- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceQ!
addikt
Semmmi, már linkelték fent
-
iceQ!
addikt
válasz
Zsoleszhun #12767 üzenetére
Érdekes. Polcon állt. Mikor kikapcsoltam még jó volt. SŐT! Dobozba volt úgy volt a polcon
Jut eszembe. legmenőbb az hogy bekapcsoltam, frissített és utána lett ilyen. Tényleg nem értem, asszonyt remélem nem fogjazvarni, mert az övé lesz.
-
iceQ!
addikt
válasz
maldini822 #11943 üzenetére
Tartós a hiba? Kéz alól vetted a telót vagy újonnan?
-
iceQ!
addikt
Akkor ennyi volt?
-
iceQ!
addikt
Búcsúzom a csoporttól. S21 Ultra váltja a N10 Plust.
-
iceQ!
addikt
válasz
Tommy-1998 #11752 üzenetére
Nem
-
-
iceQ!
addikt
válasz
Tommy-1998 #11303 üzenetére
Nem.
-
iceQ!
addikt
válasz
Tommy-1998 #11301 üzenetére
Egy hete csináltam ilyen videót, nálam nincs szaggatás.
-
iceQ!
addikt
Esetleg ha másnak is lenne ilyen hibája:
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Nem jelzi a telefonom a nem fogadott hívásokat. Csörög, s mikor lerakják nincs a fő képernyőn semmi.. Mikor felvettem mindig rezget egyet, most azt sem csinálja. Ezen kívül minden appnak van értesítője, sms, email, messenger..stb. Ez az egy amit nem mutat a telefon. Természetesen ha feloldom a kijelzőt akkor megjelenik, de addig nem. Mi lehet a gond?
-
-
iceQ!
addikt
Első Andorid 11 hiba (számomra):
Konferenciahívás nem működik.10-es androidon ez a funkció szépen működött, most nem. Fontos számomra, mert néha így szoktunk egy pár dolgot megbeszélni utazás közben.
-
iceQ!
addikt
válasz
Joachim21 #10476 üzenetére
Most küldtem vissza az S21-et. Semmi pluszt nem hozott ez a készülék, talán annyit hogy 120Hz-es kijelzőt kapott ez is, meg műanyag hátlapot
Jó hogy S21 nem ultra meg plusz meg izé, de akkor is ugrott kettőt.
N21-re azért kíváncsi vagyok, remélem ott azért több lesz a változás az N10-hez képest.
-
iceQ!
addikt
válasz
Probert75 #10445 üzenetére
Nem. Knox ha ugrott 0x0-ról 0x1 akkor ott már pl.: a banki appok nem működnek, mert érzékeli, hogy a telefon rootolva volt (knoxon keresztül ami gyárilag telepítve van). Ez elég neki, hogy ne induljon el. Tök mindegy, hogy újrahúzod 20x ODIN-al, nem fog segíteni. Ezért van a knox számláló.
-
iceQ!
addikt
válasz
werszomjas #10441 üzenetére
Áh, ma kaptam meg, de megy is vissza. Nem éri meg a belakást sem. Látom rajta, hogy ez nem az a kategória ami ér ennyi plusz pénzt. Akkuról semmit nem tudok mondani, mint írtam is a 120Hz ami megmutatkozott, DE enélkül is tudok élni. Egy N10-el jobban fogsz járni, mint a S21-el. Ez most 330 darab ezres, az N10 (sima) nem tudom mennyi, N10+ van 200-ba is.
-
iceQ!
addikt
Megjött és ki is próbáltam az S21 5G-t...120Hz-es kijelzőn kívül mást nem tudok felhozni mentségül, hogy cseréljem a Note 10-et
-
iceQ!
addikt
válasz
bobace #10402 üzenetére
Osztom a véleményed. 1 éves telefon, emlékszem mikor megkaptam ugyan ennyit bírt az akksi. Aztán szépen napok/hónapok/hetek alatt leesett a teljesítménye. Most, elkezdem lassú töltéssel tölteni, hogy megnézzem ez e a gond. Vagy esetleg az amit írsz. Most 11-es droid van fent, friss rendszer. Márciusra kiderül, hogy hogyan bírja.
Amúgy én nem a sot-ra megyek rá, hanem arra hogy Este feltöltöm és másnap este kelljen felrakni töltőre, de ne 10%-al. Ez az éppen, éppen kibírja nekem nem megfelelő. -
iceQ!
addikt
Első nap:
Minden app visszakerült, 100%ban üzemel a telefon. 48%-nál járok 4 óra SoT-al.
Drasztikusan nőtt az akku idő. 4 óra SoTnal nekem már véget járta a telefon (10-20%)között.Igazából nem is tudom hogy hol rontottam el, hogy 1 év alatt cserés lett az akksi. Lehet ki fogom kapcsolni a gyors töltést és csak lassút fogom használni.
-
iceQ!
addikt
Holnap jön vissza Note 10. Aki A70et akar venni( vagy családtagjának / ismerősnek) annak bátran ajánlom, pár nap használat után pozitív csalódás ez a készülék.
-
iceQ!
addikt
válasz
Willanyasz #10308 üzenetére
Én most csináltattam meg. 1 éves, merül nagyon. Egyelőre nem tudom hogy jobb lett e vagy sem.
-
iceQ!
addikt
válasz
Willanyasz #10303 üzenetére
Samsung. Kisebb sufni mobilosnál nincs nyomás próba egy szerviz után.
-
iceQ!
addikt
Akku csere amit a Voda intézett. (Gondolom TMX-hez vitték).
16 000 Ft oda-visszaszállítással együtt. Nem is sok
Kérdés, hogy milyen akku került bele?
-
iceQ!
addikt
Akkura visszatérve egy gondolat érjéig:
Ma vitte el a futár a készüléket. Át is álltam A70-es Samura. Ugyan az minden, ugyan annyit nyomkodom a telefont. Nap végére így 50%on áll, tegnap nekem ugyan ekkor már 30% volt a Notin. Akku biztos ennyit romlott az 1 év alatt, mivel ez egy fél éves készülék. De furcsállom, nagyon, hogy ennyit.
Mielőtt valaki kérdezi: A SoT 3 óránál jár.
-
iceQ!
addikt
Maximus
ILO-ra kint a 11es droid.
-
iceQ!
addikt
Akkor a céges hozom-viszem szolgáltatás marad. Én BIZTOS nem fogok telefon nélkül lenni 2 hétig
Akku cserélnél csak akkut cserélnek? Olvastam, hogy volt olyan akinek még 1-2 dolgot cseréltek pluszba, gondolom amiatt mert nem tudták megbontani a telót sérülés nélkül. (ez csak feltételezés)
-
iceQ!
addikt
Én speciel 1 éves(új) telót viszem akku cserére. Nem bírja. Gyári hibás vagy sokat tölöttem, nem tudom. FR sem segített nekem. Új korában, belakás után gazdagon bírta az akku.
Más:
KÖKI-s Samsung bolttal kapcsolatban mik a tapasztalatok? Szervízelés milyen gyorsan megy végbe( fent említett akku csere)?
-
iceQ!
addikt
válasz
Zsoleszhun #10085 üzenetére
Jön az, szép lassan. Figyeld a sammobilet. Ott lehet látni egyből (na meg ota-n is
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest