- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Plazmacucci #13725 üzenetére
Kivettem!
-
-
válasz
Plazmacucci #13631 üzenetére
Simán csak gyenge a térereje. Samsung figyel a SAR értékre, és a telefonjaik térereje sokkal gyengébb mint pl a Huaweieké. Mondjátok ha rossz a teóriám.
Ez így van....jó látod. ( Nekem Note 8-on meg még lentebb van véve a SAR érték, cserébe gyengébb helyen alig van 1-2 pálcika a statusbar-on, ami mellé több akkumulátor fogyasztás párosul sajnos)
zitrone88: természetesen nem zárható ki, hogy van valami a telefonoddal
Ha nagyon régi SIM kártyád, érdemes lenne esetleg kicseréltetni, hátha segítene valamit.
-
Valaki használja-e a telefont Staedtler vagy S21 ultra vagy Tab S7 s-pennel?
Szeretnék valami új stylust a gyári helyett. Ma próbáltam egy Tab S8 ultra s-penjét és valami álom -
Közérdekű információ :)
https://napidroid.hu/akcio-79-ft-nova-launcher-prime-play-aruhazban/
-
-
válasz
Diokhan #12566 üzenetére
Kecskemétiként a szegedi SES-be intéztem a note-omon a kijelző cserét. Természetesen nem volt kijelző raktáron, de mondtam, hogy szeretném kérni a cserét. Mondták, hogy lerendelik. Majd újabb telefon feléjük kb 1 hét múlva. Meg is jött a kijelző ( persze a hátlap színét is kérdezték korábban). Így elindultam Szegedre... :) Leadtam a telefont a szervizesnek és kb 1 óra múlva kész is volt.
-
A mostani Note20Ultrat alig varom, hogy eladjam.
Ennyire nem vált be?
-
-
válasz
Schuler888 #10961 üzenetére
Tech2 Laci is jó videókat szokott készíteni szerintem. ( Ő pl Fold 2-t kapott nemrég a Samsungtól. )
-
Hát gyerekek, ennél a videónál ledobta az agyama szíjjat.
Az első pár percet tekerd át...
Szereti a Note 10+ telefonját, szereti az s-pent, jókat lehet vele firkálni! Lecseréli egy S20+ra. Az alkalmazásokat papírra (érted papírra mikor Note-ja van...) leírja miket használ, hogy majd azokat újra feltelepíti az új telefonra( tik-tok és társai..)
Smart Swich-et nem igazán ismeri.
Üzleti telefon...Íme
-
-
Kérem, hogy kerüljük a személyeskedést!
Köszönöm! -
A google pay kb 10cm-rol is működik, szemben a simple-el, ami max 2cm kb-re kell tenni a terminaltól.
-
válasz
andersen10 #8825 üzenetére
Hogyan fogod adott esetben gariztatni?
-
Kérem, hogy a személyesekedést kerüljétek!
( töröltem a fenti hozzászolást) -
Ha aktiválva van az éjszakai mód, hogy lehet a Notes app-ban fehér lapra írni egy új jegyzetet? ( mindig sötét lap jön be...)
-
Ez valóban így van, de azokat nem tudom
Pont én is így jártam egyébként..igaz nem Note 10-el( Note 8)
Februárban nagyon keveseltem a kijelző időt( kb 3:30 óra) így feltettem egy főzött romot. 7 azaz hét óra kijelző idő jött ki, azonos felhasználói szokások mellett. Mára ez 4 órára csökkent.( ugyanúgy használom...) Minden app optimalizálva, ami nem szükséges annyira, stb stb. -
Zár képernyőn készített jegyzetek.
Azért itt a vak is látja, hogy nagyon el van cseszve az egész. A 3-as verzión tökéletes betuvastagok voltak, de a 4-es verzional a legvékonyabbat alig látni, az eggyel vastagabb pedig már túl vastag! A legalsó próba felirat pedig már vicc kategória
(Note 8-on produkálja ezt, de szerintem most a készülék tök mindegy) -
Nektek a lezárt képernyős gyors jegyzet tollai nem lettek sokkal vastagabbak a Samsung Notes nagy frissítés óta?
-
Akkumulátor teszt:
Note 20 Ultra Battery Drain Test vs S20 Ultra, iPhone, Note 10+
-
válasz
Plazmacucci #7748 üzenetére
Az aod-ot nézd meg a Bixby rutinoknál.
-
Nem nem
A Curve mögött persze az Otp-s kártyám van.Picit más téma...
Amúgy ajánlom a Google Pay-t a telefonom, ugyanis sokkal gyorsabb mint pl az Otp Simple alkalmazás, amikor NFC-vel fizetésre kerül a sor.
Illetve sokkal távolabbról is érzékeli a telefont a terminál( olyan 6-7 cm simán van) -
Annyi a trükk, hogy az órán angolra váltottam a CSC-t. Ekkor megjelenik a Galaxy Wear menüben. Itt hozzáadtam a Curve kártyám, majd amint a képen is látható az órán megjelenik a Curve kártya és működik a fizetés.
Magában a telefonon lévő Samsung Pay alkalmazásban nem csináltam semmit.Mivel most eléggé megborult a bili a Curve házatáján, így nyilván most semmi nem megy...
-
Elkezdtem az összefoglaló készítését. (még csak a tippek/trükkök vannak)Ha valakinek van valami kérése, hogy mit szeretne benne látni, akkor kérem jelezze. ( ha esetleg volt olyan hozzászólás-beállítás,tok, fólia stb- ami hasznos, akkor kérem írjatok privátban).
Köszönöm előre is az együttműködést. -
-
válasz
M_AND_Ms #6154 üzenetére
FHD? 401 pixel egy hüvelyken, az azt jelenti, hogy egy pixel 0,063 mm...te ezt látod? Senki sem....teljesen felesleges ennél nagyobb felbontás egy telefonon.
Véleményem szerint ha ez így lenne akkor senki nem használná WQHD-n a kijelzőjét. Azt mondom, hogy igen is látni a különbséget a két felbontás között.(itt most ne a pixeleket nézzük, hanem magát a képalkotást) Nem beszélve arról, hogy nem RGB elrendezést használ a Samsung. Engem speciel zavar a FHD,de kinek a pap, kinek a paplan...
-
-
-
-
válasz
icecave #5287 üzenetére
Pont így vagyok vele én is.
Nekem 2 évig volt fent a Mobile Outfitters fólia, amivel igazából maximálisan megvoltam elégedve( az első naptól fogva rajta volt) egészen SZOMBATIG
Mivel a hétvégén kicserélték a kijelzőm és az akksim, így anno rendeltem egy üvegfóliát.
Hát nem kell mondanom, hogy valami kegyetlen tiszta lett a kijelzőm, visszagondolva undorító a sima fólia által adott kép
( note 8-ról beszélek, sorry) -
válasz
Hipermang1 #5227 üzenetére
Nem az akksival van a gond, hanem a Samsung mérnökei nem tudnak optimalizálni évek óta...
-
-
válasz
Hiperhuje #4773 üzenetére
Amikor vásároltam a Note 8-at, akkor mindenképp olyat akartam aminek a kerete ezüst( Note 3 után nagyon bejött), de ebben az opcióban csak az arany hátlapos Note 8 volt. Így azt megvettem és rakattam rá egy bőrmintás( mint a Note3) skint hátra. Tehát max 1 fél napig a láttam a telefon okádék arany hátlapját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest