-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
Plazmacucci #13859 üzenetére
Semmi gond, értettem
-
Shyciii
veterán
válasz
Plazmacucci #13857 üzenetére
Akkor már megint kilógok a sorból
-
Shyciii
veterán
válasz
Plazmacucci #13855 üzenetére
Van sima Note 20, csak a probléma, hogy 161,6mm a Note 10 meg 151mm. Vagyis elhagyták azt a jó "szokást", hogy a sima változat marad kicsi. A sima Note 20 gyakorlatilag akkora, mint a Oneplus 7T Pro-m, csak a Oneplus fluidabb, reszponzívabb, és 90Hz-es kijelzővel bír. Szal nekem a Note 10-el végetért a szögletes Note széria. Ilyen szögletes forma még a Sony-nak van, de az még régi használt formában is eszetlen ára van.
-
Shyciii
veterán
válasz
Plazmacucci #13853 üzenetére
Én vettem volna a 20-as sorozatból, ha lenne belőle olyan kis változat, mint a sima Note 10-es, de sajnos ilyen nincs (meg nagyjából más típus esetén se). Én képes voltam visszafelé váltani (gyorsabb prociról, 90Hz-es kijelzőről) a Note 10-re, pusztán csak a méret miatt (meg persze tetszik a szögletes kinézet is). Épp ma kaptam vissza a szervízből azt a telót amiről váltottam, mert gariba cseréltettem az akksit, mert már nem bírja a gyári értéket (igen, van olyan gyártó aki így is kicseréli gariban az akkumulátort, és fizeti a háztól házig szállítást
).
itt van a kezemben, frissítem épp a legújabb szoftverre, és azért fáj a szívem érte, mert nagyon jó telefon, de egyszerűen a mérete és súlya nagy, főleg zsebben hordva. Note 10-es ebben verhetetlen. -
$atirka
őstag
válasz
Plazmacucci #13848 üzenetére
Nálam ez másképp csengett le, én meg vagyok elégedve a 20u-val.
Kamera és kijelző mindenképp jobb, az üzemidőre meg nincs panaszom.
Az, hogy kinek mennyit ér meg a váltás, az egyén függő.Látom közben bővebben kifejtetted...
Végülis így nézve igazad van, de én ennyire professzionálisan nem mentem bele a fotózás rejtelmeibe.
De összességében én elégedett vagyok. -
Diokhan
addikt
válasz
Gratulálok! Majd azért írd meg légyszives, hogy milyen különbségeket tapasztalsz
-
csubííí
senior tag
válasz
Igazán nagy különbség nincs, ha csak nem az ára.
-
francz'70
senior tag
válasz
Plazmacucci #13805 üzenetére
+1
Bár megmondom őszintén, az ár annyira nem lenne gond, de mivel a kamera különösebben nem érdekel, az újabb generációk kézbe fogva/kipróbálva, egyáltalán nem hoztak lázba, használat alatt meg nem érzem, hogy a N10+ bármiben is gyengébb lenne, így nem kérdés, hogy marad...
Egyedül a Fold piszkálja a fantáziám, de mivel most is kimarad a cerka, számomra megy a levesbe.
Mondjuk ez az első telóm ami a kötelező két évenkénti cserének nem esett áldozatául, de az is igaz, hogy eddig egyedül ennél nem érzem a késztetést a váltásra, ....nem véletlenül -
csubííí
senior tag
válasz
Plazmacucci #13779 üzenetére
Ez eddig is benne volt és ott ahol most is van.
Gyorskapcsoló és akku beállításoknál. -
Pioneer
őstag
válasz
Plazmacucci #13773 üzenetére
Nem általánosítottam, saját esetemet írtam le. Egyébként a Samsung márkaszervízben (Westend) ajánlotta a szervizes srác. Megpróbáltam és korrektül állt hozzá a Samsung ügyfélszolgálat, pedig már 3 nappal túl is léptem a telefon 2 éves garancia idejét. Azért ez még is csak egy prémium készülék (újkorában közel 400K-t fizettem érte), elvárható hogy prémium garancia ügyintézés járjon hozzá.
-
Pioneer
őstag
válasz
Plazmacucci #13770 üzenetére
Igen erre is 2 év volt, és valóban 1 év jótálás van a tartozékokra, ezt jól tudod.
Viszont amit sokan nem tudnak, ha írnak a Samsung ügyfélszolgálatnak (sehsupport@samsung.com), akkor méltányossági alapon kicserélik. Én így cseréltettem ki egyszerre a kijelzőt beégés miatt (vele együtt cserélik az akkumulátort és a hátlapot) és a hibás S Pent is. -
válasz
Plazmacucci #13767 üzenetére
-
válasz
Plazmacucci #13764 üzenetére
Nem értem a töltöttséged dobálja, ezt hogy érted?
Kikapcsoltam a gyors műveleteket, mind1 ez van, úgysem használtam. -
Diokhan
addikt
válasz
Plazmacucci #13745 üzenetére
Legközelebb próbálj meg kicsit finomabban fogalmazni, ha kérhetem, köszi.
-
csubííí
senior tag
válasz
Plazmacucci #13740 üzenetére
Nekem is az van még mindig rajta, szinte semmi karc.
-
Pioneer
őstag
válasz
Plazmacucci #13742 üzenetére
Látni, hogy nem értesz hozzá, mert elég beszűkült a gondolkodási módod...
1. Az elsőpillanattól a gyári Samsung Ütésálló tokkal együtt használom.
2,5 év alatt 3x is esett le, kétszer a tok sarkára betonon (csak a tok sarka karcolódott meg), egyszer pedig kavicsos parkolóban képernyővel lefele (puha fólia megvédte, semmi baja nem lett a kijelzőnek).2. Nekem a telefon nem státusz szimbólum, nem az író asztalon figyel 0-24-ben, hanem kiviszem sokszor terepre is, vagy a műhelybe, ház körüli munkáknál is folyamatosan nálam van.
-
Pioneer
őstag
válasz
Plazmacucci #13740 üzenetére
Nem jobb, nagyon karcolódik és max csak a portól védi a telót...
-
Pioneer
őstag
válasz
Plazmacucci #13736 üzenetére
Fene se akar vele vacakolni két havonta, plusz a posta költség, ami legalább annyiba kerül (hanem többe), ráadásul a sima fólia lényegesen kevesebb védelmet nyújt mint az üvegfólia.
Akkor inkább már a Spigen Neo Flex HD Samsung Galaxy Note 10+ kijelzővédő fólia, az legalább fél évet kibír darabja és egy csomagban 2db van.
-
válasz
Plazmacucci #13725 üzenetére
Kivettem!
-
csubííí
senior tag
válasz
Plazmacucci #13721 üzenetére
Ezt nem is állítottam.
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz
Plazmacucci #13702 üzenetére
+1. Pont a napokban vettem észre én is.
-
$atirka
őstag
válasz
Plazmacucci #13716 üzenetére
Jaja, sajna ez még az új törvény előtti, tehát 2 év garos, így már nincs egészen 1 év rá.
-
$atirka
őstag
válasz
Plazmacucci #13714 üzenetére
Azon kívül nagyjából ennyi. Persze vannak apróságik, amik alig észrevehetők, lásd fentebb a fényerő mizéria.
Leginkább a kamera/kijelző kombó miatt váltottam. Csúnyább sem lett ez a telefon
Az üzemidő tényleg rosszabb valamivel, de nekem ez simán vállalható, bármikor tudom tölteni. De annyira nem vészes, hozható az egy nap is, vagy több.
Nekem ezek a dolgok miatt, meg a +1 év támogatottság megért +120 ezret, 250ért kaptam egy majdnem 1 év garis makulátlan telót.
Ja meg azért SEM mentem S21U irányba, mert egyrészt nem tetszik a kerekített kijelző, de fontosabb az SD kártya hiánya (később majd lenyelem a békát, most még nem) .
S22U-ért meg nem vagyok hajlandó 4-500K-kiadni. -
zitrone88
aktív tag
válasz
Plazmacucci #13709 üzenetére
hát nem tudom, én ugyan már 12-vel kezdtem meg a használatát, mert használtan vettem, de botrányosan szarul látni odakint a képernyőt, a note 10 lite-omnak felére véve is nagyobb fényereje van.... szóval nagyon bízom benne, hogy nem halódik meg képernyő, ezzel még együtt tudok élni, még, ha gyárilag nem is ilyen kéne legyen, de rosszabb ne legyen..
mert amúgy annyira patika állapotban vásároltam, hogy még a fólia is ott volt az oldalán...
-
$atirka
őstag
válasz
Plazmacucci #13707 üzenetére
Akkor bocsánat.
Időközben Note20ultrára váltottam, de ezt pont nem gondoltam volna, hogy ilyen apró különbségek vannak. -
$atirka
őstag
válasz
Plazmacucci #13704 üzenetére
Bocs, pontosítok.
Kisegítő lehetőségek - Láthatóság fokozása - Extra elsötétítés. -
csubííí
senior tag
válasz
Plazmacucci #13704 üzenetére
Én sem találom
-
$atirka
őstag
válasz
Plazmacucci #13702 üzenetére
Lehet hülyeség, de az extra elsötétítés nincs bekapcsolva a láthatósági menüben?
-
alasoh
aktív tag
válasz
Plazmacucci #13687 üzenetére
Szia!
Jól emlékszel... -
$atirka
őstag
válasz
Plazmacucci #13687 üzenetére
Értem.
Nekem viszont vissza kéne állni XEH-re, mert ez az Indonéz rom fölösleges nálam, úgysem használom a hívásrögzítést, mert utálom a gyári tárcsázót. Sajnos.
Ezen valamikor 1 hete jöhetett a márciusi update, meg az új ui.
No meg a záróizmom is be szokott befeszülni, amikor odinnal nyomom a frissítést, nehogy egyszer beüssön a gebasz és téglásítok... -
$atirka
őstag
válasz
Plazmacucci #13684 üzenetére
Márciusi?
-
$atirka
őstag
válasz
Plazmacucci #13654 üzenetére
Annyit biztos nem, de később bármi lehet.
Ez sem fogja örökké húzni. -
Probert75
addikt
válasz
Plazmacucci #13646 üzenetére
Telefon Beállítások/Speciális funkciók/S Pen/Gyorsműveletek/Hamburger menü jobbra fenn/S Pen visszaállítása majd S Pen keresés.
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Plazmacucci #13635 üzenetére
Ez nálam is tök oké, mióta samsungom van, jó, ha nem is oké, de ezzel élek egy ideje
De a papáméknál azé' volt net mindig, az csak egy családi ház, és az ablak mellett ültem.
-
válasz
Plazmacucci #13631 üzenetére
Simán csak gyenge a térereje. Samsung figyel a SAR értékre, és a telefonjaik térereje sokkal gyengébb mint pl a Huaweieké. Mondjátok ha rossz a teóriám.
Ez így van....jó látod. ( Nekem Note 8-on meg még lentebb van véve a SAR érték, cserébe gyengébb helyen alig van 1-2 pálcika a statusbar-on, ami mellé több akkumulátor fogyasztás párosul sajnos)
zitrone88: természetesen nem zárható ki, hogy van valami a telefonoddal
Ha nagyon régi SIM kártyád, érdemes lenne esetleg kicseréltetni, hátha segítene valamit.
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Plazmacucci #13631 üzenetére
előtte note 10 lite-om volt, előtte meg A6+, mind sasmsung, mind viszonylag gyenge térerővel, de nem nullával a város közepén, úgyhogy nekem gyanús
-
csubííí
senior tag
válasz
Plazmacucci #13588 üzenetére
Nekem semmi gondom nincs a Samsung billentyűzettel, sőt, szerintem a legjobb.
Csak rá kell jönni a kezeléssére.
Ami szót nem ismer, azt megkell vele "tanítani", az írt szóra ad ajánlatokat, ajánlat melletti 3 pötty több ajánlat.
Ha az ajánlatok közül a középső kék, akkor azt fogja mindenképp berakni, ha szóközt vagy írásjelet rakunk. Ha ez nem megfelelő, akkor nem ismeri amit írtunk. Ekkor javítjuk az általunk akart szóra, és az ajánlatok között ez fog lenni az első, ezt megérint és ekkor még is tanulta.
Meg a beállításába is érdemes megnézni dolgokat, mert előfordul, hogy az ottani beállítás végett nem úgy működik ahogy szeretnénk. Ez nem a billentyűzet hibája, hanem nem az elvárásomnak megfelelő a beállítás. -
válasz
Plazmacucci #13557 üzenetére
Nálam is pár perce végzett. -
KYZRR
őstag
válasz
Plazmacucci #13489 üzenetére
Hú, valami s9+ időkből rémlik, de akkor is iszonyat el volt dugva az opció, nem csodálkoznék rajta ha a Samu kivette volna ezt a beállítást.
-
coldrol
újonc
válasz
Plazmacucci #13326 üzenetére
Én Teams-ezni nem tudtam, mert nekem a meetingek egy része csak a sima (Google) naptárban van és onnan nyitom meg a linket, ami az update óta nem működött, mert mindig a Firefox-ban nyitotta meg.
Találtam ezt a linket, ez segített, ez alapján engedélyeztem a támogatott webcímeket :
[link]
-
bbendre
őstag
válasz
Plazmacucci #13442 üzenetére
Ha rootol es egy Wndows 98-at telepitesz, vagy otthon egy kalapaccsal cserelsz kijelzot akkor veheted ugy, hogy a garancia megszunt.
-
Probert75
addikt
válasz
Plazmacucci #13399 üzenetére
Volt nekem is olyan témám, ami a 9-en jó volt, de a 10-en nem. Ment a 10-en, csak volt a beállításokban olyan rész, ahol a sötét téma miatt nem váltott a szöveg és nem látszott mi van odaírva.
-
GeoJoe
senior tag
válasz
Plazmacucci #13393 üzenetére
Ez könnyen lehet, más területeken is gyengélkedik, pl hálózatok. Hiába cseréltem szolgáltatót nem javult.
Megérett az idő a váltásra. -
BatchMan
senior tag
válasz
Plazmacucci #13361 üzenetére
Most is ott figyel a kamera > AR alkalmazások között. Ott van egy beállítási lehetőség, hogy megjelenjenek-e az alkalmazások között.
Ahhoz képest, hogy a kamera része, megjelenik a beállítások > alkalmazások részben önállóan, saját hozzáférési jogai vannak, és állítólag 104 Mbyte.
Lehiggadtam, de elsőre ijesztő volt. -
gjoco1
addikt
válasz
Plazmacucci #13361 üzenetére
Nekem nincs vele bajom , elfér . Nálam manuálisan le van tiltva és pacsi .
-
csubííí
senior tag
válasz
Plazmacucci #13297 üzenetére
Hogy használatban van a kamera, valamelyik alkalmazás használja, a mikrofonnál is ez van. Így figyelmeztet és látni ha "megy".
-
gjoco1
addikt
válasz
-
_ak_
addikt
válasz
Hogy működik a kamera. iOS-en is így van, illetve a narancssárga pötty a mikrofont jelöli.
-
Tommy-1998
tag
válasz
Plazmacucci #13295 üzenetére
Normálisan kérdeztem ,,ember" mivel valaki már előbb felrakta gépről ember
-
fzboxx
senior tag
válasz
Plazmacucci #13271 üzenetére
Már a feleségem A52 4G tesója is megkapta
-
fzboxx
senior tag
válasz
Plazmacucci #13269 üzenetére
Igazad van. Bocsánat.
Jött sok 26-ai, de Hungária nincs benne, még... -
Willanyasz
tag
válasz
Plazmacucci #13262 üzenetére
Nemtudom ér e anyit a telefon!
Aaz az érdekes ritkán csinálja és képernyő zár be ki és megy rendesen. De lehet igazatok van mert más ötletem nincs. -
bbendre
őstag
válasz
Plazmacucci #13244 üzenetére
bocs, elírtam, zöld nem kék
Ezt olvasd el, vagy olvass bele [link] és ezt, [link] és ezt [link] .. és hosszú lenne a sor.
Csak nézz rá és megérted, hogy igazából milyen is a világ egyik része és milyenek benne az emberek. Miért kerül ennyibe egy Iphone. Én nagyon sok cégnél dolgoztam itthon és külföldön is. Pl most egy oszták cégnél vagyok és csak a kezdő supportos lányoknak van Anroid mindenki másnak Iphone. A lányok is mondták, hogy pályakeződ és nem akartak Iphone-ra költeni, de majd jövőre, hiszen akinek nincs Iphone az nem keres jól... -
gthomma
senior tag
válasz
Plazmacucci #13230 üzenetére
Értem álljfón 2, 3, 3s, 4, 4s ,5, 5c, 5s, 6, 6plus ,6s, 6s plus.........13 mini, 13, 13pro, 13 pro max
-
battag
aktív tag
válasz
Plazmacucci #13190 üzenetére
Nekem tegnap érkezett (SEE nem XEH), és minthe még smooth-abb is lenne mint a 11-es droid.
Az új AoN funkciónek (csak akkor kapcsol be ha van értesítés) külön örülök... -
fzboxx
senior tag
válasz
Már az Mxx is megkapja...
Elhanyagolnak minket -
gjoco1
addikt
válasz
Azt beszélik a FB testvér csoportban , hogy csúszik és talán Február elején kapjuk meg csak .
-
golyós
addikt
válasz
Plazmacucci #13188 üzenetére
Lite ma jött le nekem.
-
gthomma
senior tag
válasz
Plazmacucci #13145 üzenetére
Mint ha tök egyforma lenne a két note:
75.000 -ért adja. -
axlfsi
veterán
válasz
Plazmacucci #13106 üzenetére
Pedig olyan extrákat kapsz vele, amikről álmodni sem lehet egy gyári launcherrel... kb. mint ha böngészőt kiegészítők nélkül használnád... persze, lehet. Csak nem érdemes!
(szerintem legalábbis)
-
csubííí
senior tag
válasz
Plazmacucci #13106 üzenetére
Amit én használok annál 2021.dec.1., az utolsó frissítés, ami nem elhanyagolt app-ra vall.
Vannak dolgok amik az alap rendszerben nincsenek benne, pedig alapnak kellene lennie. Sokszor mondják, hogy mennyire testre szabható, miközben mégsem.
Nekem kifejezetten nem tetszik a Samsung ikon készlete, olyan gagyi hatása van számomra. Másik launchert használva olyan formára állítom amilyen nekem megfelelő, ha az adott appnak nem tetszik az ami az ikonon látható, választok egy másikat a listából. Szabadon átnevezhetem őket, eldönthetem, hogy sorban és oszlopban mennyi legyen belőlük, állítható a méretük is, stb...Minderről mentést is csinálhatok, így ha telót cserélek vagy ha a meglevőn kell újra rakni, akkor nem kell mindent elölről kezdeni, pár kattintás és kész. -
Probert75
addikt
válasz
Plazmacucci #13103 üzenetére
Őskövületet!?
Nem olyan régen teljesen felújították.
Majd, ha az alkalmazástár fel-le görgethető lesz a OneUI-ban, akkor esetleg nem használok. Idegesítő a gyáriban, hogy jobbra balra lehet csak lapozni. A hüvelykujjam ínhüvelyének meg nem tesz jót a jobbra-balra sepregetés. Kényelmesebb a fel-le! -
Injun
senior tag
válasz
Plazmacucci #13082 üzenetére
Ezeket nem próbáltam,de a diagnosztika szerint igen
-
axlfsi
veterán
válasz
Plazmacucci #13076 üzenetére
Az akkor extra epic fail, hogy - ami szintén Samsung gyártmány - tokot nem vizsgálták meg és mondták ki, hogy az a rossz vagy sem (e helyett, (mondvacsinált?) okkal, a telefont tartották szrvízben és "javították").
#13077GeoJoe a frissítést (és abból is, "1-2 is kellhet akár") a hivatlos Samsung szervízes munkatárs javasolta, ha jól rémlik ... kabaré!
-
axlfsi
veterán
válasz
Plazmacucci #13074 üzenetére
Ennek ellenére és a történetet olvasva, kíváncsi lennék, hogy melyik lenne az a "nagytudású" szervíz, ahol nem csak Mekk Elekek vannak, ahová majd a futár szállít a házamtól és meg is oldják a problémát.
Az azért elég nagy epic fail egy hivatalos szervíztől, hogy jónak minősíti a telefon, a hozzá való drága gyári tokot, de ennek ellenére mégsem működnek és "várjál 1-2 frissítést" javasol... egy olyan telefonnál, ahol még vagy lesz vagy nem, mert már 2+ éves... Kb. fogyvéd szint, én azt mondom!
-
parkasz
senior tag
válasz
Plazmacucci #13059 üzenetére
Jézusom, de hülye vagyok.
Köszi! -
F_Gergely
őstag
válasz
Plazmacucci #13055 üzenetére
Nyilván, bár szerintem erős túzás a legolcsóbb árat figyelembe venni. De ha neked nromális dolog 500-660 ezer forint egy telefonért szived joga.
Ez kb olyan, hogy a 2017-ben 45 ezerért vásárolt videókártyám most 170-200 ezer forint. Én értem, hogy ennyibe kerül de ez már akkor is szar kártya volt mikor vettem, nemhogy most.
Mindenki azt vesz annyiért amennyit szán rá, de én még emlékszem arra mikor a Samsung nem az Apple féle árazást csinálta és kb fele annyiba került mint az akkori csúcs alma telefon. Most meg szépen felzárkózott.... -
F_Gergely
őstag
válasz
Plazmacucci #13053 üzenetére
Értem amit mondasz, de mégsem. Fél misiért már autót lehet venni, ez meg csak egy telefon amit csak te használsz egy használati tárgy ami elkopik, elhasználódik. Még a PS5 200 ezres árára is azt mondom rohadt sok, pedig az kevésbé használódik és időtállóbb.
Foldot is vették páran 1 millióért, azt sem értettem. Megtehetném, hogy megveszem, de egy telefon sem ér nekem ennyit, még ennyit sem. -
gjoco1
addikt
válasz
Plazmacucci #12940 üzenetére
Engem néha elkap még a hév és passziózok vele .
Nokia N9 -óta ( pedig az más rendszer volt ) S3-on át maradt a " hobbim " .
Tetszik , hogy néha " idegen " kezébe akad a telcsim és nem tud vele mit kezdeni.Köszönöm a többiek nevében is !
Hosszú évekig Zoopereztem , de keserves volt áttérnem KWGT -re , de megérte . Sokkal szebb és funkcionálisabb HS-t lehet szerkesztgetni , ami működik is . Zooper nem haladt a korral , így utolsó mohikánként Én is letettem . -
gjoco1
addikt
válasz
Plazmacucci #12935 üzenetére
És nem utolsó szempont , lehet [csinosítani] rendesen.
-
Probert75
addikt
válasz
Mert pl. az én hüvelykujjamnak jobban esik fel-le görgetni az alkalmazástárban, mint jobbra-balra. A gyári ezt meg nem tudja.
-
KYZRR
őstag
válasz
Nekem csak egy funkció jön jól, el lehet rejteni a status bart fent.
Én is kb 5-6 éve vehettem meg... -
gthomma
senior tag
válasz
Plazmacucci #12874 üzenetére
-
csubííí
senior tag
válasz
Plazmacucci #12874 üzenetére
-
torrrent
aktív tag
válasz
Plazmacucci #12846 üzenetére
Ez így van.
-
csubííí
senior tag
válasz
Plazmacucci #12825 üzenetére
Nálam sincs vele gond.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Plazmacucci #12827 üzenetére
Most direkt felraktam töltőre és próbálgattam nekem akkor se jön elő ez a probléma.
Droid 12 jöhet 12 giga rammal csak elbírja a telefon -
F_Gergely
őstag
válasz
Plazmacucci #12825 üzenetére
Nálam nincsen ilyen gond, most direkt megnéztem.
-
bobace
addikt
válasz
Plazmacucci #12792 üzenetére
Már lassan 10 éve Samu Noteozok (Note 2, Edge, 8, 10+) és az általános tapasztalat, hogy minden második főverzió frissítés szokott jó lenni. Ez alapján a 12 szar lesz
De abban egyetértek, hogy mindig az eredeti szoftverrel a legjobb, mondjuk erre az is rátesz, hogy akkor új a hardver is, és az appok akkori verziója is még kevesebb erőforrást használ. Pont ezért nem is frissítem az appokat sem, csak ha muszáj. -
fzboxx
senior tag
válasz
Plazmacucci #12792 üzenetére
Én bizakodó vagyok
-
Acheron
őstag
válasz
Plazmacucci #12721 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat!
Jó ötlet a körbefotózás (bár nagyon remélem, nem lesz szükség ilyen evidenciákra).
Ha a dobozában adom le, remélem azt visszakapom (?)
Számla, garilevél megvan, of course. -
axlfsi
veterán
válasz
Plazmacucci #12635 üzenetére
Ja, eppen neztem en is, meg az alairasaban is ott van!
... /me irigy-irigy
-
bobace
addikt
válasz
Plazmacucci #12614 üzenetére
Vagy mikor Android 1.6-on csináltuk a memóriakártyán a plusz tárhelyet, mert a belső tárhelyre már nem lehetett több programot tenni
Semmi se olyan már mint régen
-
dkovizoli
addikt
válasz
Plazmacucci #12592 üzenetére
Örülj neki!
én tavaly nyáron cseréltettem az s10+-ban kijelzőt. Tempered glass ide vagy oda, csak berepedt. Annyiért cserélték , mint amennyiért vettem anno a 2110-et amikor megjelent a pannon gsm kínálatában. 100 rugó.
-
golyós
addikt
válasz
Plazmacucci #12556 üzenetére
96-óta még 1 telefon kijelzőjét nem törtem be.
Amióta használok üvegfóliát kb 4x ejtettem le úgy, hogy azt mondtam, hogy na akkor ez is megvan, ennek annyi. Felvettem, fólia berepedt, széttört, de a kijelzőnek sose lett baja.
Valamit csak ér, pedig nem méregdrága üvegfóliák voltak, Alis 1000 forintos. -
Tommy-1998
tag
válasz
Plazmacucci #12565 üzenetére
Nekem is ott történt a ütés az edge mentén, de még nem a legszélén van, tehát még egy üvegfólia erre a részére még pont ráérne, nem hinném, hogy nem fogná fel még itt az ütést
-
Tommy-1998
tag
válasz
Plazmacucci #12553 üzenetére
Akkor minek vannak az üvegfóliák?
-
Probert75
addikt
válasz
Plazmacucci #12545 üzenetére
Átfogó tesztelési lehetőség: *#0*#
Tárcsázóba kell beütni.
Összefoglalóbol van. -
@rglaaf
veterán
válasz
Plazmacucci #12542 üzenetére
Rendben köszi
-
@rglaaf
veterán
válasz
Plazmacucci #12540 üzenetére
Köszi csak az a gond hogy teloról kéne lementeni dolgokat, ha pc-n formázom és ujra rádugon telora megint formázni akar
-
novinyul
veterán
válasz
Plazmacucci #12533 üzenetére
Megirigyelték a Xiaomi-t
Mondjuk én nem használtam soha az óra miatt.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Plazmacucci #12532 üzenetére
Annyit olvastam, hogy s21 szériára decemberben. Korábbi évekből kiindulva akkor kb. febr márc.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Plazmacucci #12530 üzenetére
Android 12-vel jön majd és google feed integrációval. Legalábbis ezt olvastam.
-
csubííí
senior tag
válasz
Plazmacucci #12513 üzenetére
-
gjoco1
addikt
válasz
Plazmacucci #12513 üzenetére
-
Probert75
addikt
válasz
Plazmacucci #12510 üzenetére
"Adaptív fényerő alaphelyzetbe állítás:
Beállítások, Alkalmazások, Device Health Services, Tárhely, Tárhelykezelés, Alkalmazkodó fényerő visszaállítása (Legalábbis S10+ -on)." -
gjoco1
addikt
válasz
Plazmacucci #12510 üzenetére
Adaptív fényerő bekapcsolása mellett próbáld beállítani a Neked optimálisat . A " kész " - re nyomva .
-
netcore
tag
válasz
Plazmacucci #12494 üzenetére
Köszi, nézegettem de elég nagy a szórás.
Ez még bőven garis 1éves a teló és az óra is amit egyben szeretnék eladni(gw3) -
Diokhan
addikt
válasz
Plazmacucci #12494 üzenetére
140-150 között van az ára.
-
bbendre
őstag
válasz
Plazmacucci #12467 üzenetére
Semmi, újra telepítettem, még a Google Play is alig fogyaszt valamit és a szeptemberi security update óta zabálja az aksit. Szerintem visszaviszem, hogy nézzék meg, hátha kapok egy újat és el tudom adni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged