- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
$atirka
őstag
-
$atirka
őstag
válasz
banuszzs79 #14067 üzenetére
Nem mondtam hogy hardveres hiba, szerintem sem. Főleg hogy telefont váltottam és ugyanaz a hiba megmaradt. A párom meg ha mással beszél, akkor minden frankó, csak velem nem.
Inkább szolgáltató hibára gondoltam. Te hol vagy? -
$atirka
őstag
válasz
ablack #14065 üzenetére
Nálam pont ugyanez a helyzet. Pedig! Ugye én már nem note10+ használok, hanem 20ultrát. Amikor váltottam, akkor már előre örültem, hogy ez meg fog változni. De nem! Konkrétan az asszonykám szokott engem kihangosítani, de olyankor egy-két szót hallok csak belőle, akadozik (pedig ott van szinte a teló mellett), tényleg olyan mintha rossz lenne a mikrofonja. És az a szép az egészben, hogy ő mindenki mással kihangosítva beszél (akár 2-3 méterről is jól hallani) ugyanígy és hibátlan, csak ha velem beszél, akkor jó. Neki A52 van. Érthetetlen.
-
$atirka
őstag
-
$atirka
őstag
válasz
Shyciii #14016 üzenetére
Én egy Tescoban melózom és van itt két gsm-es, mindketten nyomják a ShieldUp-ot. Biztos nyomják ott is jópáran...
Láttam már párszor, nagyon egyszerű. Tudom, nézni könnyű, én tuti elcseszném
De annyi, hogy pormentesen lespricceli egy folyadékkal a telót meg a fóliát is, rádobja (szó szerint), majd beigazítja és egy bankkártya szerű puha szélű lappal simít rajta hármat ide-oda, kitolja a fölös lötyit. Majd a széleit simizi pár percig, hogy lehajoljon a széleire és kész. Utána 8 óra óvatosság, 24h teljes száradás és akkor lesz igazán szép és tükör felület. -
$atirka
őstag
válasz
gjoco1 #14013 üzenetére
Igen, sokan nem használják azt a kék papír csíkot, amit adnak a fóliához. Azzal kell kihúzogatni az alatta maradt szemcséket.
Amúgy meglepő amit írsz, hogy év végén már teszed is az újat. Nagyon kevés...
Régen uv-s fóliákat használtam, de amióta van ez a ShieldUp, azóta csak az. Mondom, olyan és úgy viselkedik, mint a gyári fólia. 1 év után sem jön fel, max körbe a széle már olyan....kopottas. -
-
$atirka
őstag
válasz
Probert75 #13995 üzenetére
Igen. Csak más az alapanyag.
Amúgy pont múlt héten ejtettem el, gyári bőrtok van a telón. A bőr megsérült picit, a fólia feljött az egyik sarokban 1-2 mm-en.
Bevittem a srácnak, picit felhajtotta és aláfújt azzal a lötyivel és kész. Észre sem venni. Telefont megvédte, semmi sérülés. -
$atirka
őstag
válasz
gjoco1 #13986 üzenetére
Próbáljátok meg a ShieldUp-ot, nagyon sokáig bírja és az újabb kiadás már nem fátyolos, szinte olyan mint a gyári. Részemről ez nem reklám, semmi közöm hozzájuk! A 200 nikronos a csúcs, elvileg öngyógyuló és jól véd. De fontos hogy az újabb legyen, a zalaegerszegi Firstphone üzletben rakattam fel, ott már 3-4 hónapja az van. Gondolom máshol is az van már. Viszont rohadt drága, én még 8ért tetettem fel, most már azt hiszem 9-9,5 ft, a hátuljára meg 2500 volt, a vékonyabb 120 mikronosból.
A médiában kb ugyanez a technológia, csak annak tapadós a felülete és még drágább. -
$atirka
őstag
válasz
Plazmacucci #13848 üzenetére
Nálam ez másképp csengett le, én meg vagyok elégedve a 20u-val.
Kamera és kijelző mindenképp jobb, az üzemidőre meg nincs panaszom.
Az, hogy kinek mennyit ér meg a váltás, az egyén függő.Látom közben bővebben kifejtetted...
Végülis így nézve igazad van, de én ennyire professzionálisan nem mentem bele a fotózás rejtelmeibe.
De összességében én elégedett vagyok. -
$atirka
őstag
válasz
newman8929 #13756 üzenetére
Frija-val töltsd le a megfelelő xeh romot a megfelelő telefonhoz, majd odinnal fel tudod tenni a telefonra. Fontos, hogy a 4 fájl közül (ap bl cp csc) a HOME_CSC-t tallózd be a csc-hez. Úgy nem törlődik a telefonod, megmarad mindened és a beállításaid is (update).
-
$atirka
őstag
Tudom hülyeség, de!
Kipróbáltam ezt a zoom-ot...
70x ~egy méterest léptem a fotózás helyétől a polcig, tesco árcédula leolasható 50x nagyítással
Első képlink 1x, másodiklink 5x, harmadiklink 10, negyediklink 20, majd 50x-es nagyításlink. 999Ft.
Nyilván használhatatlan normál körülmények között, de... Ejj jó lesz az valamire -
$atirka
őstag
válasz
Plazmacucci #13716 üzenetére
Jaja, sajna ez még az új törvény előtti, tehát 2 év garos, így már nincs egészen 1 év rá.
-
$atirka
őstag
válasz
Plazmacucci #13714 üzenetére
Azon kívül nagyjából ennyi. Persze vannak apróságik, amik alig észrevehetők, lásd fentebb a fényerő mizéria.
Leginkább a kamera/kijelző kombó miatt váltottam. Csúnyább sem lett ez a telefon
Az üzemidő tényleg rosszabb valamivel, de nekem ez simán vállalható, bármikor tudom tölteni. De annyira nem vészes, hozható az egy nap is, vagy több.
Nekem ezek a dolgok miatt, meg a +1 év támogatottság megért +120 ezret, 250ért kaptam egy majdnem 1 év garis makulátlan telót.
Ja meg azért SEM mentem S21U irányba, mert egyrészt nem tetszik a kerekített kijelző, de fontosabb az SD kártya hiánya (később majd lenyelem a békát, most még nem) .
S22U-ért meg nem vagyok hajlandó 4-500K-kiadni. -
$atirka
őstag
válasz
Plazmacucci #13707 üzenetére
Akkor bocsánat.
Időközben Note20ultrára váltottam, de ezt pont nem gondoltam volna, hogy ilyen apró különbségek vannak. -
$atirka
őstag
válasz
Plazmacucci #13704 üzenetére
Bocs, pontosítok.
Kisegítő lehetőségek - Láthatóság fokozása - Extra elsötétítés. -
$atirka
őstag
válasz
Plazmacucci #13702 üzenetére
Lehet hülyeség, de az extra elsötétítés nincs bekapcsolva a láthatósági menüben?
-
$atirka
őstag
válasz
Plazmacucci #13687 üzenetére
Értem.
Nekem viszont vissza kéne állni XEH-re, mert ez az Indonéz rom fölösleges nálam, úgysem használom a hívásrögzítést, mert utálom a gyári tárcsázót. Sajnos.
Ezen valamikor 1 hete jöhetett a márciusi update, meg az új ui.
No meg a záróizmom is be szokott befeszülni, amikor odinnal nyomom a frissítést, nehogy egyszer beüssön a gebasz és téglásítok... -
$atirka
őstag
válasz
Plazmacucci #13684 üzenetére
Márciusi?
-
$atirka
őstag
válasz
Plazmacucci #13654 üzenetére
Annyit biztos nem, de később bármi lehet.
Ez sem fogja örökké húzni. -
$atirka
őstag
Tudom leginkább 4G-n megy minden, de nincs köze a 3G leépítéshez? Nekem is egyre sűrűbben megáll a net, pedig van 1-2 egység.
Lehet tényleg újra kéne húzni ezt az egész kócerájt. -
$atirka
őstag
Ja nem a memóriakezelés miatt értetlenkedtem, hanem nem találtam a frissítést.
-
$atirka
őstag
Érdekes.
Melyik régió? -
$atirka
őstag
Frija-n meg már egy hete a márciusi
-
$atirka
őstag
-
$atirka
őstag
Nekem sosem jött be a Samsung gyárija, meg ha bármit is variálnak frissítésekkel, meg android verziókkal, ez akkor is ugyanolyan jó. Pont ez a szépsége az androidnak, a személyre szabhatóság.
Ezt úgy át lehet szabni, hogy ihajj(kinézetre és setupra), ráadásul ingyenes és nem erőszakos reklámozó. De még meg is venném, de fölösleges.
-
$atirka
őstag
Igen, nekem Lengyel a telóm, fehérben itthon nem árulták ezt.
Köszönöm, de lehet mégis elengedem ezt a hívásrögzítést (nem a romolás miatt), rájöttem közben, hogy nekem ez nem lesz jó, mert nagyon szeretem a tárcsázó appot, amit használok, viszont így nem fog menni, csak a gyárival. Tudok élni nélküle, inkább szedem tovább a Glinko bilobát... -
$atirka
őstag
-
$atirka
őstag
válasz
alasoh #13517 üzenetére
Jó, lehet túlzás volt kijelenteni, hogy lassult volna valami is, amíg a nagy frissítés után nem volt még gyári visszaállítás, addig ne panaszkodjak. Amúgy az Office szokott baromira lassan indulni, meg egy kamerás megfigyelő app, viszont a böngészés picit darabosnak tűnik mostanság. Olyankor próbálkozom mobilnetre váltani, ami vagy jobb, vagy nem. Ezek oldalaktól független hibák. Ez mondjuk a 11-en nem volt. Ugye a frissítés után be kellett állítani egy privát DNS-t, hogy legyen a wifin is netem, mert ott elment teljesen. Azóta köhög kicsit...
-
$atirka
őstag
válasz
banuszzs79 #13455 üzenetére
Arra gondolsz, hogy ha MÁST hívsz, akkor ugyanúgy kihangosítva nincs probléma?
Mert nalam olyan gond van, hogy ha az asszonykát hívom és Ő kihangosít engem, akkor semmit (konkrétan zéró!) nem hallok belőle. Viszont Ő mással tud kihangosítva beszélni, csak velem nem.
Ez azóta van, mióta a N10+ használom. -
$atirka
őstag
Jól látom, hogy van frissítés 10+hoz Frija-n?
-
$atirka
őstag
Nálam is megy (Samsung Q70R).
Bár volt olyan, nem túl régen, hogy rányomtam többször is, újra is indítottam mindent, de nem csatlakozott. Aztán később magától megjavult. -
$atirka
őstag
válasz
aszti75 #13033 üzenetére
Feldobtam én is!
Sajnos nálam is jelentkezik a hiba, a wifi gyengélkedik.
Mondjuk nálam a jel erősség maximumon van, de borzasztó lassan csepereg át rajta az adat.
Konkrétan egy banki appot indítok, azonosítás után csak tölt és tölt, majd miután sikerült neki, azonnal be is aludt a kijelző (1 perc).
Viszont mobilneten minden rendben van. De amint vissza kapcsolom a wifi, még ezzel a ph-s oldallal is megküzd...
Szerencsére van mobilnetem bőven.
Más minden frankó, de ez elég nagy hiba.
Így ez most még szerintem nem ajánlott!-persze tiszta telepítéssel hibamentes lehet-
-
$atirka
őstag
De jól látom, hogy 10+hoz még nincs 12?
-
$atirka
őstag
válasz
GordonSamway #13013 üzenetére
Nekem nemrég kellett S7et odinozni valakinek, mert behalt fr-nél.
Holnap lesz időm talán a sajátomra is. -
$atirka
őstag
válasz
GordonSamway #12982 üzenetére
Micsoda újévi meglepi Samutól!
Én későbbre számítottam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged