- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple Watch
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Méghozzá atomot
Pedig egy szóval nem szidtam a Note 10 telefont.
Nekem a Samsung marketingjével van problémám, hogy régiónként válogatnak kinek mit adnak ki. Vegyük anno a Note 5 telefont. Az sem jelent meg hivatalosan nálunk. De miért is nem?
Nekem ezzel a mentalitással van bajom.
Más szemszögből igen, az alma is hülyít nem is kicsit. De ebben legalább korrektek, hogy nem régiónként válogatnak mit hol dobnak piacra.Asszonykámnak Note 10 plus telefonja van. ( Elég viccesen néz ki az a tepsi a kis kezében
)
Imádja.
Szóval mint mondtam egyéni kirohanás volt.
Jó telefon a note 10.
De abban azért meg egyezhetünk, hogy a Samsung is kezdi ugyanazt játszani mint az alma. Kihagyunk a dobozból filléres kellékeket, vedd meg a gyorsabb töltőt stb...
Árban sem jelentős az eltérés. Szóval felesleges az almát meg A Samsungokat hasonlítgatni.
Az apple- től undorító, hogy autó árán adnak telefont 1 év garvival, a Samsungtól meg az, hogy a kisebb Note 10 et nem bővítheted.
Mindkét cég 1 kutya...Peace.
-
törölt tag
En is a vodánál vettem az enyémet. 280 ezret bekértek előlegnek, ami 28 havi havi díjat fedez.
Részletre hoztam ki, de úgyalakult, hogy kifizettem egyszerre.Szolgáltatós is lehet korrekt, csak a dolgok mögé is kell nézni.
Aztán inkább oda adtam asszonynak. Magamnak meg majd veszek egy iphone 11 pro max-ot ha kijön.
Nekem nem jött be a note 10+.
Piszok jó telefon, egy rossz szavam nincs rá ettől függetlenül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged