég ok, hogy elállj. -
bobace
addikt
Nem feltétlen az akksi volt rossz. Vagyunk itt páran, akiknek érdekes módon tanulja a szokásait a telefon, és nem javul, hanem romlik az üzemidő a belakás és több heti használat után. Nekem is 7 órával kezdte, aztán pár hét múlva 4 lett, ez nem az akku degradációja, csak rosszul tanul valamiért.. De nem volt kedvem FR-t csinálni a 11-re frissítés után sem, de ez már lustaság kategória.
-
bobace
addikt
Csatlakozom. Minden butítást meg lehet szokni, egy idő után már nem hiányoznak annyira.
Az arcos feloldás helyett azért biztonságosabb volt az írisz. Ujjlenyomat jobb helyen van, de rosszabb pontosságú. Nekem hiányzik a pulzusmérő is, nem sokszor használtam, de néha jól jött, okosórával kiváltható persze. Értesítési LED nem hiányzik, mert AOD-ot használok. Jack hiányzik, mert kényelmesebb lenne néha csak beledugni a zenekari fülest egy pár percre, mint kotorászni a BT füles után. És már a Note 2 óta hiányolom a rádiót és a Note 4 óta az infrátCserébe van egy rakás újdonság is, amiket észre sem vesz az ember, hogy könnyítik a munkát.
-
bobace
addikt
válasz
Yager01 #8653 üzenetére
Nézd meg itt, hogy esetleg az email címed nem volt-e már feltörve.
-
bobace
addikt
válasz
gyuri81 #8107 üzenetére
Én is azért írtam hogy mindegyiken, mert a 8 nekem is csinálta és a 10+ is ugyanazt csinálja. A Note Edge-en alapból ennyi volt a kijelzőidő, ott csak az akksigyengülés miatt lett kevesebb idővel
A Note 2-esemre pedig már nem is emlékszem, lehet csak a hozzászólásokat kéne visszakeresni.
-
bobace
addikt
-
bobace
addikt
válasz
Laookon_ #6475 üzenetére
Nekem pl most 4 óra a kijelzoidő, 2 nap és még 33% van benne. Telefonálás is kb 1 óra = 1 óra SoT. Sok mindentől függ. Samsung sosem volt dijnyertes akkuidőben, de azért 4,5-5 óra elvárható lenne. Persze ha valaki 3 órát telefonál minimum térerő mellett pl, akkor nem... Vagy ott a note 10 Lite, épp ma jött ki a teszt. Még jobb akkuidő olcsóbban..
-
bobace
addikt
válasz
sanyi0627 #6449 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek, nálam hogyan alakul majd. Most sikerült két napra 6 óra kijelzőidőt elérni, AOD-ot is használva, de még nekem is azt írja, hogy betanulás. Note 8 sosem tudott 4,5-nél többet ugyanilyen szokásokkal, most meg 2,5 évesen inkább 3,5 a max, de már nem is bír ki két napot, csak másfelet.
-
bobace
addikt
Bő fél éves késéssel a megjelenéshez képest, eljött a lehetőség, hogy a Note 8-ból Note 10+ legyen, úgyhogy csatlakoztam végre
-
bobace
addikt
válasz
entoni1989 #3619 üzenetére
Ott a válasz a képen, a Samsung Cloud zabálja az akksidat, valami beragadt benne. Indítsd újra telót, telepítsd újra az appot vagy töröld a cahce-t.
Nem tudom az aodnotify 8%-a mennyier valós, de az durvának tűnik, hogy ugyanannyi mint a kijelző. -
bobace
addikt
válasz
Kamikazeman #2936 üzenetére
Időről időre ez előfordulhat akár beállításoktól függetlenül is. Aztán másik nap meg jól működik. Sajnos bosszantó, és kb meg kell tanulni élni vele.
-
bobace
addikt
válasz
ateszapa748 #2907 üzenetére
És milyen appot használtál? Mert oké, a Face ott van 2 órával, de miből jön ki maradék 7? Filmezés?
-
bobace
addikt
válasz
ForRedGlory #2233 üzenetére
Milyen jól kijönnek a topikban említett dolgok a videón. Az esti mód, az élesítési hibák, a beltéri bemozdulások minimális mozgással, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest