- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cdl
senior tag
válasz
csubííí #14468 üzenetére
A kérdés arra irányult, hogy nem gond e a bankoknak ,hogy nem csak a főverzió régi, de nincs biztonsági frissítés sem a telóra.
Tehát ha most megvennék egy Note 10-et, akkor még évekig jönne rá az OTP app frissitései?
Háklisak ezek az appok, néha el sem indul, amíg nem frissítem őket. -
gjoco1
addikt
válasz
csubííí #14379 üzenetére
Ezt megtaláltam , csak nem vágom a gyakorlati lényegét .
Miért kell hozzá internet ? Mondjuk telefon a kocsiban , én korival tíz- adott esetben húsz kilóméterre vagyok .
Csak neten keresztül tudja ezt a funkciót ?
Nagyon el vagyok tályolva .Az én logikám szerint , ha nek veszem fel a T- s hívást , egy bizonyos idú elteltével átirányítja a szolgáltató a másikra . Nagyon rosszul gondoltam ?
-
gjoco1
addikt
válasz
csubííí #14323 üzenetére
Pedig jónak kell , hogy legyen .
Egy akku csere és pacsi . Szaladhat tovább . Amit vennék helyette , azt a zsebem előreláthatóan nem fogja bírni .
atos30 Enyém is hasonló idős és nagyjából pont így használom .Gyári Launcherrel futtatod ? Nekem Nova és KLWP fut és a napot símán bírja . Bár , ez változhat . Tegnap gyorsabban lehervasztottam . De az egy mozgalmasabb nap volt . Volt már többször két napos akku időm is . Ezzel azt akarom mondani , hogy az akku idő nagyon tág fogalom és nem is érdemes vele foglakozni . Használni kell oszt pacsi .
Ja , jut eszembe . . . .
A napokban megkapta a Samu Tab Lite6 a 13-5.0 át . Kár volt . . .
Merül , mint az állat. Ez úgy jön ide , hogy Én seciel nem is sueretném , ha tovább nyesegetnék a rendszert . Sokkal jobb igazán nem lett az elmútl váltás óta . Lettek jó dolgok , amit szerencsére már megkaptunk . ( GoodLock és app jei ) -
Hawk02
aktív tag
válasz
csubííí #14320 üzenetére
Jelenleg egy I12mini-t használok és azért kérdeztem,mert az a készülék még 2-3 évig kap rendszer frissítést+ a későbbiekben biztonsági frissítést.Viszont a nagyobb kijelző nagyon jól jönne a szemeimnek.Kérdéses a note meddig használható még pl banki alkalmazások esetében a későbbiekben.
-
atos30
aktív tag
válasz
csubííí #14311 üzenetére
Meghallgattam most még pár teszt hanganyagot.
Az alsó minimálisan hangosabb ( néha a felsőt hallom hangosabbnak, de szerintem ez csak placebo). Az alsóban tisztább a közép és több a magas hang. A felsőben tompábbak a magasak viszont több a mély. Szépen kiegészítik egymást.Meglepődtem, hogy a gyári hangszóró hogy nézett ki. Nem gondoltam volna, hogy ennyi kosz be tud oda kerülni.
Az új hangszórót nem lehet tudni, hogy utángyártott vagy bontott ( valaki azt írta aliexpressen, hogy bontott, valaki meg hogy utángyártott), van rajta számsor meg pici qr kód, mindenesetre szépen szól.
-
Probert75
addikt
válasz
csubííí #14247 üzenetére
THX a javaslatokat!
Hogy ezt a lehetőséget már mióta kerestem, hogy ne kelljen kitekerve az ujjammal a gombokat nyomkodni. Erre telepítettem egy külsős appot, a Volume Panel Pro-t, hogy gesztussal tudjam a hangot vezérelni. De így megoldottam a samsung saját progijaival. A gesztusra csak a gyári hangerőcsúszkát állítottam be. Tehát a befele gesztusra a jobb széltől a hangerő panel ugrik fel. A Sound Assistant is feltettem, hogy a hangerő panel átkerüljön a balról jobb oldalra. -
gthomma
senior tag
válasz
csubííí #14040 üzenetére
"Beállításában ami kell minden beállítva, bekapcsolva?"
Pontosan mit értesz ez alatt ? (olyan lehet akkor hogy a toll aksija teljesen hulla lett? A telefoné is 83% accubattery 2.0.1 szerint gyári kapacitás 4170 mHa )
Hódmezővásárhely/Szegeden tud valaki szervízt amelyikre rá lehet bízni egy akkumulátor cserét ? -
Shyciii
veterán
válasz
csubííí #13914 üzenetére
csubííí
Akkor ez általános probléma. Még a végén azt kell gondolnom, hogy szándékosa lépés a Samsung részéről.
gjoco1
Nem a laggolásra gondoltam. Nekem olyan nincsen. Hanem hogy ahogy visszaérek a home screenre, akkor nem tudok azonnal indítani egy másik programot,m ert nem érzékeli a tapit. Amúgy ez a női alakos kép ez home screen, vagy lock screen?
-
-
-
Xantal
tag
válasz
csubííí #13621 üzenetére
Szia. Most újra leteszteltem a Samsung Members diagnosztikával. Ennek során nekem az alsó, média hangszóró szól jobban. Mindkettő tiszta, erőteljes. Nem raktam a fülemhez. Zenehallgatásnál nincs különbség, remek a sztereó hangzás, a hangerő is egyforma. Próbáltam 10, 20, 50 centiről.
-
-
gjoco1
addikt
válasz
csubííí #13350 üzenetére
Köszi a megerősítést !
Érdekes , egy márka és mégis máshogy jelejtetik meg ezt a ficsőrt . Taboknál úgy van , ahogy azt beírták a szoftwerbe . Mindegy nem kutatom az okát .
Nekem az életritmusomba simán belefér a 20-85% os szintentartás. Kora este felteszem és 80 környékén lehúztam .
Kikapcsolni ritkán szoktam , már egy jópár éve nem . Valamikor kikapcsoltam éjszakára és úgy töltöttem , de az élet változott és kell , hogy elérjenek . Heti egy alkalomra beállítottam a restartot és pacsi.És szintén normál töltéssel adagolom neki .
Na , lényeg , hogy ezeknél 85 az annyi . Csak a francnak írja oda , hogy 100 nak fogja mutatni ? Ja , hogy legyen itt egy kérdés . 😁
Kőszi ! -
gjoco1
addikt
válasz
csubííí #13336 üzenetére
Én nem kínlódok ezekkel a ficsőrökkel . Legtöbbször saját fekete hátteret használok .
Ja a töltési anlm. sem tetszik ,de szerencsére ez sek izgat . Legyen stabil ez a rendszer ( is ) ,oszt pacsi.A tegnapi dolgaim rendezem és nagyon nem is búvárkodom többet vele . Ha lesz valami sikítpk ide
-
gjoco1
addikt
válasz
csubííí #13314 üzenetére
Akkor jól emlékszem . Ezzel elkéstek számunkra. Két - két és fél éves az akku.
Viszont , újabb fal . Cube ACR Nálatok működik ? Nálam [megmarhult] Se automatán . se manuálisan . Pedig ez nagyon kellene . Diktafonként [működik ] . Ötlet- tanács erre ? -
gjoco1
addikt
válasz
csubííí #13290 üzenetére
Annyi mindent felsoroltak , hogy elfáradtam az olvasásban , míg töltötte .
De , ha figyelmesen kisértem , akkor kiderül , hogy igazán ezek az " extra " funkciók nálunk " korlátozva " jelennek meg . Főleg szerintem , aki valami Launchert használ , mint Én gyakorlatba sok változás nem fog megjelenni . ( ? )
Meglátjuk . . . .
Fentebb lehetett olvasni , hogy például az AoD Notifyt vissza kellett tenni , ami számomra szinte már elengedhetetlen . -
aszti75
senior tag
válasz
csubííí #13184 üzenetére
Közben le is esett,olvasva az opciókat, hogy a gyermekeim előszeretettel használják a telefonomat,és hát ugye a fényerő folyton a maximumra rakják. Persze,hogy nem tudja megtanulni a telefon a helyes beállítást
Úgyhogy, ezt nevezhetjük nyugodtan user erorr-nak
Köszönöm mindenkinek a hozzászolását -
-
Probert75
addikt
válasz
csubííí #13101 üzenetére
Fizetős van!
THX!
Hátha valaki aki használja meg tudja mondani.
Most esett le! Nem az alkalmazástár háttér színéről beszélek, az nekem is állítható. Hanem a főképernyőn amikor húzom alulról felfele, hogy megjelenjen az alkalmazástár és felette bevörösödik az én esetembe. De mire felér, akkorra persze elfedi a beállított alkalmazás háttérszín. -
csubííí
senior tag
válasz
csubííí #12818 üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből. Még annyit akartam, több helyen is van, hogy nem mindegy az adott beállításnál a kapcsolt érintem ki-be kapcsoláshoz, vagy a kapcsoló előtti szöveget (így a beállításába visz el).
A gyorskapcsoló panelen is így van a kapcsolóknál, például az elemlámpánál a szöveg érintesére az erőssége állítható.
Mondjuk ezek 3 funkcíósak, 1 megérint, 2 nyomvatart, 3 szöveget megérint, mindegyik más lehetőség. -
bcl
senior tag
válasz
csubííí #12764 üzenetére
Nem, a Li-ion (és LiPo) akksik halála a teljes lemerítés, meg a mindig 100%-ra töltés. A fizikáját, kémiáját hadd ne tudjam (bár olvastam róla, biológus vagyok, nem vegyész
), de abban konszezus van, hogy valahol kb 20-80% töltöttség között érzik magukat a legjobban, azaz szignifikánsan hosszabb tud lenni az élettartamuk ha sosem merülnek le teljesen, és nem "erőltetjük" a teljes feltöltést. Tárolni is olyan 60-80% közé töltve érdemes őket, akkor kb évi 1%-ot romlik a kapacitásuk csak.
-
_ak_
addikt
válasz
csubííí #12507 üzenetére
Valamelyik influencer videójában volt jól megfogalmazva. A lényeg, hogy az Apple csak önmagával versenyzik és egyáltalán nem is szorul rá, hogy időben lereagálja az újdonságokat. Míg Android fronton szinte szó szerint vérre megy, hogy az adott évben ki tudott minél többet és újabbat kipréselni magából.
-
torrrent
aktív tag
válasz
csubííí #11294 üzenetére
A legalsó a 2x objektív. De a készülék dönti el mikor [használja] azt.
Ezért nem mindig lehet a kitakarással eldönteni mit szeretne éppen akkor is ha zoom megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Formula-1
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest