- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Mikulásbá #14083 üzenetére
Beállítások-Fiókok és biztonsági mentés-Fiókok kezelése és itt célszerű mindet kitörölni. DE! Ha nem kenyérre kell a 10+ ára még két hétig, lehet érdemes beleírni a hirdetésbe, hogy mondjuk két hét múlva válna eladóvá fizikailag, mert szeretnél átköltözni. Ha pár napot nyomkodod az újat, azért kiderül, ha valami lemaradt talán a régiről...
De csak tipp, már lehet, gondoltál erre, és meghoztad a döntést
-
Probert75
addikt
-
-
battag
aktív tag
válasz
Mikulásbá #13558 üzenetére
Fura, hogy a Samfirmware szerint 2022.02.23-án jelent meg, pedig sem onnan sem OTA-n nem lehetett letölteni eddig...
Hasonló a helyzet az S20FE-vel is. Vajon miért tartották vissza majdnem egy hónapig ezeket a frissítéseket? -
csubííí
senior tag
válasz
Mikulásbá #12685 üzenetére
Ha az övé probléma, akkor az aláírásban, mért szerepelhet hirdetés?
Ezt már másnál is észrevettem, mégsem volt semmi szankció.
Valahogy nem értem.Ezek szerint, ha valamit hirdetni akarok, azt úgy tehetem meg itt, hogy azt írom az aláírásom szövegének, és máris rendben van.
Tök jó! -
-
bcl
senior tag
-
-
Probert75
addikt
válasz
Mikulásbá #12178 üzenetére
Én le szoktam tölteni a teljest és Odinnal szoktam feltenni. Ezért kérdeztem, hogy bejön e a recovery, mert onnan van download mód.
#12179 Plazmacucci Bejön a recovery? Telefon kikapcs, majd Hangerő fel, majd bekapcs gomb egyszerre. LEGYEN BELEDUGVA EGY HEADSET, mert csak akkor jön be a recovery. Majd a menüben válaszd ki a Bootloader opciót és akkor jön be a Download mode és Odinnal felrakhatod a romot.
-
-
bcl
senior tag
válasz
Mikulásbá #11456 üzenetére
Köszönöm a tippet, de eszemben nincs fülest venni. Órát szeretnék venni...
Zenét sem hallgatok, pláne nem futás közben; gyűlölöm, ha be van dugva a fülem (vagy rajta van; mindegy). Kint futok a természetben, imádom, hogy nyugi van körülöttem... Na meg isten ments, hogy felvegye automatikusan... 🙃
Igazából már kinéztem az új órát (ez viszont kell; a diszkrét értesítések miatt - mailek, üzenetek, hívások... oktatás, megbeszélések közben nagyon jó!), és a kiszemelt tudja a hívásfogadást is. Ezért kérdeztem, hogy mire számíthatok. Igazából megvoltam eddig is enélkül, és ha nem jól kezeli a telefon a dolgot (több bt-s kihangosító eszköz), még az is lehet, hogy nézek mást. -
-
bbendre
őstag
válasz
Mikulásbá #9520 üzenetére
Elvileg maximum 1 Note lesz. De valószínűbb, hogy a Fold lesz az új note. Árban kb 10-15%al lesz drágább. A sima note 10 és Note 20 eladásai állítólag siralmasak. Az plus és az Ultra pedig a kamera miatt kapott mindenhol kritikát. Persze semmi sem biztos, de szerintem sokan megértik, hogy a kistestvér nem sikeres és a nagy telefonra is kevesebb az igény mert minden gyártónak van már 6,5" feletti telefonja. Tollat meg majd adnak hozzá...
-
válasz
Mikulásbá #6983 üzenetére
Sztm is jó a gyári AKG füles (főleg mert ingyen van hozzá
és amúgy is érdemtelenül olcsó ahhoz képest amit tud).
Ha valakinek a minőség mellet (szereti a Bose hangzást) fontos a sport is a Soundfree-t ajánlom.
Előnyei
Bose-os (sztm jó) hangvilág, főleg modern zenére.
Félig nyitott, nem üt el az autó (ez lehet másoknál hátrány), viszont konditeremben be hallatszik az szól a zene sajnos (itt hátrány)
Nem esik ki a füledből.
Csepp,por állóHátrány
picit nagy
nem tudja a 2 eszköz kezelést
nem 2 fillér
tapasztalataim szerint ahol nagyon sok bt eszköz van , nagy repterek ,eldobja a kapcsolatot.(1-szer tapasztaltam 2 év alatt ) -
Divinity
őstag
válasz
Mikulásbá #6598 üzenetére
Ez az állítás igaz de semmi köze biztonsági hibákhoz, hogy dokkolóval vagy nélküle netezik az ember.
Na meg sima netezéstől nem fog semmi történni.
Ahogy már említve lett csak, letöltött, futtatható (apk) fileok jelentenek veszélyt. Amennyiben az ember nem tölt le minden hülyeséget az internetről akkor semmi értelme ilyen appokat a memóriában tartani.
Ezektől már csak a "tisztító" programok a nagyobb marhaságok. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Lite - 6/128 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest