-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
Üdv!
Akik még tartják magukat a Note 10 és 10+ -on, azoktól elköszönök, újabbra váltottam!
Mindenkinek, aki segített köszönöm a segítségét!
És elnézést, ha esetleg érthetetlen voltam.
További jó használatot! Esetleg találkozhatunk más topikokban. -
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
Jött frissítés az Eszközkarbantartóra!
Hát mit is mondjak, érdekes lett! -
Probert75
addikt
Tudjátok hogyan működik az új Frija?
Ha "Manual"-on akarok romot letölteni, akkor imei-t kér. Eddig nem kérte, legalábbis nem emlékszem, hogy beírtam valaha is.
Mert hát mondjuk melyiket írja be az ember, ha dual SIM-es? -
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
Megtapogattam egy S24 Ultrát. A formavilága nagyon tetszik, de a mérete!
Sima Note 10-em van és ahhoz képest elég nagy batár! Nem tudom megszoknám e ezt a méretet. Lehet marad a sima S24, az kb Note 10 méret. Csak hát annak nem szögletes a dizájnja. -
Probert75
addikt
Már nincs negyedéves frissítés se!
-
Probert75
addikt
válasz
Oldman2 #14598 üzenetére
Roló lehúz, Eszközvezérlés -re böksz.
Vagy ha az s pen menüje nem kompaktra van állítva, akkor ott is látszik a töltöttség mértéke. -
Probert75
addikt
válasz
Rottweiler89 #14551 üzenetére
Az akku csere 15 000 volt a debreceni SES-ben.
Az S Pen 11990 volt januárban, mikor lehetett még kapni. És nem a kéket vettem, mert szerintem az Aura Glow-hoz jobban illik a fehér. -
-
Probert75
addikt
Én már nem vennék ilyet, hogy lejárt a támogatás.
Az S22 Ultrákat nézegetem, amin még van 1-1,5 év garancia. 220 és 270 ezer közt mozognak az árak. És csak 256Gb-osat vennék, mert a 128-ra nem tudok átköltözni(az összes zeném rajta van a telón is).
-
Probert75
addikt
válasz
M_AND_Ms #14533 üzenetére
Nem mai darab a telefon, tehát nem sok választék van. De nem is értem ezt a üvegfólia mizériát. Nem mostani az első és nem is az utcsó telefonom. Sosem volt a telefonjaimon semmi, és sosem volt még betörött kijelzőm(lekopogom).
"Vagy esélytelen és ne is keressek?"
Ezért linkeltem egyet! -
Probert75
addikt
Srácok már egyáltalán nem lesz frissítés, vagy ez év utolsó negyedéves 1 lesz még?
Mert feltettem a legfrissebb HWG9-es svájci romot a biz.frissítés miatt és erről nem tudok már visszamenni az indonéz legfrissebbre a hangrögzítés miatt. -
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
válasz
F_Gergely #14414 üzenetére
A múltkor asszem ezt már beszéltük, hogy nekem meg a gombok lennének jók, ha jobb oldalon lennének jobbkezesként. Mert a cerkát kihúzni aztán mindegy, hogy melyik oldalról húzom ki.
Egyébként olyan 90 és 110 közt menne el.
Én már egyébként költöttem is rá. Akksi és a cerka is új.
-
Probert75
addikt
Érdemes szerintetek váltani frissebb modellre, S22 ultrára?
Mennyi potenciál van még ebben a telefonban szerintetek?
Meg vagyok egyébként elégedve a Note 10-zel, de gondolodom az eladásán míg van valamennyi értéke. -
Probert75
addikt
Meddig kapunk még negyedéves biztonsági frissítést?
Ebben a hónapban lenne esedékes kb., ha még jön egyáltalán. -
Probert75
addikt
válasz
F_Gergely #14391 üzenetére
Nem lehet a routereddel a gond? Mert a régi routeremmel nekem is néha azt mutatta a teló, hogy csatlakozva,pedig nem volt. Teló wifi ki be, majd jó volt egy darabig. Kicseréltem egy gyorsabb 5G wifi 6-osra, azóta egyszer sem csatlakozott le.
A térerővel nekem olyan gondom van, igaz ez nem a teló sara szerintem, hogy a közelemben voltak egy magas épületen az átjátszó antennák. Az épületet lebontották és távolabbra és alacsonyabb épületre került az antenna, így rosszabb lett a lefedettség. Most csak 2 pálcika a teló térereje. A fémszerkezetes lemezgarázsomban meg átvált 2G-re. -
Probert75
addikt
Valaki meg tudná mondani, hogy az "Alapértelmezett alkalmazások"-ban hogyan lehet visszaállítani azt, hogy a böngészőt választani lehessen? Gondolok itt arra, hogy kérdezzen újra rá, hogy melyik böngészővel akarom megnyitni.
Anno ráböktem az Operára egy film hálózati lejátszáskor. És most fájlkezelőben ha rábökök egy filmre, akkor az operával le akarja töltetni a telefonra. -
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
válasz
M_AND_Ms #14348 üzenetére
Sima Note 10-en ennyi van.
Az Open Camera alkalmazásban állítható 15-24-25-30-60-96-100-120FPS-ig. -
-
Probert75
addikt
válasz
F_Gergely #14332 üzenetére
"Van értelme?" Nem is értem a felvetést. Miért ne lenne? Ha egy aksi 2,5 óra alatt 35% százalékot veszít, ráadásul 4 éves, akkor persze hogy van. Persze nem lenne rossz emlékezni, hogy újkorában intenzív használatkor mennyit esett?
Én kisebb mérvű romlás miatt is kicseréltettem. Nekem az volt a bajom, hogy hektikusan változott a merülés szinte ugyanolyan használat mellett. Hol jobban, hol kevésbé. És zavaró volt elindulni otthonról 40-50%-os töltöttséggel emiatt. -
Probert75
addikt
válasz
Probert75 #14286 üzenetére
Na úgy néz ki, hogy sikerült orvosolni a problémát!
A Kisegítő Lehetőségek november 25.-i frissítésével elcsesztek valamit. Nem emlékeztem, hogy ez is külön frissült. Gondoltam ránézek, hogy el lehet e távolítani a frissítéseit vagy vissza lehet e telepíteni egy régebbit. Az előbbi lehetőség mellett döntöttem, tehát eltávolítottam a frissítéseit. Ez hét elején volt. Azóta nem pampog, hogy engedélyezzem azt, amit egyébként már engedélyeztem. Úgyhogy, lekopogom, most minden jól működik.Csak mellékesen megjegyezném, hogy ilyenkor felmerül bennem az, hogy direkt baxxák el, hogy ne legyél elégedett és vegyél újat.
-
Probert75
addikt
válasz
parkasz #14294 üzenetére
Én is most rendeltem, egy hete használom az újjal. A régivel hamar lecsatlakozott, de még működik.
-
Probert75
addikt
Valaki meg tudná mondani, hogy a Kisegítő lehetőségek/Telepített alkalmazások-ban a Nova Launchert és az AOD Notify-t miért kérte már 2X is hogy engedélyezzem? Holott engedélyezve van! Valami változott a frissítéssel vagy mi?
-
Probert75
addikt
válasz
barca4ever #14275 üzenetére
Tök mindegy hogy teszed bele. Mindegy, hogy az oldalsó gomb előre vagy a hátlap fele néz, mivel szimmetrikus.
-
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
válasz
csubííí #14247 üzenetére
THX a javaslatokat!
Hogy ezt a lehetőséget már mióta kerestem, hogy ne kelljen kitekerve az ujjammal a gombokat nyomkodni. Erre telepítettem egy külsős appot, a Volume Panel Pro-t, hogy gesztussal tudjam a hangot vezérelni. De így megoldottam a samsung saját progijaival. A gesztusra csak a gyári hangerőcsúszkát állítottam be. Tehát a befele gesztusra a jobb széltől a hangerő panel ugrik fel. A Sound Assistant is feltettem, hogy a hangerő panel átkerüljön a balról jobb oldalra. -
Probert75
addikt
válasz
Tommy-1998 #14234 üzenetére
#14234 tomi19981214 Bocsesz, nem töled akartam csak kérdezni.
Mindenki adhat tanácsot, bárkitől elfogadom, meghallgatom!
-
Probert75
addikt
válasz
Tommy-1998 #14234 üzenetére
Vettem egy új S Pen-t a telóhoz. Kell valamit tennem az újjal vagy a régivel? Már használom az újat, pedig a régi is működik még. Úgy értem, hogy a régit le kell e csatlakoztatni, vagy el kell e a telefonnal felejtetni? Mert megy párhuzamosan is mindkettővel. Így a bluethoot miatt nem merül jobban, mert a másik a teló mellette van az asztalon?
-
Probert75
addikt
Lekerült a régiózár a Samsung Good Lock alkalmazásról.
El kell távolítani a régit és telepíthető a Galaxy Store-ból. -
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
válasz
torrrent #14158 üzenetére
Erre már nem lesz! De szerintem nem hoz annyi újdonságot, amiért lehet rajongani.
-
Probert75
addikt
Hívtam egy szolgáltató és a hülye nyomógombos rendszert végig hallgatva, majd a megfelelő számokat nyomva az ügyfélszolgálatosra várva 15 perc tájékán megszűnik a várakozás mert szétkapcsol. Mi lehet? A rendszer ilyen? Vagy a telefonon lett valami beállítás? Mert régebbi Samsung A3-asomon, de még az S8-ason is akár, lehetett várni 40-45 percet is az ügyfélszolgálatos jelentkezéséig.
-
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
válasz
Shyciii #13928 üzenetére
Értem!
Én a világító szél komplex beállítására a Notification light for samsung-ot használom. -
-
Probert75
addikt
válasz
Shyciii #13837 üzenetére
Elolvastad ennek a fóliának a leírását? Nem valami bizalomgerjesztő!
"A védőfólia Neo Flex alkotják rugalmassá TPU, mert a görbület nem probléma neki. A telepítés és közhely, mert az a tény, hogy a bevonat össze nedves, nem kell aggódnia, a légbuborékok vagy egyenetlen szerelés kérdések . a fólia átlátszó, rögzíti és megjeleníti a szín nem befolyásolja az érintőképernyő érzékenységét. A termék védi az értékes karcolások ellen, és rendelkezik a samoregeneracyjne. * film Spigen Neo Flex HD kompatibilis a legtöbb ház a piacon elérhető. Tulajdonságok: 100% eredeti -Teljes képernyő védelmére -Nagy szilárdságú -Idealnie párosított -Nem érzékenységére gyakorolt hatását az érintőképernyő, és nem zavarja a vételt a kép -Könnyű össze- és szétszerelhető -Zapakowany eredeti csomagolás Magában: 2 x Spigen film /> Neo flex 1 x Spey telepítési 1 x kártya telepítési 2 x címkék kiegészítő"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest