- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Yettel topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz
Tommy-1998 #14234 üzenetére
#14234 tomi19981214 Bocsesz, nem töled akartam csak kérdezni.
Mindenki adhat tanácsot, bárkitől elfogadom, meghallgatom!
-
Probert75
addikt
válasz
Tommy-1998 #14234 üzenetére
Vettem egy új S Pen-t a telóhoz. Kell valamit tennem az újjal vagy a régivel? Már használom az újat, pedig a régi is működik még. Úgy értem, hogy a régit le kell e csatlakoztatni, vagy el kell e a telefonnal felejtetni? Mert megy párhuzamosan is mindkettővel. Így a bluethoot miatt nem merül jobban, mert a másik a teló mellette van az asztalon?
-
F_Gergely
őstag
válasz
Tommy-1998 #14225 üzenetére
Szerintem igen, illetve az, hogy folyamatosan töltésen van.
Nálam 3,5 évet bírt, egy ilyen kis vacaktól teljesen korrekt. De a beállításokban kikapcsolható, így csak "buta ceruza" viszont ugyan úgy használható csak a gesztus vezérlés nem működik én meg azt sose használtam, de így nem kellett új ceruzát vennem, és a telefon sem cseszeget állandóan, hogy megszakadt a kapcsolat -
F_Gergely
őstag
válasz
Tommy-1998 #14222 üzenetére
Kezd az akku doglodni, nalam is igy kezdodott.
Kiirta, hogy lecsatlakozott, ranyomtam, hogy csazlakozas gond nelkul csatlakozott. Ezt jatszottuk par honapig aztan neztem menuben az ceruza allapotat, es ott lattam hogy ugral a toltottsegi szint 0 es 100 kozott. -
csubííí
senior tag
válasz
Tommy-1998 #14222 üzenetére
Akkor passzolom, nincs ötletem, lehet lesz aki tud segíteni.
-
gjoco1
addikt
válasz
Tommy-1998 #13984 üzenetére
Bocs , ez is Spingen.
Mindegy Én rendelek , mert amit két hónapja tettem fel , annak is már a bal felső sávban megkezdte . Ním találok semmi időt állót . Sufnis haverom üveget ajánl rá . -
gjoco1
addikt
válasz
Tommy-1998 #13984 üzenetére
[Talán] ez . Nekem már kosárban van , de még nem véglegesítettem.
-
válasz
Tommy-1998 #13298 üzenetére
Biztos rengetegen felrakták Odinnal és reprezentatív lesz az információ amit kapsz...
-
válasz
Tommy-1998 #13294 üzenetére
Két órája kaptuk meg ember...
-
axlfsi
veterán
válasz
Tommy-1998 #13159 üzenetére
Majd nyugtával a napot...(hiszem, ha látom!)
-
Xantal
tag
válasz
Tommy-1998 #13159 üzenetére
Nyilván üzletpolitika, meg gyártási kapacitás korlát volt az ok. Vagy mi.
-
Xantal
tag
válasz
Tommy-1998 #13126 üzenetére
Köszönöm. Sajnos sima note 10-re nem nagyon van.
-
Xantal
tag
válasz
Tommy-1998 #13124 üzenetére
Szia. Kerestem, de nem találtam.
Hol vetted?
-
gjoco1
addikt
válasz
Tommy-1998 #12871 üzenetére
Meglehet . . . Miután többször megnéztem , felmerült Bennem is , hogy egy rohadt jó marketing . Figyelemfelhívás . Nem is rossz . Nálam betalált
-
Csarli85
aktív tag
válasz
Tommy-1998 #12798 üzenetére
Én is parázok ezektőp a frissítésektől, de szerintem semmi változás nincs. Üzemidőben sem.
-
$atirka
őstag
válasz
Tommy-1998 #12800 üzenetére
Ugyanolyan jó
-
gjoco1
addikt
válasz
+1 a " semmi változásra " .
-
Probert75
addikt
válasz
Mert 2-3 ember írta, az még nem bizonyíték arra, hogy xar. Én nem vettem észre semmi változást.
-
csubííí
senior tag
válasz
Tommy-1998 #12798 üzenetére
Nekem eddig, egyik frissítésnél sem volt gondom semmivel.
-
csubííí
senior tag
válasz
Tommy-1998 #12739 üzenetére
Az lehet, de ha már megszokta az ember, akkor ez is egyszerű és gyorsan "megy". Meg ugyebár, ehhez nem kell letölteni plusz programot. Persze mindenki maga dönti el, neki mi felel meg jobban, választás van bőven.
-
axlfsi
veterán
válasz
Tommy-1998 #12695 üzenetére
...én is így tudom. Magisk mindent megold!
-
Diokhan
addikt
válasz
Tommy-1998 #12580 üzenetére
Azért elég sok értelme van annak az íves kijelzőnek, de ettől függetlenül sajnálom, hogy ilyen szerencsétlenül sikerült esnie a telefonnak. Tudod már, hogy hol fogod javíttatni?
-
dkovizoli
addikt
válasz
Tommy-1998 #12577 üzenetére
Én s10+-al jartam így. Hivatalos szervizben javítva, biztosítás nélkül majdnem 100000 ft volt. Nem hiszem , hogy a note kevesebb lenne. Igazából csak azért írtam, mert azon volt tempered glass és egy gyári led tok. Mégis tudott olyan szerencsétlenül esni, hogy igy jártam. Szóval 100% biztonságot még azok sem adnak .
-
Tommy-1998
tag
válasz
Tommy-1998 #12552 üzenetére
-
madkiller
őstag
válasz
Tommy-1998 #12569 üzenetére
Az peh, nekem a pici jópárszor eldobta a telefonomat, meg a feleségem S10ejét, de még eddig megúszta kopp-kopp. Nem merünk, addig új telót venni, amíg ezt a szokását végleg el nem hagyja.
-
válasz
Tommy-1998 #12562 üzenetére
Ha szemből kap a kijelző ütést, azt képes lehet felfogni, hogy a kijelző helyett az üvegfólia reped el, de a készülékház szélére mért behatásoktól nem véd meg. Ráadásúl a hajlított széle a gyenge pontja ennek a kijelzőnek, ott sérülékenyebb. Sok telefont láttam, hogy az edge mentén tört el.
-
GeoJoe
senior tag
válasz
Tommy-1998 #12558 üzenetére
Másnapra kész de tanulj a hibámból, hogy ne 2 hét legyen: rendeljék meg előre a kijelzőt és akkor add be ha megjött. (Már ha ezt így engedik persze. Rengeteget vártam arra, hogy szerezzenek egyet és a cseretelefonom egy roncs volt)
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Tommy-1998 #12555 üzenetére
Többnyire a karcok ellen
Kevésbé az ütések kivédésre
De semmiképp a leesés ellen, amikor is, ha a telefon pl a kijelző sarkára esik, akkor egy pontban olyan behatás érheti a kijelzőt, hogy az törikm, reped. Ezt nem védi ki semmilyen fólia -
GeoJoe
senior tag
válasz
Ha összetörik akkor összetartja és nem hullanak szét a darabok
Nekem 100 körül volt a ses-be de teljes házat is cseréltek, nagyon elégedett vagyok. -
válasz
Ez egy nagyon jó kérdés. Mert az emberek elhiszik, hogy ér valamit, talán azért.
-
válasz
-
válasz
Semmilyen fólia vagy üveg nem fogja felfogni a becsapódást, maximum egy nagy vastag gumitok, de az is csak akkor ha alacsonyról esik és nem üveggel lefelé. Nagyságrendileg 90e forint körül lehet egy hivatalos kijelzőcsere.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Tommy-1998 #12474 üzenetére
az a kamerasziget egyre okádékabb, vicc, hogy egyik gyártó se kezd vele semmi ráb@ssza a hátlapra mint egy púpot "jóvanazigy" és ennyi. Nekem marhára nem jön be hogy ennyire kilóg a síkból...
-
bobace
addikt
válasz
Húú, de jól néz ki, végre valami, amit legalább érdemes várni - legalábbis kinézet alapján.
-
gjoco1
addikt
válasz
És , ha jól látom Snapis . . Jól hangzik .
-
kovacs65
őstag
válasz
És mintha még cerka is lenne benne. 👍
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Tommy-1998 #11847 üzenetére
És a legjobb az írisz scannerrel. Basszus a maszkok miatt tök jó lenne megint.
-
francz'70
senior tag
válasz
Tommy-1998 #11757 üzenetére
Na, pl. nálam ezért nem jöhet szóba az S21U, mivel nekem az s-pen csak integrált lehet! Nem is értem, hogy az S21U féle megoldást hogy gondolta a Samu, ezekszerint nem csak nekem nem jött be
-
gjoco1
addikt
válasz
Tommy-1998 #11752 üzenetére
Óóó.. . . . . .Lemaradtam valamiről ? Nem arról volt szó a tavasszal , hogy lesz ?
Ennyire nem sürgős a csere.
-
iceQ!
addikt
válasz
Tommy-1998 #11752 üzenetére
Nem
-
válasz
Tommy-1998 #11310 üzenetére
ahogy más is írta, ez egy szabvány válaszlevél, de alul írja a hivatkozási számot, írj nekik újra (beletéve a számot) és említsd meg, hogy az ajánlott megoldás nem oldotta meg a problémát
-
alasoh
aktív tag
válasz
Tommy-1998 #11312 üzenetére
Jah, látom, bocsánat! Az utolsó mondatot valamiért nem fogtam fel.
Sajnálom. Szerintem nem a 11-es főverzió a ludas, hanem valamelyik kisebb frissítés.
Hátha megoldják valamikor. -
alasoh
aktív tag
válasz
Tommy-1998 #11310 üzenetére
Ez egy szabvány válszlevél.
Én is írtam már nekik, de nem emiatt.
Szó szerint ezt a levelet kaptam, szóval ezzel nem jutsz messzire. Ettől függetlenül a fr. segithet..
Csak kérdés, hogy megéri e?!
Minden esetre, ha megcsinálod (nekem nem éri meg), majd írd meg az eredményt légyszíves. Kíváncsi vagyok!
Előre is köszi!
Ha megcsinálod, remélem helyre jön neked! -
alasoh
aktív tag
válasz
Tommy-1998 #11308 üzenetére
Szia!
A mai havazás apropójából én is csináltam egy lassított felvételt. Bizony nekem is szaggat...
Viszont ma jött meg az áprilisi frissítés...
Hátha... ha holnap havazik, kiprobálom! -
JoseGee
tag
válasz
Tommy-1998 #11305 üzenetére
Nekem is volt hasonló problémám és idegállapotba is kerültem, hiszen addig hihetetlen jó felvételeket készítettem.
-
iceQ!
addikt
válasz
Tommy-1998 #11303 üzenetére
Nem.
-
iceQ!
addikt
válasz
Tommy-1998 #11301 üzenetére
Egy hete csináltam ilyen videót, nálam nincs szaggatás.
-
Tommy-1998
tag
válasz
Tommy-1998 #11300 üzenetére
Ez a hibajelenség a régi S9 plusomnál nincs jelen, itt egy videó erről is: link
-
Probert75
addikt
válasz
Tommy-1998 #11296 üzenetére
A villámlás miatt annyira villog, hogy nem tudom mit kellene látnom?
-
Tommy-1998
tag
válasz
Tommy-1998 #11296 üzenetére
Valaki megnézné ezt hogy másnak is ilyen e vagy csak nekem? 1-2 perces lassításal tesztelné ezt? Köszönöm!
-
gjoco1
addikt
válasz
Tommy-1998 #9866 üzenetére
Igazán nincs mit.Lehet lesz,aki másra eszküszik Én ezt találtam megfelelőnek az eszközeim védelmére. Annyi még,hogy a Note8-ra UV ragasztott üveget tetettem először,de a "buszmasága"miatt ledúrattam és akkor próbáltam ki a CP-et. Arra feltétlen ügyelj,ha ennél teszed le a voksod,hogy a zselé kiszáradását( 24 óra a teljes )föltétlen tartsd be. De majd elmondják a MM-os fiúk.
-
gjoco1
addikt
válasz
Tommy-1998 #9863 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Mobil flották
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged