- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz
Bondix #14296 üzenetére
"Akkor is kéri amikor ki szeretném kapcsolni a telefont."
Biztonsági okokból kéri.
Ha be is tudsz lépni recoverybe ahogy Probert75 fórumtárs írta és csinálsz egy teljes gyári visszaállítást akkor sem fogod tudni elindítani a készüléket csak a törlés előtti email cím és jelszó párossal. -
TODI1111
veterán
Odin [3.14.4] rendesen működik win. 11 alatt.
-
TODI1111
veterán
válasz
$atirka #12996 üzenetére
Eddig csak az első 3 volt elérhető.
1: Megérinted a kijelzőt és 10 másodpercig látod
2: Ahogy a nevében is van folyamatosan be van kapcsolva
3: Megadott időközben működik, például reggel 8 és este 20 között
4: Értesítés érkezésekor megjelenik és addig látszik amíg nincs törölve az értesítés. -
TODI1111
veterán
válasz
aszti75 #12991 üzenetére
Bár én az [aodnotify] programot használom nagy megelégedéssel már régóta, amikor megjelent ez a funkció akkor kipróbáltam és tökéletesen működik.
-
TODI1111
veterán
-
TODI1111
veterán
válasz
anonymus89 #10460 üzenetére
Mikor megjelent a készülék ( a topik elejébe ha beleolvasól ) volt szó róla.
Egyik dobozban volt , másikban nem. -
TODI1111
veterán
válasz
alasoh #10263 üzenetére
Note 20 ultrán használom én is. Nekem is feltünt, hogy egy ideje nem úgy működik ahogy kellene. Illetve lehet, hogy átalakitották a feltöltést teljesen. Eddig a fájlok-képek-samsung galéria-dcmi-camera útvonalon voltak a feltöltött képek. Mostanában viszont tt nincsenek az újak viszont ha nem itt nézem hanem a képeknél ott ottvan az összes illetve azt hiszem.Valami nem stimmel az biztos.
-
-
TODI1111
veterán
Ahogy dkovizoli fórumtárs is írja kicsit több információ kellene.
Például:
Milyen telefon pontosan?
Melyik odin vrzióval csináltad?"hiába talélózom be a home csc-t ás húzom újra, nem lesz 256-os."
Ugye nem csak a home csc-t tallózod be külön?Így nézett ki amit csináltál? [link]
-
TODI1111
veterán
válasz
Dj.Mike #9980 üzenetére
Igen , én téged is megértelek mert akinek nincs szüksége éjszaka a telefonra az tegye nyugodtan repülő üzemmódba. Visszatérve az akku fogyasztáshoz, azért éjszaka is lehet optimalizálni a fogyasztást repülő üzemmód nélkül is. Ha már egyszer okostelefonunk van akkor adott a lehetőség, hogy úgy használjuk ahogy mi szeretnénk. Az én készülékem minden éjszaka 5%-ot fogyaszt ( este tíz-fél tizenegy-től reggel öt húszig). Minden be van kapcsolva (wifi, mobil net, GPS....) csak megpróbáltam az alkalmazásaimat megfelelően beállítani. Nem rakom repülő üzemmódba csak a ne zavarjanak funkciót használom. Kivételek közé vannak adva a kedvencek ( család, barátok) ha a kedvencek közül keres valaki azt jelzi a készülék (akár a vibert is) egyébként néma csend. Az időjárás alkalmazásom is be van állítva, hogy amikor alszok akkor feleslegesen ne frissítsen.
Az email alkalmazásom (aqua mail pro) is hasonlóképp, mert ráérek reggel elolvasni az esetleg éjszaka küldött emaileket.
Úgy hogy szerintem ha rászán az ember egy kis időt akkor szépen lehet optimalizálni egy készüléket.
Aztán persze a nappali fogyasztás már megint egy máik dolog, mert ott már legfőképpen az számít, hogy milyen lefedettségű helyen van az ember, hány postafiokot szinkronizál, mennyit telefonál és még hosszan lehetne sorolni. -
TODI1111
veterán
válasz
Dj.Mike #9978 üzenetére
Ezért sem lehet összehasolítani a akkumulátor használatokat. Ami az egyik embernél "szarság" a másiknál nem biztos, hogy az. Te például repülő üzemmódba rakod a készüléked és ezzel gyakorlatilag meg is szűnik mint kommunikációs eszköz. Én például nem teszem és nem azért mert annyira fontos ember vagyok, hogy éjszaka is meg kell kapjam az emaileket hanem azért mert gyerekeim (és barátaim) vannak és nekem az fontos, hogy bármikor el tudjanak érni ha szükségük van rám.
-
TODI1111
veterán
Akik feltették az android 11-et azoktól kérdezném, hogy nálatok is megszünt ma reggelre az akku statisztika? Note 20 ultránál és S20 FE készülékeknél igen. Arra lennék kiváncsi, hogy általános samsung, android 11 hiba vagy csak néhány készülék érintett? Note 20 ultrán ilyen
[link]
-
TODI1111
veterán
válasz
Zsoleszhun #9836 üzenetére
-
TODI1111
veterán
-
TODI1111
veterán
-
TODI1111
veterán
válasz
Probert75 #8637 üzenetére
Legalábbis többre tartom a
GSam Battery Monitort néhány adb engedéllyel. -
TODI1111
veterán
Nekem is volt note 10+ készülékem, Abba elég nagy akku volt az accubattery szerint.
-
TODI1111
veterán
válasz
kakuk100 #8044 üzenetére
Ez még nálam kimaradt. Itthon van a note 10+ és az S20+. Saját tapasztalatom nincs de a neten látott képek alapján ilyen fotókat mindkét készülék tud produkálni. Üzemidő sem valami rózsás a hallottak alapján. Kib@szott drága. Gyakorlatilag semmit nem hozott amiért úgy érezném, hogy kell nekem.
-
TODI1111
veterán
válasz
Joe_Muad_Dib #7916 üzenetére
Biztonsági megoldás.
Akkor indul el a készülék ha a tulajdonos "elindítja". -
TODI1111
veterán
-
TODI1111
veterán
Ha [Ez] igaz, akkor jócskán sz@r lesz a note20.
-
TODI1111
veterán
válasz
silvergod #7353 üzenetére
Ez egy biztonsági megoldás. Azért van, ha például ellopják a készüléked akkor ne tudják használni egy sima gyári visszaállítással, Nem nagyon van más lehetőség. A legtisztább megoldás ha újra bejelentkezel majd az összes fiókból kilépsz és úgy csinálsz gyári visszaállítást.
-
TODI1111
veterán
válasz
HaliGab23 #6255 üzenetére
Én most ultrán használom, előtte viszont note 10+-on és S10+-on is ezt használtam. Konkrétan nem figyeltem a fogyasztását de annyit nem hiszem, hogy figyasztott. Gondolom függ a beállításoktól és attól is mennyi értesítést jelez és mennyi ideig. Tegnap este 11 körül vettem le a töltőről a készüléket azóta így áll.
-
TODI1111
veterán
-
TODI1111
veterán
GCammal kapcsolatban már regebben írtam pár sort.
[link] -
TODI1111
veterán
-
TODI1111
veterán
válasz
#46922752 #5526 üzenetére
Itt és egyéb topikokban is a kijelző és készenléti időket legfőképpen egy töltési időre szokták nézni. Tehát például ha reggel leveszed a töltőről akkor mennyi lesz a kijelzőidő azon a napon. Ebben a formában ahogy te csináltad akár 40 óra is lehetne hiszen ha nem töltöd 100%-ra akkor folyamatos lesz a kijelző idő.
Mindemellett az is sokat számít, hogy a tartalomfogyasztás wifin vagy mobilneten megy, milyen a térerő..........
Ezért is nem lehet megválaszolni, hogy jó vagy nem. -
TODI1111
veterán
Sokat kisérleteztem a navigációs sáv és a gesztusvezérlés használatával. Arra jutottam, hogy a legjobb megoldás az [one hand operation + ] program. Egy két kivételtől eltekintve ezzel lehet megoldani legjobban az egykezes használatot. Nálam így van beállítva. Szerintem egy próbát megér ha valaki a gesztusvezérlést részesíti előnyben.
-
TODI1111
veterán
válasz
eladogeppc #5407 üzenetére
"Ami még nem tetszett az az, hogy az S10 ugyanúgy megkapta a Note funkciókat."
Miért, valamelyik frissítéssel kaptak S pen-t?
-
TODI1111
veterán
Nice Lock appokat itt megtalálod. Van még néhány modul amiből nincs 10-es verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Facebook és Messenger
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen házat vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hegesztés topic
- Nyaralás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged