- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuler888
senior tag
válasz
Divinity #9744 üzenetére
Emui userektol nem hallok/olvasok a hirhedt kinai memoria managementrol, miuinal a mai napig latom a panaszokat, plusz az apro bosszanto hibak, meg a nagyobbak. Pedig mint marka a xiaomi sokkal szimpibb mint a huawei, de egyelore az aktualis arbajnok realme a favorit, mikozben lassan egy evtized alatt a meizut eltemettem
-
F_Gergely
őstag
válasz
Divinity #9229 üzenetére
Mondjuk furcsa, hogy ma ez ennyire megoldhatatlan, mert a regebbi telefonoknal ha allitottam be hivocsoportot akkor csorges nelkul dobta el a bejovo hivast, ki se csengett a hivonal egybol kikapcsolt telefont jelzett. Hivocsoportok akkor egy nagy kiraly funkcio volt. A nokiak azok kicsongtek, csak a telo nem jelzett. De ericcson, sonyericcson, motorola, lg, sagem telefonjaim aiman dobtak a hivast ha be volt allitva. Nagyon szerettem ezt a funkciot.
-
VivienR
tag
válasz
Divinity #8939 üzenetére
Vezeték nélküli megoldást kért....
megy az lokálisan is nem kell keresztül küldeni az interneten.
Esetleg még Samsung Smart Switch Windowsra ami eszembe jut. Telefonnal hajlandó volt kommunikálni, tablettel viszont nem.De nem is értem miért jobb több gigát vezeték mentesen átküldeni, erre szerintem pont jobb megoldás a vezeték.
-
Jano_023
őstag
válasz
Divinity #8933 üzenetére
Néztem azt is. A következők miatt volt ez jobb döntés:
- nekem az kell hogy a Laptopomra leszinkronizálja a fileokat. Főleg a képeket és videokat mert onnan rakom át egy külön merevlemezre. Ezért volt jó eddig a DropBox
- Olcsó legyen. 539ftA google One 690ft (ami nem számottevő) de nincsen app
-
-
bbendre
őstag
válasz
Divinity #8294 üzenetére
Csak azt irtam, hogy nem lehetetlen, hogy egy mobil eszkoz meg tudja hatarozni a helyzetet GPS nelkul is. Ha jol gondolom, az API csak egy endpoint az adatokhoz.
Ha jol tudom nem is haromszogel, csak kozelito adatot ad a jelerosseg alapjan, vagy teruletet.
(Bazi nagy kek kor a mapson )Igazad van, az A-GPS nel olvastam valamikor egy cikket (mar nem talalom), hogy terveztek, hogy barmelyik toronyrol le tudja kerni az adatokat, igy SIM nelkul mint a segelyhivas bizonyos informaciokat at tud adni (Pozicio, pontos ido). De a jelek szerint nem lett a szabvany resze.
Meg mielott a gyermekem szuletett szerettem ilyeneket olvasni: [link] (most nem tudom mivan a pontosan a Samsungban)
Detail: Router/modem cannot see any satellites or satellite signal is very weak. However, router/modem has Data network and router is then configured for A-GPS feature. Expected Result: If a satellite fix cannot be obtained within the fix timeout period (255 sec or less), the modem will display the Reference/Cellular Tower location. This is not the current location of the router/modem. Also, timestamp will be displayed incorrectly.Itt is csak azt akartam irni, hogyha nincs GPS, de van neted es a telefonod meg akarja hatarozni a helyzeted akkor nem lehetetlen egy kozeli pontot talalni neki.
A cella tornyok 2 es 50 (max 80) km tudnak lefedni, 5G eseten parszaz meter ha jol tudom.
A cellak varosban eleg surun vannak. Ha nincs GPS jel akkor is kap egy kozelitest, es abban be tudom hatarolni merre jartam es merre nem. -
bbendre
őstag
válasz
Divinity #8237 üzenetére
Igen igazad van. Elismerem, hogy a "under the hood" sok minden valtozott. Van mi jobb lett, tetszik, hogy az Appoktol vissza lehet automatikusan vonni a jogosultsagokat.
Nem tetszik, hogy a Guesture Navi megvaltozott. A drawer es a gesture teljesen kulonvalt.
Pl a Gesture-nel taskot tudsz valtani, de a Drawer nem éred el. A kezdolapon a Bar-t felfele huzva nem tortenik semmi. Max appok kozott tudsz valtani. A two button navinal maradt minden a regiben.
Lett viszont kereso a Now Playingben.
Jo lett a Notification History. Ez idaig is volt, de nem ilyen jo.
Erdekes, hogy csoportositja az uzeneteket de a legtobb uzenet kuldo appra azt mondja, hogy nem tamogatott. Pl a Hangouts-ot nem lehet buborekba tenni.
A tobb app mint pl a Slack alatt duplan jelenik meg a valasz ikon es a sor ahova lehet gepelni.
Nem lett megoldva a Rules, A utemezheto AOD (lehet egy feature drop resze lesz)
Valamiert eltunik a billentyuzet ha "enter"-t (kovetkezo sor) nyomok.Tetszik a Google Play alapu rendszer (komponens) frissites.
De osszesegeben nem ert meg talan egy teljes verzio valtast. Inkabb egy 10.1 mint anno a 4.1 volt. -
Pioneer
őstag
válasz
Divinity #7642 üzenetére
Valaki tudna nekem segíteni?
Szeretnék venni Note10+ hoz RhinoShield Impact Flex fóliát előre és hátra is.
Múlt hónapban beregisztráltam magam az oldalukra, megadtam a születésnapom idejét (Augusztus 01).
Most kaptam tőlük emailt, hogy 10 Euró szülinapi kedvezményem van. Viszont kupon kódot nem küldtek.... Akkor hogy tudom érvényesíteni a 10 Eurós kedvezményt?Köszi előre is a segítséget!
-
Capella
senior tag
válasz
Divinity #7357 üzenetére
Igen, ez így van.
Ha a recoveryből csinálta a gyári visszaállítást, akkor vagy tudja a Google fiók adatait és belép, vagy rá kell keresni az FRP lock eltávolítására.
Vannak videók, leírások a neten. Samsungnál még nem csináltam, nem kellett, de korábban találtam hozzá programot is PC-re.
Huawei telóról viszont már szedtem le FRP lockot. Hát elég macerás.Eszembe jutott a program. [Tenorshare 4key for Android]
-
iceQ!
addikt
-
slászló65
tag
válasz
Divinity #7269 üzenetére
Igazad van, köszönöm. Marad az Asus Zenfone5 telóm. Így megmarad a pénzem. Szolgáltatónál nem vettem, és nem is veszek telót. 200 ezer lett volna a limit, ezért normális telót nem lehet kapni. Hetek óta figyelem a piacot, újat, használtat. A jack hiányát lenyelelem. De 200 -ért, használtan , semmi más kompromisszum nincsen. Mégegyszer köszönöm. ( S10+ volt. Marha gyenge fotókat csinált.1,5 éves modell. Tavaly óta emelkedett az ára. Röhej...)
-
opr
nagyúr
válasz
Divinity #6940 üzenetére
Koszonom az infot, eddig jol hangzik, bar az a heti restart kicsit ijeszto, az U11 siman ment update-tol update-ig restart nelkul (es mivel htc, a "sajatos" update policy-vel, ez nem keves idot jelent... Inkabb ilyen 3-6 honapokat...). Dehat, ha ennyin mulik, akkor majd restartolgatom, kit erdekel, 2000-es evek elejen is standard volt az akkori LG telefonommal, akkor se haltam bele.
"Az üvegfóliával vigyázni kell az ujjlenyomat olvasó miatt, nem mindegyikkel megy"
Erre van valami jo tipp? Nalam abszolut dealbreker a dolog, tok ES uveg kell a kijelzore, mar annyiszor mentette meg a telefonomat, hogy hihetetlen, pedig nem ejtem le annyira sokszor. Persze az, hogy a vedouveg eltorik, nem jelenti, hogy a kijelzo is tort volna, szoval ki tudja, mindenesetre ettol nem tagitok, muszajkell es kesz. Nameg az ujjlenyomatolvaso is, arc-alapu dolgokat nem szeretem, ugyhogy minden ujjlenyomatra van regisztralva. -
-
válasz
Divinity #5234 üzenetére
Az lehet, de az IDLE fogyasztás szinte nulla, ami baromi jó akkor, ha egy nap viszonylag keveset nyomkodja az ember. Én általában naponta 2-3 órát nyomkodom (ebben benne az egy óra munkába és egy óra haza), a többi mind csak készenlét. iPhone 11-el meg több akkuval értem haza, pont az előbb említett dolog miatt.
Annó ezért mentem el Note 9-ről, mert szégyen, amit üresjáratban a rendszer eszik (csak aztán meg azért jöttem vissza, mert jópár itt meglévő feature fontosabb volt, mint pár %-al több használaton kívüli fogyasztás. -
eladogeppc
veterán
válasz
Divinity #5234 üzenetére
Az én használati szokásom mellett első nap nem úgy veszem észre, de ha igazad lesz, akkor jövök vissza. Egynlőre az i11 1,5 óra alatt 15%-ot esett. Kiváncsi leszek. Nyomkodom rendesen, Face, messenger, játék,bluetooth óra füles, stb, GPS és egyéb amikor kell használja.
Én sem örülök neki, mivel most vettem egy nagyon fasza Samsung Fit-et, ami ugyan megy az iPhone-al, de a teljes ökoszisztéma a Samsung esetében volt a legjobb.
A standby nálam lényeges, mert telefonálni nagyon nem telefonálok, inkább 4G-n lóg a készülék. -
xedamen
senior tag
-
hali_tomi
tag
válasz
Divinity #3638 üzenetére
Köszi!
1. Kábellel ugye az a gond, hogy a gyári Type-C - Type-C, az autón meg sima USB van. De most kolléga adott egy gyári Samsung kábelt ami Type-C - Normál USB. Remélem ezzel már jó lesz.
2. Jó ötlet volt! Közben rájöttem, hogy még régi androidos időmben megvettem a Nova Launcher Prime-ot, és így TeslaUnread-del jó lett minden. Outlook, Gmail, minden szépen mutatja a számokat.
3. Én is átállítok mindent angolra és megnézem. -
Joachim21
őstag
válasz
Divinity #3376 üzenetére
Szerintem ez valószínűtlen, az AOD semmit sem fogyaszt szinte. ha valami akkor pont nem ez lesz az ami az akkuidőt tönkreteszi. Az akkuhasználatnál meg lehet nézni mi mennyit fogyaszt, miért nem nézed meg, hogy mi eszi az akkut leginkább? Nálam az AOD ~5% egy egész nap után, valami mást keresnék, ha rendellenes akkuhasználat van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest