- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuler888
senior tag
válasz
francz'70 #11212 üzenetére
Pont a 120Hz amit nem erzek meg annyira(persze baxott jó dolog, főleg amikor utana ujra kezembe veszem a noteot), mint a sokkal jobb uzemidot, tererot(!), na meg a kamerarendszer egy csoda... miota megvan csak azzal vagyok elfoglalva
a hatlap design a mattsag es az egész massziv tenyerbe illo fogasa meg nagyon emberesse teszi a N10+ 5G utan, egyedul a szogletesseg amit hianyolok a note utan
-
Schuler888
senior tag
Elkoszonok, ma nalam is atvette a note helyet az s21 ultra. Ugyanitt nemsokara gyari szervizben cserelt full-uj akksi kijelzo hazas note10+ 5g elado
azert neha meg idenezek
-
-
Schuler888
senior tag
válasz
F_Gergely #10988 üzenetére
En is csak lestem a lassulas meg szakadozas akadozas dolgokon, mintha vmi mas telefonrol lenne szo. Egy akadast tudok eloidezni a teloban: neha a play aruhazban amikor a sajat alkalmazasok es jatekok fulre kattolok beugrik m3gy mikrolagg, de pl most direkt teszteltem es nem tudtam eloidezni
-
Schuler888
senior tag
válasz
Schuler888 #10955 üzenetére
Nem birtam ki, es jo mazichistahoz illoen vegigneztem... a sim tu-fulbevalo tu, mar az elso sim talcas telomnal egybol adta magat, es meg nem is kellett "mastol tanulnom" mint neki, pro tipp: irodaban a gemkapocs meg praktikusabb
de amikor torolgeti a kepeket hosszasan, legalabbis azt hiszi, kozben be van kapcsolva a kuka, ergo csak atrakta "athelyezes"
aztan ahogy nagy precizseggel manualisan torolt mindent, csinalt egy gyari visszaallitast.... nee
aztan allandora betolja a kekfeny szurot?!
ez a video kincs, csak kene ala szinkron 🤔 a noti-harrypotter konyv kombo telefon alvany nagyon profi!
a samsung am nem erez szekunder szegyent, amikor ilyeneket szponzoral a termekeivel es megnezik a vegeredmenyt?🤔
-
Schuler888
senior tag
válasz
Csocsesz75 #10941 üzenetére
Nem :(
-
Schuler888
senior tag
válasz
Memmaao #10924 üzenetére
Ezt tudja a gyari is am, atkoltozes utan uaz a hatter, ugyanazok vannak a fooldalaimon, sot meg az awesome icon-szal 1esevel beallitgatottt ikonok is megmaradnak a mappakban
Tehat nalam a OneUI + Awesome Icons kombo az eggyel ezelotti gyonyoru designnyelvvel.. a mostanitol kb hanyni tudnek
-
Schuler888
senior tag
Kicsit most lemaradtam ez a goodlock egy uj feature? Rakarestem meg a 10es 10+5g telomon de semmi, playen is, is ott vmi premium lockscreen lett a talalat..
-
Schuler888
senior tag
válasz
anonymus89 #10463 üzenetére
Az apple idokozben kivette a regebbi keszulekeibol is a toltot, na az az abszurd, hjoz kepest egy otg bagatell
-
Schuler888
senior tag
válasz
szerzol #10362 üzenetére
1-1 ciklus viszont nem ugyanugy oregiti es degradalja az akksit
egyebkent par evvel ezelottig ez nagyon nem volt tema lemerült aztan csutkara fel, az utobbi idoben lett nagyon felkapva, oke, en elhiszem hogy van benne valami, de sztem minimalis elonyt lehet osszeszedni vele, plane levetitve egy atlag 1-2eves hasznalatra
-
Schuler888
senior tag
"Szerencsére" a telekom nem nyugoz le a gyors frissithetoseggel, habar sose vartam nagyon, ezert most is gyorsan kozvelemeny-kutat asnek, aki frissitett ota, meglevo rendszerre, fr nelkul, ugye nem volt gyalu vegul? Koszi
-
Schuler888
senior tag
válasz
gjoco1 #10163 üzenetére
Dehogyis. S8 ota (de lehet mar s7edge) nem hasznalok launchert, tobbnyire az ikonok sarkalltak ra mindig is, de a grace samsung experience ui ikonjai(amiket mai napig kulon appal allitgatog be egyenkent) nagyon megfogott, na meg a gyorsasag, igy semmi szuksegem csillivillu korbeforgo szinvaltos launcherekre, 10 eve meno volt, ma mar..
-
Schuler888
senior tag
válasz
gjoco1 #10160 üzenetére
En orulnek meguszni fr nelkul mert mindent ujra belakni beallitgatni, meg az ikonokat is egyesevel modositgatom
viszont tab S4-gyel egyszer jartam ugy hogy foverzio frissitesnel ment minden a fenebe...kicsit bosszankodtam de semmi fontos nem veszett el, es toredeke dolog van rajta, na ez telonal hatvanyozottan baj lenne
-
Schuler888
senior tag
válasz
vodrosjozsi #9905 üzenetére
Kivancsi vagyok telekom mikorra dobja ki.
Csinaltatok elotte utana factoryt vagy csak rahuztatok? En altalaban rahuzom, de egyszer ugyjartam h megis gyalult mindent, igaz az tab s-en volt -
Schuler888
senior tag
-
Schuler888
senior tag
A hangnem normalis volt egeszen addig, amig hirtelen en aki egyetlenkent probalt segiteni, nem lettem kipecezve, bocsmar hogy amilyen az adjon isten...
de meg azokutan is probaltam segiteni.
Te meg bevadolsz olyannal hogy nem erted miert nem lehet elmondani mindent? Talan MERT FOGALMAM sem volt?
Nem, nem lesz itt semmifele legkozelebb. Nem hianyzik ez a sok rosszindulat itt nekem, koszonom. -
-
Schuler888
senior tag
válasz
Probert75 #9765 üzenetére
Nem vagyok lekezelo, csak enyhen felbax, hogy en vagyok az egyetlen aki segitett, erre en kapom a savat, pedig aki ilyen telefont hasznal talan ert annyira hozza, hogy a mellekelt kepembol es hozza adott instrukciokbol egybol rajon hol keresse. De nem le kell fikazni, persze segiteni senki nem segitett, tipikus.
Nah ilyenkor fogadom meg, hogy soha tobbet.. -
Schuler888
senior tag
válasz
Divinity #9744 üzenetére
Emui userektol nem hallok/olvasok a hirhedt kinai memoria managementrol, miuinal a mai napig latom a panaszokat, plusz az apro bosszanto hibak, meg a nagyobbak. Pedig mint marka a xiaomi sokkal szimpibb mint a huawei, de egyelore az aktualis arbajnok realme a favorit, mikozben lassan egy evtized alatt a meizut eltemettem
-
Schuler888
senior tag
válasz
ZoltayA #9740 üzenetére
Tok egyliga... ja nem
meg ha minden hw-es tulajdonsagban is egyezne, epitesi es anyagminosegben, okoszisztemaban, tamogatottsagban, akkor is ott az a retkes miui amivel mar evek ota erthetetlen modon nem tudnak mit kezdeni..MIt..muhaha
hat konyorgom mar a huawei is megtanult UI-t irni, igaz akkora pont elkaszaltak, a huaweitol is ez tantorit el, mar nem magan hasznalatra, hanem ajanlasra masoknak, mert a specifikacios tabla egy dolog..
-
Schuler888
senior tag
-
Schuler888
senior tag
Szerintem boven nem %-pontos az a progi, de kb-i erteknek elmegy.
MÁS
Valalinek produkalt-e olyat a teloja, hogy hivas kozben a hivott nagyon vissszahallja magat, en a hivo meg szakadozva, mindez terero merteketol fuggetlenul is, tehat max térerőn is. Nyilvan se nem mikrofon se nem hangszoro hiba lesz, hanem vagy valami szoftveres gebasz, vagy a radios modul beteg, csak gondoltam szervizbe kuldes elott megkerdezem, hatha volt vkinek hasonlo
-
Schuler888
senior tag
válasz
ZoltayA #9614 üzenetére
"a számla és a kitöltött garnciajegye együttes megléte."
Ezek mar evek ota online vannak , tolem se kertek s8+nal, imei alapjan beazonositottak es vittek hoztak, es ezt nem a sokszor vilagtalan samsung alkalmazottak, hanem a hivatalos szerviz alkalmazottai, "Kicsit" relevansabb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest