- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarított Android alkalmazások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Méghozzá atomot
Pedig egy szóval nem szidtam a Note 10 telefont.
Nekem a Samsung marketingjével van problémám, hogy régiónként válogatnak kinek mit adnak ki. Vegyük anno a Note 5 telefont. Az sem jelent meg hivatalosan nálunk. De miért is nem?
Nekem ezzel a mentalitással van bajom.
Más szemszögből igen, az alma is hülyít nem is kicsit. De ebben legalább korrektek, hogy nem régiónként válogatnak mit hol dobnak piacra.Asszonykámnak Note 10 plus telefonja van. ( Elég viccesen néz ki az a tepsi a kis kezében
)
Imádja.
Szóval mint mondtam egyéni kirohanás volt.
Jó telefon a note 10.
De abban azért meg egyezhetünk, hogy a Samsung is kezdi ugyanazt játszani mint az alma. Kihagyunk a dobozból filléres kellékeket, vedd meg a gyorsabb töltőt stb...
Árban sem jelentős az eltérés. Szóval felesleges az almát meg A Samsungokat hasonlítgatni.
Az apple- től undorító, hogy autó árán adnak telefont 1 év garvival, a Samsungtól meg az, hogy a kisebb Note 10 et nem bővítheted.
Mindkét cég 1 kutya...Peace.
-
törölt tag
En is a vodánál vettem az enyémet. 280 ezret bekértek előlegnek, ami 28 havi havi díjat fedez.
Részletre hoztam ki, de úgyalakult, hogy kifizettem egyszerre.Szolgáltatós is lehet korrekt, csak a dolgok mögé is kell nézni.
Aztán inkább oda adtam asszonynak. Magamnak meg majd veszek egy iphone 11 pro max-ot ha kijön.
Nekem nem jött be a note 10+.
Piszok jó telefon, egy rossz szavam nincs rá ettől függetlenül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest