- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommy-1998
tag
Sziasztok!
Tegnap kezdődött a probléma az s-penel hogy random lecsatlakozott, aztán újra indítottam a telót utána jó lett, viszont most délután megint lecsatlakozott, de most nem kellett újra indítanom, elég volt rányomni hogy újra csatlakozás. 2 éves a teló kezdi megadni magát az s-penek az akkuja vagy mi lehet a baj? Igazából ritkán is használtam a tollat. Válaszokat előre is köszi! -
Tommy-1998
tag
Sziasztok!
Ehhez a telóhoz hol lehet kapni még fóliát? Spigen neoflex van rajta de ez most vált fel, mondjuk már nem is kellene többet mert nem tartós -
Tommy-1998
tag
Gos kikapcsoló funkciót melyikkel kapjuk, mert ebben nincs benne?
-
Tommy-1998
tag
válasz Plazmacucci #13295 üzenetére
Normálisan kérdeztem ,,ember" mivel valaki már előbb felrakta gépről ember
-
Tommy-1998
tag
Android 12-vel vannak problémák vagy nyugodtan fel lehet rakni? Illetve kell neki factory reset? Mik a tapasztalatok vele?
[ Szerkesztve ]
-
Tommy-1998
tag
válasz banuszzs79 #13245 üzenetére
Ha fólia akkor spigen neoflex, szinte nem is látszódnak a karcok, és remekül érzékel
-
Tommy-1998
tag
válasz Xantal #13157 üzenetére
Nem is baj, végre egységes lesz az S széria, nem pedig az lesz hogy az amerikai variánsba tovább bírja majd aksi, meg nem az lesz hogy erősebb lesz benne a proci ugyanazért a vételárért. Bár az amd gpu-ra kíváncsi lettem volna, de ez most jobb hír számomra, hogy snapival jön az összes!
-
Tommy-1998
tag
Sziasztok!
A novemberi frissítést kihagyjam, mivel voltak itt problémák az üzemidővel, van még vele probléma? -
Tommy-1998
tag
válasz biker12345 #12768 üzenetére
Spigen neoflex fóliát tudom ajánlani, most tettem fel, egyszerű feltenni, nem buborékos szóval fasza
-
Tommy-1998
tag
-
Tommy-1998
tag
válasz Tommy-1998 #12552 üzenetére
-
Tommy-1998
tag
válasz Plazmacucci #12565 üzenetére
Nekem is ott történt a ütés az edge mentén, de még nem a legszélén van, tehát még egy üvegfólia erre a részére még pont ráérne, nem hinném, hogy nem fogná fel még itt az ütést
-
Tommy-1998
tag
válasz M_AND_Ms #12560 üzenetére
Én eddig abban a hitben voltam hogy az edzett üveg fóliák azért lettek kitalálva, hogy ne a kijelző törjön be, hanem maga a fólia, a sima fólia meg pont hogy a karcoktól védjen. Tehát most hogy is van ez? Akkor minek vannak 15-16 ezerért ezek az uv ragasztós üvegek, ha szart sem érnek, és közben meg is veszik és áradoznak rajta?
-
Tommy-1998
tag
Hát jólvan köszönöm az információt, és amúgy mennyi idő még megcsinálja a ses?
-
Tommy-1998
tag
válasz Plazmacucci #12553 üzenetére
Akkor minek vannak az üvegfóliák?
-
Tommy-1998
tag
Sziasztok!
Fél métert esett a telefon egy gumi szönyegre, és természetesen a szélénél betört a kijelző, ennyit ér a gorilla glass 5 vagy 6 mit tudom én, kérdés az hogy mennyibe fáj egy kijelző csere Note 10+ esetén, illetve ha már kicserélem van normális üvegfólia rá, hogy ez ne történjen meg mégegyszer? Válaszokat előre is köszönöm! -
Tommy-1998
tag
link -az s22 ultra úgy néz ki szögletes lesz, csak nem ez lesz az új Note? Azért így már elég tetszős
-
Tommy-1998
tag
válasz alasoh #11311 üzenetére
Már megcsináltam az fr-t mint írtam, de ugyanaz a probléma , távkezelésnek se látom értelmét ugyse tud vele mit csinálni, mert szoftveres a probléma, Android 10-re való visszállás megoldaná, de arra nincs kedvem visszaállni, inkább addig csinálgatok a régi S9 plus-omal lassításokat!
[ Szerkesztve ]
-
Tommy-1998
tag
válasz Tommy-1998 #11300 üzenetére
Ez a hibajelenség a régi S9 plusomnál nincs jelen, itt egy videó erről is: link
-
Tommy-1998
tag
válasz Tommy-1998 #11296 üzenetére
Valaki megnézné ezt hogy másnak is ilyen e vagy csak nekem? 1-2 perces lassításal tesztelné ezt? Köszönöm!
-
Tommy-1998
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Note 10 plust, és az lenne a kérdésem, hogy ha majd a gyári fólia már elég karcos lesz akkor milyen fóliát érdemes venni rá? Üveg az nem kell semiképp valamint olyan fólia se kell aminél kivan vágva az ujjlenyomat olvasó helye! Válaszokat előre is köszönöm! -
Tommy-1998
tag
válasz F_Gergely #9442 üzenetére
Azért egy üvegfólia nem árt, például az enyém úgy repedt be a sarka hogy rá estem, lehet akármilyen gorilla glass, ha nem bírják az esteleges ilyen véletlen baleseteket nagy súly estén, aztán a fóliának is van értelme a mikrokarcokat a durvább por könnyen elő tudja idézni, de ez csak az én véleményem!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest