-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
én is búcsúzom a topictól, életem első telefonja ami ilyen sokáig megvolt, nem véletlenül.. (n10+, megjelenés napján vettem)
s22u jött helyette, akksija kicsit jobb de sok újdonságot nem hozott.
aki most tervezne venni csak ajánlani tudom! -
válasz
Tommy-1998 #12552 üzenetére
-
-
én a 3. bőrtokot koptatom, azért el tud használódni
-
válasz
MikeWazowski #11603 üzenetére
engem a gesztus vezérlés döbbent meg, emberek millió másodpercet fecsérelnek el, egy egyszerű gomb helyett. mérhetetlen sok szabadidőd lehet, hogy gesztusvezérléssel használod a telefonod. jó neked, nem mindenki ilyen szerencsés
#11613bobace
azt mondom ez megtanulható, kiküszöbölhető.
de elhúzni valamit mindig több idő lesz mint csak megnyomni. -
sziasztok,
lassan 2 éves a telom (10+) és gondolkozom, hogy kicseréltetem az akksit, van valakinek tapasztalata, hogy mennyiért cserélik a samsungba? (csak hivatalos szervizben cseréltetném) -
sziasztok, kerestem de nem láttam előzményekben hogy volt-e már róla szó.
ma észre vettem, hogy a kamera beállításaiból eltűnt a felbontás állítás?!
videó módnál felköltözött, fotónál viszont csak a méretarányt lehet módosítani.csak én nem találom, vagy megszűnt ez az opció?
-
válasz
Tommy-1998 #11310 üzenetére
ahogy más is írta, ez egy szabvány válaszlevél, de alul írja a hivatkozási számot, írj nekik újra (beletéve a számot) és említsd meg, hogy az ajánlott megoldás nem oldotta meg a problémát
-
válasz
golyós #10846 üzenetére
"semmit nem tesz hozzá számonra plusszban" - akkor miért használod másfél éve?
azért kell rádugni, mert a kocsid csak így támogatja, ahogy más is írta ha olyan központi egységed van ami tudja vezeték nélkül akkor azzal úgy megy, de attól még több funkciót nem fogsz tudni elérni.. így neked akkor se érne többet.
(és értelemszerűen a különbség csak a töltés vagy nem töltés lenne..)nekem is van navigáció a kocsiban, de mégis jobba szeretem a waze-t, ezért használom, illetve jobban lehet spotify-ban navigálni mint BT-n keresztül (előre, hátra..)
-
-
nincs. Kínából heteket várva sincs.
ami valamelyest valakinek bejött, az az általam linkelt sima ragasztós
de pl én már le is szedtem, mert a tetején zavaróan feljött ,azaz le se ragadt teljesen (másik ismerősömnél ugyan ez történt így újra se rakattam)
van akinek bejött a mobiloutfitters vagy a media marktos, de az kicsit zselés, és nyomot hagy a toll. -
válasz
kaisers #7867 üzenetére
nem használtam, nem láttam teszteket az általad linkeltekről, de 95% hogy kamu. 1. árban 2. méretben nem olyan lesz mint a képen, tipikus kínai kamu képek.
hogy érted, hogy lehet használni a tollat? ugyan úgy mint bármi másik tokban. ami nem működik az az nfc.
vastagnak vastag, nehéznek nehéz. én csak pánik helyzetben használom. gyári fóliával kompatibilis, a korábban általam linkelt bestsuit-al nem (azt felszedte) -
sehogy.. mert ment, hogy: "azért ázott be mert elengedett a ragasztás" vs "azért engedett el a ragasztás mert beázott"
hosszú huzavona, több helyre bevittem, végül méltányosságból jóváírták. (vagy olyanhoz került aki látta, hogy gyenge volt a javítás)
ami az én hibám volt, hogy víz érte, pedig már láttam hogy jön szét. pont vittem volna be amikor eláztam. akit érdekel hosszabban: story -
válasz
Zeban58 #7596 üzenetére
több helyen kérdezgettem, sehol nem volt hasonló mint a gyári. mindenhol üveg, meg valami extra ~10e körül. tegnap viszont budaörs, tesco üzletsoron tetettem fel ezt 6e ft-ért:
nem UV-s, sima ragasztott, ujjlenyomat működik, szépen felfeküdt. nincs szivárvány, nem hagy nyomot a toll. még csak 1 napos de eddig bejön.
-
válasz
Joe_Muad_Dib #7431 üzenetére
ez engem is érdekel, írtam a samsungnak de nem válaszoltak.
bementem az allee-ba, a budaörsi üzletbe, egyikbe sincs fólia, nem is forgalmaznak -
Sziasztok,
valaki cseréltetett már gyári fóliát, van erre lehetőség?! pl szervizben?
ha igen, ki hova vitte, melyik SES-be? -
-
válasz
telefonmágus #5156 üzenetére
ezt honnan gondolod, hogy a szolgáltató csak 1 imei-t tesz black listre?!
-
válasz
eladogeppc #4989 üzenetére
nálam sincs semmi probléma.
lehet egy fr ott nem ártana -
válasz
TODI1111 #4868 üzenetére
annyiszor szerepelt itt már az AodNotify, hogy leszedtem, megvettem.
ment 2 napig, de annyira megszoktam, hogy nincs hogy már le is töröltem
még, hogy a rosszhoz nem lehet hozzászokni (elején nagyon zavaró volt a led hiánya)
most meg akárhogy configoltam nem tetszett a végleges megoldás. -
nekem is tökéletesen megy már hónapok óta, ellenben 10 óta hibát ír: ""currently not usable for NFC payments because the communication with the provider was unsuccessful"
van aki Simple-t is használ mellette?
nekem az volt a problémám, hogy hiába állítottam be hogy az aktív alkalmazással fizessen "tap and pay with open apps"', akkor is a defaultot használta.más apróság: és mivel ez nem ment, mindig manuálisan módosítgattam a defaultot, eddig a nagyítóba lehetett rá keresni: "tap and pay" és ki is dobta, hogy "default payment service", most már csak az "NFC and Payment" opciót dobja ki és külön bele kell menni..
(angolul használom a telot, azért angolul írtam a pontokat, mert nem tudom hogy vannak magyarul)
-
válasz
mkriszadmin #3763 üzenetére
nekem ugyan ez, kb 4-5% nál kikapcsol..
-
van aki 5G-s verziót vett (ezt tudom, hogy van) és vodafonenal használja?
működik az 5G rendesen vagy még csak az általuk árult készülékekkel megy? -
válasz
yodamester10 #2808 üzenetére
több millió dolláros haszon készülékenként. 1x vagy 2x?! én is az 1-et választanám..
nem.
-
válasz
F_Gergely #2795 üzenetére
vagy beállítod az aktív 2 sim-et. ebben az esetben átirányítja magától a másik számot arra amin mással beszélsz, ha ott aktív a hívásvárakoztatás akkor kicsöng, ha nem ugyan úgy kisípol. ennek lehet díja, értelemszerűen a tarifacsomag szerint.
másik hogy átirányítod hangpostára, akkor nem sms-t kapsz hanem hangpostára megy a hívás.a "hiba" forrása, hogy nem dual aktív a készülék, így ha az egyik SIM en beszélsz, a másikon nem lesz térerő.
-
válasz
Capt.Obvius #2681 üzenetére
nekem még a XEH-re se jött OTA-n
de a ses store-os se jelzett másnak: #2555
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest