- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mobil flották
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Méghozzá atomot
Pedig egy szóval nem szidtam a Note 10 telefont.
Nekem a Samsung marketingjével van problémám, hogy régiónként válogatnak kinek mit adnak ki. Vegyük anno a Note 5 telefont. Az sem jelent meg hivatalosan nálunk. De miért is nem?
Nekem ezzel a mentalitással van bajom.
Más szemszögből igen, az alma is hülyít nem is kicsit. De ebben legalább korrektek, hogy nem régiónként válogatnak mit hol dobnak piacra.Asszonykámnak Note 10 plus telefonja van. ( Elég viccesen néz ki az a tepsi a kis kezében
)
Imádja.
Szóval mint mondtam egyéni kirohanás volt.
Jó telefon a note 10.
De abban azért meg egyezhetünk, hogy a Samsung is kezdi ugyanazt játszani mint az alma. Kihagyunk a dobozból filléres kellékeket, vedd meg a gyorsabb töltőt stb...
Árban sem jelentős az eltérés. Szóval felesleges az almát meg A Samsungokat hasonlítgatni.
Az apple- től undorító, hogy autó árán adnak telefont 1 év garvival, a Samsungtól meg az, hogy a kisebb Note 10 et nem bővítheted.
Mindkét cég 1 kutya...Peace.
-
törölt tag
En is a vodánál vettem az enyémet. 280 ezret bekértek előlegnek, ami 28 havi havi díjat fedez.
Részletre hoztam ki, de úgyalakult, hogy kifizettem egyszerre.Szolgáltatós is lehet korrekt, csak a dolgok mögé is kell nézni.
Aztán inkább oda adtam asszonynak. Magamnak meg majd veszek egy iphone 11 pro max-ot ha kijön.
Nekem nem jött be a note 10+.
Piszok jó telefon, egy rossz szavam nincs rá ettől függetlenül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest