-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
the_stig
tag
Én azért csak kíváncsi lennék, hosszabb távon működik-e az ujjlenyomat olvasás. Mivel emlékeim szerint ugyanilyen típusút szaggattam le mérgemben nemrég a telómról.
Hiába működött még felrakáskor, ki is fizettem az árát, de aztán csak romlott és romlott.
Hiába tanítottam újra, minden lehetőséget a jobb hüvelykemre állítva, akkor is szar volt.
Mivel ez egy olyan lehetőség, amit mindenképpen érdemes használni, azt is mondhatom, hogy mellé lőttek ezzel a kijelzős témával. Miért nem maradhatott hátul, vagy akár oldalt is elfért volna. Mind1 ez van.
Állítólag a médiamarktos rászabós fólia(nylon) talán átengedi az érzékelő hanghullámait. Csak hát nem véd annyira. -
M.Eriksen
tag
Január óta használom, felváltva gyári protective tokkal, szilikon tokkal. Előszőr kicsit csúszós volt, de pár nap után már nagyon kellemes volt az érzet a kézben. Minőségre szerintem egész jó, korábban iphone X-en használtam bőtokot, az kicsit masszívabb volt, de ez sem rossz e tekintetben. Nem nehéz tok, szerintem jól is néz ki. Tapintásra, abból a szempontból,hogy mennyire stabilan marad a kézben, a szilikon tok és a protective tok között van. Gyakran cserélem a tokokat a telefonon, de nem vettem észre, hogy ennyi idő alatt bármennyit is tágult volna, ugyan olyan feszesen van a telefonon. Én ajánlom, mert számomra ez a legkellemesebb a 3 közül. A szilikon tok a legvékonyabb, legjobban tapad, de szűkebb nadrág zsebbe ez néha hátrány, mert nehézkes kivenni, betenni
. A protective tok jól véd, oldalt jó a fogás, de a kemény műanyag rész elég csúszós tud lenni. A bőrtok az arany középút számomra.
-
iceQ!
addikt
Battery Historian-t láttál már? Itt egy link hogy csinálj reportot a telón majd töltsd fel GDrive.
Ha kész töltsd fel ide a zip fájt Gdrive-ból, majd kapsz diagramot. Látni fogod mi eszi az akksit. 100%-ra töltsd fel majd 20-%ig merítsd le.
-
-
-
F_Gergely
őstag
A kezdő hangerőket tudom állítani, hogy bekapcsoláskor mekkora legyen rádió, aux, stb. de azt átnéztem az rendben.
Ötletem sincs mi baja lehet, oké utólagos mert a gyárival nem lehet zenét streamelni csak pont ez a fura hogy a zene hibátlan, gyönyörűen szól a hívás meg totál tré nagyon fel kell hangosítani.
De nem tudom mi a különbség hívás vagy zene esetén. -
-
HaliGab23
senior tag
Hát ez az...
Nekem sehogyan sem megy a telón a béta alatt, de annyira nem is izgalmas, a tévén megyTeljesen más (költői kérdés): ezeket a cookie kérdéseket mikor szüntetik már meg??? Agyf@szt kapok már attól, hogy megnyitok egy weblapot és 3-4 különböző sz@rra (cookie, ne küldjön értesítést, reklám,..) kell klikkelni, hogy olvasni tudjam végre..
-
telefonmágus
senior tag
-
485
aktív tag
Igen, köszi, tehát nekem a hobbim az órák fotózása. Általában 2x-es zoommal fotózom őket nappali fényben, ezért kérdeztem, így tudok viszonyítani. Most egy Iphone 8+-t használok, ezt szeretném olyanra lecserélni, ami ezeket a képeket alázza. Két olyan van, ami tetszik, a note10+ és a i11 pro max. (nem tudom mennyire butítja le a képeket, de ezek telefonban elég jók)
-
TpS
őstag
Egy trond bt-rx s-et használok egy sony vezetés fülessel. Nekem is pocsék rosszak a füleim. Időnként meg egy samsung y100-at, de a fülbedugósakat annyira nem szeretem.
A soundbart meg akkor, ha tele van robbanással a film, bár a samsung tv-mnek enélkül is kiváló hangja van. -
Mekkorák a gyerekek? Nálaunk 4-2,5-0,5 évesek, így a 7.1 kilőve
Vettem egy Polk magnifi mini-t a nappaliba. Akkora, mint egy bagett, és brutál jól szól. Mondjuk este 9 után még ezt sem tudjuk kihasználni, elég halkan dübörög a Netflix, nehogy armageddon legyen az emeleten. De az én feleségem is egy áldás, nem korlátoz semmiben, amíg otthon- gyerek fronton minden megvan. Így van lehetőségem legót, órát, tech cuccot, stb venni. De voltak bőven kiadások. Új ház, új autó... Tesóm samsung irodista, így minden (is) samsung. Kivéve ami xiaomi
-
485
aktív tag
Ez most nálam nagyon fontos kérdés, a telefonokat szinte csak makrofotózásra használom, ezért húztam ki a listáról a 10+-t. Maradt a 11 pro max, de jobban örülnék, ha a note-ot kijavítanák, mert azért csak olcsóbb 2 kilóval. Ami nagyon nem mindegy. 1-2 héten belül szeretnék venni valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest