- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobil flották
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- 
			  Mobilarena Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

gjoco1 addikt válasz  dkovizoli

üzenetére dkovizoli

üzenetéreValami hasonló [volt] rajta és az nem tetszett , hogy az ívelés végénél akadozott .   
 De ez már a múlt .  
 Most CP van ezen és Pitaka . Tehát az akadás - felválás kizárva . Míg nem volt hátlap védőm , egy idő után a CP is elengedte az egyik sarkán . Mióta rajta van , megállt a felválás és hagyom rajta . Pedig a fiókban van a Neoflex .  
- 

Csarli85 aktív tag válasz  dkovizoli

üzenetére dkovizoli

üzenetéreViszont van egy nagyon fura dolog. Pàr napja lettem figyelmes rá. Híváskor ha kinyitom a tokot, nem jelenik meg a hívásképernyő. Fel kell oldani lehúzni az állapotsavot és onnan előhozni a bejövő hívást. Persze a tokon keresztül fel lehet venni a hívást, de van amikor megnézném kinek veszem fel. :D Mindenkinek meg nem kehet beállítani képet. Nem találtam erre beallítást sehol. Tudtok valami beállíást erre? 
- 

- 

- 

Probert75 addikt válasz  dkovizoli

üzenetére dkovizoli

üzenetéreAttól, hogy 3.1 van odaírva, attól még tartalmazza az összes 3.1.1-es ficsőröket. Mondja is ebben a videóban. 
- 

válasz  dkovizoli

üzenetére dkovizoli

üzenetéreAzért nem fért bele a házba, mert akkor note lenne és nem S széria. Szerintem 2022 februárban jön az új note. Addig én is kibírom, a note 4 is megvolt a.note 8ig, a note 7 fiasko miatt. Mostanában nem is égek a vágytól a cserére. Pl az EESZT mobil token regisztrálás tök körülményes. Nem szeretem belakni az új telefonokat. A note 10 plus csak a kamera téren lett tetves lassú, de túl lehet élni, csak néha lemaradok pár dologról  . .
- 

gjoco1 addikt válasz  dkovizoli

üzenetére dkovizoli

üzenetéreÜgyes kezű sufnis talán bevállalná ( talán még ismerek is egyet ) ......... " Szakszervíz " ilyet tuti nem csinál. Azok az idők már régen elmúltak . Ez hasonló , mint az autószerelők . Már azok is ( tisztelet a kivételnek ) , manapság csak alkatrész cserélő " szakemberek " . 
- 

- 

d@minator addikt válasz  dkovizoli

üzenetére dkovizoli

üzenetéreÍgy már értem, köszönöm! Nem is változott semmi a TMH-val-ásból. A dobozhang valószínűleg a teljes képernyős kialakításból adódik az S10 és S20FE-nél is, valamint ennél is. Az S7 Edge után amin felül még nem kijelző van szokatlan a hangzásuk.. 

Majd próbálkozok az AdaptSound-dal bár elsőre nem sikerült megértenem mi a lágy/törlés különbség az életkoros beállításban és, hogy a hívásokra vonatkozik e.

Amúgy szuper kis telefon ez.
- 

d@minator addikt válasz  dkovizoli

üzenetére dkovizoli

üzenetéreAz S7Edge-men is TMH van és factory reset után Magyarország amit felajánl nem Germany, valamint a magyar T-s appokat teszi fel. Most akkor itt miért nem...?! 
 Egyébként azért tettem fel, mert a beszélgetés minősége nem olyan jó ezért gondoltam a Telekomos ROM-ban van valami magyar hálózat specifikus dolog ami javít rajta. Ti melyiket használjátok a magyar XEH-t?
 Amúgy ezzel rommal ha feloldom a kijelzőt pattan valami, szerintem a kameralencse..
- 

- 

Sanyaboy2 csendes tag 
- 

válasz  dkovizoli

üzenetére dkovizoli

üzenetéreKöszönöm a segítséget (iceQ-nak is és az Izraeli sim-et is) . Feltettem a legújabb XEH-et Home CSC-vel. 
 A Rom felrakásban:
 TODI-nak is köszönet a remek ROM felrakás ODIN-al leírásért.
 Dowvload mód egyszerűen.
- 

válasz  dkovizoli

üzenetére dkovizoli

üzenetéreFélre értés ne essék. Nem vagyok elégedetlen. Ez már majdnem teljes siker. 
 Viszont, hogy értsd miért lenne fonos az ACR:
 - Mert kb 3-4 éve használom és megszoktam...  
 - Mert napi 40-50 hívásom van (havi kb 1000 db) és amikor szeretném visszhallgatni, hogy kinek mit igértem 3 hete,ezzel tök egyszerű volt visszahallgatni a keresőből (tudtam sebességet is beállítani ha hosszú volt egy-egy beszélgetés,így gyorsan végig tudtam "szkennelni" úgymond.
 - Tudtam jegyzeteket hozzáadni.
 - Automatán törölt mindent ami 90 napnál régebbi volt,nem nőtt az adatbázis
 - El tudtam menteni fontos beszélgetéseket és azokat nem törölte 90 napon túl sem.
 Szóval....megszoktam, szerettem...A gyárit hívás hangrögzítőt (ILO CSC) nem lehet leállítani, mint az ACR-t ROOt nélkül valahogy? Hátha menne az ACR akkor. Most egyébként ROM csere nélkül FR után be az Izraeli SIM ,majd vissza a Magyar ez a felállás. (Furcsa, hogy magyar ,telenor SIM-nél amikor visszatettem nem kért resetet,amit ugye el kellett volna utasítani)  
- 

válasz  dkovizoli

üzenetére dkovizoli

üzenetéreAz ACR miatt. (Telefon hangrögzítés) 
 Nos..én is vettem gy N10+ dual-t és még nem mondanám, hogy üdv csatlakoztam..., mert amíg nem tudom megoldani a hívás rögzítést (ami még a Note9-emen 8-as androiddal vidáman megy),addig nem fogom ezt a telefont véglegesíteni. (Meló miatt kell a rögzítés,sok telefonom van és az agyam rövid...)
 Első kérdésem,van valakinek Kecskemét és Szeged között bárhol Izraeli vagy Thai sim-je kölcsön?
 Olvastam iceQ! , hogy neked már 1 hónapja hibátlanul megy? Bt-os (autóban) hangrögzítés is?
 Egyébként írtad valahol, hogy csináltad a műveletet? Nem kerestem még...  
- 

#13085696 törölt tag válasz  dkovizoli

üzenetére dkovizoli

üzenetéreUgyanez volt nekem is a héten. Próbáltam hívni egy kollégát, de nem csinált semmit a Note. 5x próbáltam. Mellettem másik kollégám simán felhívta, akit én nem tudtam... 
 Újraindítás után jó lett.Aztán még egyszer csinálta a héten. Telenor. Az is lehet, hogy telenor hiba volt. 
- 

Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.
 .

Még szerencse, hogy nem lett komoly baj! Nem az SM-N970F-et töltöttem le, hanem az SM-G970F-et. Még1X elnézést! Máskor jobban oda kell figyelnem.
 Még szerencse, hogy nem lett komoly baj! Nem az SM-N970F-et töltöttem le, hanem az SM-G970F-et. Még1X elnézést! Máskor jobban oda kell figyelnem.