- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
válasz
Csarli85 #12697 üzenetére
Sajnos én mindig így jártam az aksijaikkal, igen az S6 edge kezdetben tudott 4-5órás sot-ot aztán ölrültél a végén a 1,5 órának. S7 Edgem sajnos nem volt, pedig az S7 seria az legendás. Vezeték nélkül szoktam, használni a dexet nagyon jó. Arra használom, ha feleségem visszaakar nézni valami tv2-ös sorozatot
A sima képernyő tükrözésnél nem tudnám használni a telóm, de ha dexben elindítom a tv-n, mellette úgyanúgy tudom hasznáni a telefont. Win-win
-
madkiller
őstag
válasz
Csarli85 #12682 üzenetére
Sok samsungom volt az első félévben jó szokott lenni az aksijuk 1,5 év után meg már tragikus. Amúgy jó telefon, sebességre még mindig gyors. Ram bőséges. 2019es samsung flagship seria már nagyon jó. Várom a galaxy s22 ultrát, addig megpróbálok el lenni még ezzel az akksival. Kacérkodom az I13 Pm-el is, 2013óta samsungot használok, de már jó lenne valami újdonság, mert igazából, hogy note10et használ vagy s20at vagy s21et kb tök mindegy, olyan nagy különbséget már nem látsz.
-
madkiller
őstag
válasz
Tommy-1998 #12569 üzenetére
Az peh, nekem a pici jópárszor eldobta a telefonomat, meg a feleségem S10ejét, de még eddig megúszta kopp-kopp. Nem merünk, addig új telót venni, amíg ezt a szokását végleg el nem hagyja.
-
madkiller
őstag
-
madkiller
őstag
válasz
M_AND_Ms #6640 üzenetére
Szerelést is észre vettem. Amit lassító tényezőt eddig tapasztaltam összefoglalva s10+, note10+on. 1. Zsíros agyon tapogatott kijelző/fólia. 2. Karcos fólia 3. Alkoholos kézfertőtlenitő használata és persze a 4. kéznyúzása vmilyen tevékenységgel (nekem pl egy Salgó polc összeszerelése után nem nagyon működött, csavarbehajtóval hajtottam be a csavarokat és az anyáknak kézzel fogtam ellent, másnap fájtak az ujjaim, de az részletkérdés :D )
-
madkiller
őstag
[kép] A bekarikázott részt kell kikapcsolni és megoldódik a gondod. Egyébként az se mindegy épp mennyi réteg zsír van a kijelzőn. Egy tisztító folyadékos takarítás után mindig meglepően begyorsul. +mostanában divatos kézfertőtlenitő után is rakoncátlankodni szokott. Egyébként alapból a képen szereplő beállítással marha jó.
-
madkiller
őstag
Valaki ki tudna segíteni egy 10+ gyári fólia linkel? Sehol nem találok vmiért. Köszönöm.
-
madkiller
őstag
válasz
HaliGab23 #6437 üzenetére
Én is érzek visszaesést viszont stabilabbnak érzem a telót. Nekem néhány app kifagyott olyan szinten, hogy le kellett hoznom a redőnyt beállítások majd onnan suhintottam egyet be az appváltóba bezártam és újra megnyitottam az appot. Nekem ezek az anomáliák eltűntek ettől a 18megás frissítéstől. Ha jól emlékszek, a Samsung browser, galeria, messenger és Facebook rakoncátlankodott így.
-
-
madkiller
őstag
120 hz-es beállítást bekapcsoltam a telefonon valami különbséget látok, de passz, hogy valóban 120 hz lenne . Útmutató a beállításához: [link]
-
madkiller
őstag
válasz
Zsoltesz93 #5691 üzenetére
S seria populárisabb a Note réteg telefon.
-
madkiller
őstag
Én is kipróbáltam a network resetet és végre jó a 4g. Összevissza kellett kapcsolgatnom mobilnet et ki-be és még sebességbe is lassabb volt. Már készültem a tbe, hogy simet cserélek, de helyre jött és gyorsabb is lett a 4g, olyan volt , mintha be lett volna lassítva a netem. Majdnem kivágtam
-
madkiller
őstag
Figyelte valaki az új frissítés óta jó a 4g?
-
madkiller
őstag
válasz
Hipermang1 #5227 üzenetére
Elvileg a toll a nagyobb aksi rovására van a készülékházban.
-
madkiller
őstag
válasz
xedamen #5183 üzenetére
S8+om is volt meg S10+om is. Nem tudom, eldönteni, hogy jobb-e a kamerája, mert elvileg uaz a modul és az s10 megkapta a note 10 funkciókat, de sokkal komolyabb az s8nál a kamerája. hasznaltalma.hu szerint az év kamerája a note 10+ vakteszten. (Csináltak mindegyik 2019essel és vakon raböktek kinek mi tetszik, az i11pro az első körben kiesett.) Legtöbb nemzetközi teszten is nyert.
-
madkiller
őstag
válasz
telefonmágus #5147 üzenetére
Nekem pl a smart things kezlésének túl bonyolításán kivűl mindenben jobban tetszik a 10es.
Persze, hogy a tv-t meg a klímákat sokkal bonyolultabban lassabban kezelem az kicsit fáj. -
madkiller
őstag
válasz
JoseGee #5136 üzenetére
Nem tudom ezt, hogy sikerült összehozni a fent említettekkel az előző pár samsungomon se találkoztam. A 12 gb ram még a tegnap elindított már számomra elfeledett appot is ott folytatja , ahol abba hagytam. Talán az s4/s6ba éreztem az általad említett bizonytalanságokat.
-
madkiller
őstag
válasz
icecave #5114 üzenetére
S10+ot használtam félévig 1 hónapja note10+. Mind a 2 jó. Én nagyon sokat fotózok szerintem pazar a kamerájuk. Az éjszakai mód sztem jobb, mint a p30pro. Az s10+ könnyebb. Kézbe véve sokkal nehezebb a note10+. A 8 gb ram is pazar volt azt hittem minek több, de a 12ön gyakorlatilag nincs újra töltés. Kicsit gyorsabb is a note10+. Az ujjlenyomat olvasója feljebb van sokkal jobban kézre áll, plusz ez a jobb oldalt levő bekapcs gomb is jobb. Jobb kézbe a toll baloldalt a bekapcs gomb. Egy nap alatt kézre állt. Én szeretem.
-
madkiller
őstag
válasz
eladogeppc #4989 üzenetére
Nálam a ne zavarj mód szuperál, időzítve használom én is galaxy watch active2vel. Az energiatakarékos nem a Bixby rutinok miatt változik? Nincs az véletlenül bekapcsolva?
-
madkiller
őstag
Azt így nem lehet elmondani. S10+ról jöttem el voltam ájulva a 8gbtől. Váltottam N10+ra aztán elájultam a 12től. Minden a memóriában marad még a tegnap délután futatott játék is :D Bár már nagyon ritkán játszom telón. Sőt. Kamera az patika. Éjszakai mód brutál, huawei p40 prot is odaveri. Egymás mellett lőttük haverral. Használtammá.hu-n 2019 legjobb kamerás telefonja lett a note10+ vak teszten. Az i11 esett ki náluk legelőször, ami azért durva egy almás oldaltól. Nagyjából ennyi.
-
madkiller
őstag
Egy dolog van ami zavar a android 10ben. A smart things. Régen sorakoztak a klimák, tv, óra egymás mellett és most mélyről kell előrángatni, ha használni akarom. Nem lehet ezt valahogy megoldani, olyan legyen, mint régen?
-
-
madkiller
őstag
válasz
telefonmágus #4448 üzenetére
Köszönöm szépen. :) Ha kihúzod a tollat olyan hangja van, mint a fénykardnak?Aki nem ismerné az ennek a modellnek a firmwareje: [link]
Viszont a 10 miatt még várok vele. -
madkiller
őstag
válasz
eladogeppc #4445 üzenetére
Sziasztok! S10+ról váltottam pár napja. Egyenlőre még szokom, de nagyon tetszik. 10es droid van fent. Én látom a képernyő időt az akkumlátor használat alatt. Baloldali gombokra is hamar átszoktam. Star Wars firmwaret rá lehet mókolni knox ugrás nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest