- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
TTom65 #12370 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem egyertelmű, hogy melyik a jobb, az már bőven egyéni preferencia. Szvsz simán élhető a mostani iOS. Csengőhangot a Note-on sem piszkálom és az évek alatt talán most cseréltem háttérképet 3-jára.
Láttam, hogy miket lehet csinálni az egyéb launcherekkel, tetszik, sok szép, igényes van köztük, de ki nem állnám, ha használnom is kellene.
Összes böngésző egy átskinezet Safari, az összes billentyűzet egy átszkinezett gyári billentyűzet. Nehéz elhinni, hogy ami nincs, az tényleg nincs, mert nem elérhető semmilyen más módon, de cserébe adnak is valamit.
4 éve menekültem vissza az Androidra/Samsungra, most már nincs ez a késztetés. Ki kell próbálni. -
-
Diokhan
addikt
válasz
TTom65 #12370 üzenetére
Végtelenül egyszerű, jól használható, sokkal biztonságosabb, mint a droid, és nagyon kidolgozott ökoszisztémája van. A rendszer gyors, stabil. Nekem a Note10+ előtt SE2020 volt, előtte 7+, előtte SE 1st gen (ebből vagy 4db, mindig a belső tárhelíy miatt újítottam), előtte 5S, 5C, 4S, 3GS, 2G. Jól ismerem a rendszert és néha hiányzik is. A swiftkey és samsung billentyűk pl sehol nincsenek az iOS billentyűzet pontosságához. Siri viszont valamivel fejletlenebb, mint a Google aszisztens, valamint a kamera szoftver sem hagy sok belenyúlást a épkészítésbe. De én szeretem, a 7+-om és egy st gen SE-m mai napig kölcsön van adva. Early 2008 MacBook Pro-m SSD hiányában a fiókban pihen
#12373Plazmacucci: A régi GarageBand-el lehetett csengőhangot csinálni PC nélkül, van róla cikkem logout-on
-
novinyul
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Elektromos autók - motorok
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen széket vegyek?
- EAFC 26
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth hangszórók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő