- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
mkriszadmin #3029 üzenetére
Itt nincs valami átfutási idő? Tehát az otp leadja, aztán a google átnézi, és csak utána élesedik az update esetleg? Mert akkor az otp lehet, hogy időben adta le. A visszavonáshoz meg gondolom várnak picit, hogy a javítás működik-e, aztán betolnak újabb updatet. Ha nem így van sorry. Viszont ha igen, nem érdemelnek 1 csillagot szvsz.
-
joey04
titán
válasz
nokia123 #2462 üzenetére
Tök fura, mert ugye iOS-en meg csak azért használom a gmail appot, mert az egyből behúzza a leveleket (más kérdés, hogy csak értesítésre használom, ha látom, hogy jött email, akkor a gyári mail appot nyitom meg, mert az jobban tetszik), droidon meg pont a gmail szarakszik és már nagyon hosszú ideje. Csomó droidos készülék topikjában olvasom ezt a hibát.
-
joey04
titán
válasz
PeteePeti #2303 üzenetére
Leszarom lendület? Ki szerettem volna próbálni a snapdragonos verziót, és mivel tisztában vagyok vele, hogy itthon nem forgalmazzák és ezáltal nem lesz gari és alkatrész, ezt bevállalnám, mert nem szeretnék csak azért kizárni egy eszközt, mert ebben a régióban nem elérhető. Nem ajánlottam másnak, nem mondtam, hogy ezt érdemes venni. De ezek szerint te ilyen kötekedős gyerek vagy, felétek biztos az a menő. Hát felénk nem, szóval hanyagolj a továbbiakban.
-
joey04
titán
Snapdragonos változat beszerezhető valahol itthon?
-
joey04
titán
A piacot nem érdekli.
Így van. 310 körül van gsm boltokban a 10+. Használtan én így nem adnék többet érte 280-285-nél akármilyen származású. Mert valóban többet ér, de inkább veszek 310-ért újat, gsm boltból mint hasonló áron használtat, de hivatalos helyen vásároltat. Mondjuk én 10+ éve soha nem veszek "rendes" áron telefont. Nagyon max. 10k-t érne az, hogy hivatalos forrásból származik. -
joey04
titán
Jól fogta meg a cikk az s pen döntő szerepét. Kicsit felemás érzéseim vannak. Mert ha nem nézem a ceruzát, akkor a felsőkategóriában csak átlagos, ahhoz képest elég sok hibával rendelkező készülékről beszélünk, aminek az ára a legmagasabb a droidos csúcsok között. Eddig akinek nem kellett a ceruza, az is választhatta a nótát, mert adott annyi pluszt, és nélküle is a legjobb androidos készülék volt. most már valóban csak az s pen az extra, semmi más. Szóval jó ez, csak kicsit megfakult már a név.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest