- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rottweiler89 #14766 üzenetére
El kell telnie pár hétnek, hogy pontos értéket mutasson.
-
Töröljétek a cache partíciót Recoveryből, segíthet a merülésen.
-
válasz
F_Gergely #12145 üzenetére
Azért nincs mágnes, mert az zavarja a telefonba épített wacom réteget. Vagyis nem tudnád azon a környéken használni a pent, ahol a mágnes közel van a kijelzőhöz a tok becsukott állapotban (nem azonnal múlik el a hatása, hiába nyitod ki a tokot).
Tipikus hiba szokott lenni, hogy valaki vesz 3rd party kinyithatós tokot a Note-hoz, aminek a fedelét mágnes tartja, aztán nem érti, hogy miért nem érzékeli a kijelző a pent egy nagy területen.
-
válasz
maldini822 #11949 üzenetére
Azt gondoltuk, hogy folyamatos a probléma, mármint hogy soha nem tudsz már felcsatlakozni a hálózatra. Ebben az esetben lehet SIM kártya vagy telefon hiba is. Első körben cseréltetném a SIM-et, és ha utána még mindig fennáll ez a probléma, elvinném a készüléket szervizbe.
-
válasz
maldini822 #11943 üzenetére
Állandóan probléma? Ez tipikusan akkor szokott előfordulni, ha letiltja a szolgáltató a telefont.
-
válasz
fzboxx #11778 üzenetére
Van ott is pen (minden funkcióval, ami Note-on is van, kivéve BT, ha nem BT-s a toll), jobb Exynos (végre dobták a mongoose magokat), jobb kijelző, a 120Hz óriási különbség (nem hiszed, amíg nem tapasztalod), és azzal is jobb az üzemideje, mint a Note10+-nak. Jobb a kamera is, a 10x optikai zoom jól jön időnként. Ezek a fő szempontok nekem.
Ami hátrány, hogy a pent nem tudod a készülékbe dugni. Van olyan tok, amibe igen, de ezzel persze bumfordibb lesz a mobil. Én már megszoktam, nem zavar. -
válasz
kicsi007 #11737 üzenetére
Az üveg meg a kijelző össze van ragasztva, nem hiszem, hogy hajlított kijelzőnél megoldható a szétszedése. Olyan törékeny az amoled, hogy lehetetlen szétszedni. Amúgy meg maszekban sem sokkal olcsóbb a teljes kijelző csere, mindenképpen a hivatalos szervizt ajánlom, mert ha ott elcsesznek valamit a kijelző leoperálása közben, azt is kicserélik.
-
válasz
axlfsi #11705 üzenetére
Magyarországon jobbak a fizetések, mint Kínában, valahogy ki kell azokat termelni. Számold ki, ha valaki mondjuk bruttó 300 ezret keres (ami nem sok), az kb 450 ezerbe kerül a munkáltatójának, és ehhez hány mobiltokot kell eladni, ha mondjuk 1000 Forint felár van egyen. Persze ott van a többi áru is (meg a többi alkalmazott, és az egyéb költségek, pl üzlethelyiség, adók, stb), de ugyanez az elv.
-
válasz
@rglaaf #11602 üzenetére
Bekaptál valami malware-t, valszeg az egyik telepített app csinálja (lehet akár google playes is!). Ha szerencséd van, uninstallal el tudod távolítani, ha nincs, csak gyári visszaállítással.
Tedd fel a Nice Catch Samsung appot a Samsung app store-ból, az talán meg tudja mondani, hogy melyik app csinálja, amikor feljön ez a hirdetés. -
-
Ma megváltam szeretett Note10+-omtól, így búcsúzom a topiktól. Hiányozni fog a telefon.
-
Hát srácok, durva ez a 120Hz frissités (S21 Ultra). Tök röccenésmentesnek láttam a Note10+-t, aztán egy fél nap 120Hz után már tiszta lagtengernek tűnik. Persze ettől még kiváló telefon marad a Note10+, de azt hiszem nem bánom meg az S21U-ra váltást. Ja, és rendeltem penes tokot, szóval ott is nálam lesz a pen (egyedül csak a léggesztusok meg a BT-s funkciók nem lesznek, bár lesz olyan toll is később).
Ja, és végre egy jó Exynos! Kevésbé melegszik, olyan gyors, mint a snapi, és még a fogyasztása is lényegesen kevesebb, mint a korábbi Exynosoknak. Várhatóan legalább másfélszer akkora SoT-om lesz, mint a Note10+-on volt, és közben megy a 120Hz QHD-n.
De amúgy, a Note10+ szerintem valamivel szebb és férfiasabb kinézetű, és máris hiányzik, annyira megszerettem.Az világos, hogy jobban megéri a Note10+ vásárlása most, mint az S21U-é, ráadásul még olcsóbban is indított.
-
-
válasz
MikeWazowski #10661 üzenetére
A rendszerappok közül most csak ezek vannak tiltva:
Facebook App Installer
Facebook App Manager
Facebook ServicesMeg persze a sima Facebook app, de az nem rendszerapp.
#10660 Probert75: Köszi! A a röhej, hogy még oda is nyomtam, de valahogy elkerülte a figyelmem a rendszeralkalmazások kapcsoló. Igen, így már mutatja a Call Logot (gondolom az a hívásnapló magyarul).
-
Másnak is jött ma reggel január elsejei security update az android 11-re?
-
válasz
Memmaao #10653 üzenetére
Bekapcsoltad a rendszeralkalmazások mutatását?
mod: most nézem, hogy az android 11-gyel kikerült ez az opció
A rohadt életbe, ezt most miért kellett? Nem lehet így letiltani egy csomó felesleges cuccot, pl a facebook serviceit, melyek folyamatosan futnak akkor is, ha nem is indítod el a facebookot egyszer sem.
-
válasz
csubííí #10619 üzenetére
Nincs sok, mint ahogy a Note9 -> Note10+ váltáskor sem volt sok különbség. Nem igazán tudnak már olyan sokat újítani, de nem is azért akarok váltani, én olyan vagyok, hogy kell nekem az új. Egyébként nem kerül sokkal többe évente váltani, mintha 3 évente, mert többért el lehet adni az előző telefont, mint 3 évesen (mármint ha tényleg jó állapotban van).
-
Hát srácok, lehet, hogy beruházok egy S21 Ultrára, akkor meg persze megválok ettől a telefontól. Nem mintha bármi baj lenne a Note10+-szal, de nagyon vonzanak az újdonságok. És az is benne van, hogy már az S21 Ultrához is lehet tollat használni, a nélkül nem lépnék.
-
Egy csomó téma le van árazva a Galaxy Themes áruházban. A fenti Csak a Hétfő bannerre kell nyomni (ott 150 forintot ír, de ha bemész, mindenre 80-at fog).
-
válasz
anonymus89 #10457 üzenetére
Pl a gyári szilikon meg bőr tokoknak is plüss szerű a belseje.
-
válasz
Probert75 #10445 üzenetére
Semmiféle illegális dolgot nem néz, a rootolás eleve nem jelenti azt, hogy bármi illegális lenne (nem is az). A rootoláshoz viszont fel kell nyitni a bootloadert, ami sebezhetővé teszi a telefont (a rootolás még jobban, gyakorlatilag bármi adatot el lehet lopni), ezért van a knox számláló, ami tárolja, hogy a telefon bootloadere volt e már nyitva, vagyis onnantól kezdve biztonsági problémák lehetnek. Ezért minden banki szoftver figyeli ezt, és nem hajlandó elindulni ilyenkor.
-
S10-re visszavonták ideiglenesen az android 11 update-et. Remélem a mienkkel nincs semmi probléma.
-
válasz
wolf4ever #10430 üzenetére
Először is, tedd download módba a telefont, ott látni fogod, hogy a Knox számláló (ami jelzi, ha kinyitották a bootloader rootoláshoz) ugrott-e. Másik mód az ellenőrzésre, hogy egy appot letöltesz erre (pl Knox Status Samsung).
Ha a számláló nem nullát mutat (0x0), akkor az azt jelenti, hogy minden program érzékelni fogja, hogy a készülék valaha rootolva volt, és gyakorlatilag megszűnt a garancia a készülékre. Tehát hiába teszed vissza a gyári romot, nem fog semmit sem segíteni. Ilyen esetben átvertek, vissza kell vinni a készüléket.
-
válasz
Probert75 #10422 üzenetére
Én nem tapasztalok olyat amit írtál, meg nem is lehet igazán megmagyarázni amit mondtál. Előfordulhat, hogy reggelre mondjuk csak 95%-on van a töltöttség úgy, hogy 100%-ot mutat, mert mint írtam, nem tölti a telefont egyfolytában a töltő, hanem lekapcsol 100%-nál, aztán egy ideig hagyja merülni. A kijelzés marad 100%-on, mert valószínűleg csak megzavarná az embereket, így kvázi úgy tűnhet, hogy rosszabbul bírja az akku, de valójában legfeljebb nincs teljesen 100%-ra töltve. De itt csak pár százalékokról beszélünk. Ez semmiben sem árt az akkunak.
-
válasz
MikeWazowski #10372 üzenetére
Ja, a google feedet használom amúgy is, és így legalább be lesz építve a launcherbe.
-
Csak placebo, vagy tényleg jobb lett az üzemidő az android 11-gyel?
Mintha a készenléti idő is jobb lenne.
-
A Kökis boltból továbbküldik a szervizbe, ott nem csinálnak semmit, és mivel hetente egyszer jön a futár, ha peched van, ülhet majd 1 hétig is a boltban a telód. Nálam 1 hónapig tartott egy kijelző csere rajtuk keresztül (bár benne volt, hogy egyéni elbírálás alapján történt).
-
-
válasz
Schuler888 #9625 üzenetére
Azt írtad nincs. Az elektronikusan küldik nem azt jelenti, hogy nincs, mert hogy éppen van.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged