- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
nokia123 #2462 üzenetére
Tök fura, mert ugye iOS-en meg csak azért használom a gmail appot, mert az egyből behúzza a leveleket (más kérdés, hogy csak értesítésre használom, ha látom, hogy jött email, akkor a gyári mail appot nyitom meg, mert az jobban tetszik), droidon meg pont a gmail szarakszik és már nagyon hosszú ideje. Csomó droidos készülék topikjában olvasom ezt a hibát.
-
MrCsiT
addikt
válasz
nokia123 #1994 üzenetére
A Turbado.hu szerintem rendben van: több telefonunk is van tőlük. Korábban volt garis ügyintézés velük, azzal sem volt probléma. Ne felejtsd el, hogy a cég egy több országban jelen lévő multi, nem a Hüdejjo Gsm
A Konzolvilág más tészta, ott - legalábbis, a Xiaomi telóra, amit vettünk tőlük - csak bolti gari volt, de ott is volt már garis ügyintézésem, és teljesen korrektek voltak ők is.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
nokia123 #1176 üzenetére
Ez az:
[link]Engedélyeket kell megadni neki, ahogy mutatja is végig a program indítása után.
A Lightning effect menüben alul van egy olyan, hogy "hide aod" arra kattinva elvisz a téma áruházba, ahol behozza a megfelelő aod témát. A többi menüben igény szerint be kell állítani a dolgokat.
A settings pontban nekem az only on notification van bekapcsolva. -
HaliGab23
senior tag
válasz
nokia123 #1105 üzenetére
Na beállítottam.
A program a galaxy themesből leszed egy olyan AOD témát, ami fekete, úgy csak a kamera körüli jelzés látszik, meg az ujjlenyomat olvasó jelzése.
Megvettem a progit, úgy be lehet állítani, hogy meddig jelezzen. A max. 5 óra hossza.900Ftert van jelzés, köszi samsung
-
HaliGab23
senior tag
válasz
nokia123 #1101 üzenetére
Igen ez az, de nekem a megfelelő az lenne, ha pl. a kamera körül pörögne, vagy villogna egy kis gyűrű, mondjuk messengernél zölden, vibernél lilán, stb. Ahogy volt a lednél.
Biztos van rá akkuzabáló program, de azzal én nem vacakolok.
Marad most ez, hogy aod világít, amíg meg nem nézem.
Ez az AOD ugyanolyan f@szság, mint a Bixby gomb, gondolom a nagyvezír erőlteti (mert vmelyik s@ggnyaló munkavállaló betolta neki milyen jók ezek) ezért nincs aki elküldje a pics@ba a cégnél. -
HaliGab23
senior tag
válasz
nokia123 #1097 üzenetére
Nem azt, csak most kipróbáltam..
Én az aodnotify-t használom.
Annyit tudtam beállítani, hogy mikor értesítés van, akkor bejön az AOD az órával, és az értesítést adó program ikonjával...
Miután megnéztem azt ami jött, nem jelenik meg az AOD, ha lezárom a telót.Nem volt kedvem állítani meg próbálgatni fél óráig ezeket. Vicc, hogy nincs megoldás erre a gyártótól.
"Sajnos" a Note9 túl jó teló lett.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
nokia123 #1092 üzenetére
Az egész egy vicc, hogy ezt a samsung nem oldotta meg.
Ha feltolom az AOD fényt, ahogy mutatja, akkor meg éjszaka töltéskor világít a telefon, mint egy reaktor.Csináltam ma Note9el összehasonlító fotókat, ha weben vettem volna, visszaküldeném ezt a telót a fenébe, elállva a vásárlástól.
-
Picur882
csendes tag
válasz
nokia123 #1091 üzenetére
Az Arc is tetszik, de úgy értelmeztem, hogy meg kell venni az appot (ami nem baj, csak kicsit húzós az ára) vagy óránként reklámot kell nézni, hogy használhasd. A led me know nekem kicsit bonyolult beállítani, persze nem lehetetlen, és úgy vettem észre, hogy zabálja az akksit
-
Capella
senior tag
válasz
nokia123 #543 üzenetére
Mit akartok egy 5G-s telefontól jelenleg Magyarországon?
Annyit utaztok Dél-Koreába és egyéb "szerencsés" országokba, hogy érdemben tudnátok egyáltalán használni ezt a lehetőséget? Ott sem fenékig tejfel az 5G, ahogy hallom.
Vagy most mindenképp vennétek egy Note10 5G-t legalább 3-5 évre?
Szerintem ez bőven ráér még nálunk. Mire lesz megfelelő 5G, lesznek hozzá újabb és jobb telefonok is. Még Note1x is grafén akkuval.
Ez csak az én saját véleményem, aki mégis 5G-re vágyik már most, ám tegye. -
F_Gergely
őstag
válasz
nokia123 #543 üzenetére
Gondolom nem lenne rá akkor kereslet, értelmét itthon én sem látom.
Ha csak abból indulsz ki mióta van 4G és csak kb 2019 első negyedéve után elérhető a VoLTE, akkor az 5G még elég barmi messze dolognak tűnik meg kb értelme sem sok szerintem - ellenben a VoLTE-vel ami viszont baromi jó csak sok idő kellett hozzá. -
laci0530
senior tag
válasz
nokia123 #365 üzenetére
Igen, nyilván nem csak az 5G modem, antenna van benne, vannak amerikai tesztek róla, és ahol nincs 5G, ott átvált 4G-re vagy 3G-re, ami éppen elérhető. Viszont amerikában nem csak GSM hálózatok vannak, hanem CDMA is pl. Komolyabban nem néztem utána az S10+ 5g frekvencia tartományának, antennáinak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest