- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz
atos30 #14827 üzenetére
A telefonban csak 1db antenna van.
Itt tudod megnezni, hogy pontosan merre:
https://www.samsung.com/hk_en/nfc-support/ -
bbendre
őstag
válasz
thenameless #14584 üzenetére
Ha nincs ott a menûben jelentheti azt is, hogy a hálózat nem tamogatja de a ROM tudhatja
iPhone es Android eseten is sok menupont nem jelenik meg ha nincs ra tamogatas vagy nem olyan halozaton vagy -
bbendre
őstag
válasz
barca4ever #14518 üzenetére
Vedd ki a memória kártyát és nézd meg nélküle
Nekem már volt memória kártyám ami tönkre ment és hasonló anomáliákat produkált -
bbendre
őstag
válasz
zitrone88 #14495 üzenetére
Én váltottam Note 20, S21/22/23 Ultra, Google Pixel 6, 7 Pro, most iPhone13ProMax
Nekem a
- Note20 Ultra nagyon merült és lassú volt a camera
- S21Ultrára már nem emlékszem annyira, de melegedett meg a camera sem volt topViszont már mindkettő "idős" telefon és nem lesz rá update max 1 év security és utána semmi.
Biztonsági szempontból az appok sokáig menni fognak hacsak nem lesz olyan app ami megköveteli, hogy nem lehet x hónapnál régebbi update a telefonon. De ilyen itthon nagyon nincs.
Nagyon kevés olyan igazi security sebezhetőség ami távolról kihasználható. Amennyiben odafigyelve netezel és nem töltesz le semmit, nem telepítesz appokat akkor nagyon kicsi a valószínűsége, hogy ellopják az adataidat.
Ha ilyen hiba lesz a legtöbb gyártó soron kívűl kiad javítást.Van egy Pixel 1es telefonom ami már 7 éves és mai napig megy, az appok frissülnek rajta
-
bbendre
őstag
válasz
Rottweiler89 #14478 üzenetére
Igen. az "akku" a végét járja
-
bbendre
őstag
válasz
GordonSamway #14448 üzenetére
Knox tripped sajnos. kell hozzá root:
https://www.youtube.com/watch?v=iKM3BiRpv5MMivel rootolva volt https://docs.samsungknox.com/admin/fundamentals/whitepaper/core-platform-security/root-of-trust/
Samsung Root of Trust components are designed as one-time fuse. azaz ha egyszer rootolt a telfon egy hardware rész "megsemmisül" és már nem lehet helyre állítani. Csak root-al lehet elrejteni
-
bbendre
őstag
válasz
Probert75 #14235 üzenetére
Nyugodtan maradhat. Hivatalosan is támogatott a két toll. Merülni nem fog jobban. BlueTooth LE egy elég jó megoldás.
-
-
bbendre
őstag
válasz
Plazmacucci #13442 üzenetére
Ha rootol es egy Wndows 98-at telepitesz, vagy otthon egy kalapaccsal cserelsz kijelzot akkor veheted ugy, hogy a garancia megszunt.
-
bbendre
őstag
válasz
Plazmacucci #13244 üzenetére
bocs, elírtam, zöld nem kék
Ezt olvasd el, vagy olvass bele [link] és ezt, [link] és ezt [link] .. és hosszú lenne a sor.
Csak nézz rá és megérted, hogy igazából milyen is a világ egyik része és milyenek benne az emberek. Miért kerül ennyibe egy Iphone. Én nagyon sok cégnél dolgoztam itthon és külföldön is. Pl most egy oszták cégnél vagyok és csak a kezdő supportos lányoknak van Anroid mindenki másnak Iphone. A lányok is mondták, hogy pályakeződ és nem akartak Iphone-ra költeni, de majd jövőre, hiszen akinek nincs Iphone az nem keres jól... -
bbendre
őstag
válasz
gthomma #13226 üzenetére
Nekem van most Pixel6Pro, Note 20 Ultra, Iphone is. Elötte még egy halom telefon IOS és Android is.
Röviden az Iphone mellet van a sok frissítés biztosan 4-6 évig nem csak 3 fő verzió, minden mindig működik (általában). Ha megveszel egy Note 8-at (2017) mennyi fő verziót kapsz még? Az Iphone 7 (2016) még tuti, hogy megkapja a következő fő verziót.Az imessage évbek óta stabil, a telefon bekapcsolásától tudod használni minden másik Iphone-ossal, ellenben a google messages RCS megoldása évek alatt lett használható.
Ott vannak az Appok amit kb egy design nyelven vannak és minden iphone-on stabilan futnak, nincs az, hogy a Xiamoi telefonon jó, de a Samsung A szérian fagy, az S szérián pedig laggol. Instagram, facebook a legnagyobbak közül erre jó példa.Pl az Airdop, Airpods, ami minden erőlködés nélkül müködik. Én szívtam egy teljesen új Audi A3 Limo gyári fejegységgel ami Android és IOS komptiblis is. Az Android alig akart menni a Google Pixelel nem is ment, Samsungal csak részben. Az Iphone-al semmi gondom nem volt. Minden mindig működött, nem kellet patch, kábel csere, APK, stb..
Nem beszélve arról, az egyik legnagyobb piacon azaz az USA-ban 41% felett van az iphone aránya és kb mindenkinek iphone-ja van ->
Ha egy csoport chat-ban kék a színed (android) akkor kb azt hiszik, hogy szegény vagy (ott a Samsung a kínaiak és a latinok telefonja, a Google Pixel meg a Iphone olcsó kistestvére).
Olvastam, hogy valaki a Tinderen Samsung telefonnal látszott a tükörben és a csaj írt neki, hogy nem baj ha nincs pénze neki is csak régi Iphone-ja van (Egy Note20Ultra volt a telefon)
Itt a teljes lista a sikerhez: [link] btw.Én teljesen az Androidosnak érzem magam, de teljesen megértem, hogy miért ilyen drága az iphone. Támogatás, appok, updatek, kiegészítő, magas kereslet, státusz szimbólum, amivel kompatibilis azzal megy, imessages, stb....
Megéri? Tutira nem, irreálisan drágának tartom. De irreálisan drága volt a Note20U is.
És a Note20U is beleesik a "kamerák vicc kategória"-ba és az sem hibátlan hála az Exynos procinak, de lagalább télen melegíti a kezemet -
bbendre
őstag
Ez. Teljesen igazad van. Volt, van egy halom Androidos telefonom. Itt van most a Pixel6 Pro és a Google egy hatalmas szenvedés és csalódás. A Google saját telefonjára képtelen kiadni egy frissítést több mint 2 hónapja.
Így a saját telefonjára kiírja a Google, hogy nem biztonság mert nincs frissítve több mint 40 napja. Majd minden gyártó torkán lenyomja az Android 12-t... Nem csodálom, hogy a Samsung át akar menni Fuchsia OS-re. -
bbendre
őstag
válasz
sanyijedi #13071 üzenetére
+1. Btw ha minden igaz, jön egy nagyon olcsó Iphone ami pont úgy fog kinézni mint a Iphone 11 vagy 12. Majdnem minden benne lesz, csak 64Gb és csak két kamera. Már az USA-ban is az a panasz, hogy túl drága lett az Android és nincs hozzá 5+ éves full os update support pedig ez lenne az egyik ok a maradásra mivel már kevesen akarnak 1-2-3 évente telefont cserélni, de szeretnének rendes updateket kapni 2-3 év után is.
A toll ra pedig az Apple Pencil volt a válasz. Persze az egy vagyon az apple ökoszisztémában. -
bbendre
őstag
válasz
GordonSamway #12931 üzenetére
Gratulálok, szerintem jól döntöttél.
Milyen érzés a váltás? A kijelző milyen az S20 után? -
bbendre
őstag
-
bbendre
őstag
A merülés témáház egy kis adalék:
Nem sokkal ezelött nekem a Note20 Ultra merült és senki más nem panaszkodott erre. a fórumban mindenki írta, hogy tuti velem van a gond (és valóban?).
Annyira merült a telefon, hogy nyomtam rá egy FR-t és még mindig merült pedig alig raktam rá pár appot. Itt már elég ideges voltam mivel mi az ami túlél egy FR-t és másoknak nem jön elő?
Ismét FR. Tesztelés. Ismét FR. Aztán megtaláltam. Több helyen benne vagyok a Beta programban és valamelyik Google service/app akármi okozta a merülést. A gond az volt, hogy valami szerver oldali A/B teszten voltam/lehettem a rossz vonalon. Amikor frissítette a meglévő appokat FR után már jött is a merülés.
FR és másik Google/Samsung account ahol nincs Beta programban semmi. Ott meg semmi gond nem volt egy nap után sem. Yes.
Pár hét és jött egy-pár update. Valamelyik megoldotta a merülést. Az sem biztos, hogy valamelyik beta program volt mert nem találtam pontosan melyik update volt az, de ősszefüggésben volt az accountal mert amikor vissza váltottam a sajátra ismét merült a telefon. Addig naponta 2x töltöttem a telefont. Ez az én tapasztalatom. -
bbendre
őstag
válasz
fzboxx #12659 üzenetére
Ha család es van gyerek vagy valami kisállat akkor Google Pixel 2, 3, 4. Leginkabb a 3. Ha kell zoom akkor a 4.
Tökéletes család mellé. Nagyon szép képeket készít és ami nagyon jó, hogy a Google photosba vegtelen mennyiségű képet fel tudsz tölteni ingyen akar regi fotokat is. Van esti portré, asztofoto stb.
Ez a kamera point and click. Semmi extra beallitasod nincs (általában nem is kell) Videoban nagyon kozepesek. -
bbendre
őstag
válasz
Plazmacucci #12467 üzenetére
Semmi, újra telepítettem, még a Google Play is alig fogyaszt valamit és a szeptemberi security update óta zabálja az aksit. Szerintem visszaviszem, hogy nézzék meg, hátha kapok egy újat és el tudom adni
-
bbendre
őstag
válasz
Plazmacucci #12464 üzenetére
De most aztán brutál használhatatlan. ... fél napot nem bír ki a telefon.
-
bbendre
őstag
válasz
gjoco1 #12184 üzenetére
Egy nagy halom biztonsagi frissites (Kb a fel rendszer) mert szet szedtek a KNOX-ot a hackerek es tudtak Rootolni a "KNOX Trip" nelkul is.
Tovabba a One UI 3.1.1 funkciok pl a Alvasido mod valamint gyosabban indul a kamera es minden is gyorsult a leiras szerint.
BTW, ugyan ez a verzio es a Note20 Ultra-n a 4G ikon eltunik WiFi eseten, nem tudom mi a kulonbseg. -
bbendre
őstag
válasz
Memmaao #12160 üzenetére
Tegnap én is megnéztem mit írnak erről mert ez engem is meglepett, de csak Reddit-en voltak panaszosok és nem jutottak sokmindenre sajnos. Amúgy teljesen nem értem, hogy miért járna le bármi is ha veszel egy tok-ot. Én már menekülök lassan a Samsunt-tól, mert nem tudok mikor ér egy ilyen meglepetés vagy olyan mint a GWA2 esetén, hogy amikor kijön az EKG hirtelen csak Samsung telefonnal működik.
-
bbendre
őstag
válasz
aprokaroka87 #12065 üzenetére
Nem, de hamarosan kikapcsoljak a szolgaltatast szerencsere.
-
bbendre
őstag
válasz
Joachim21 #12062 üzenetére
Teljesen egyetertek veled. Amit nem ertek, hogy miert nem fejlodik a Samsung software oldalon? Nekem az S6+ volt az abszolult csucs. A mostani Note20Ultrat alig varom, hogy eladjam.
Nalam ami total kiverte a biztositekot egy $1500 telefonnál: [link]
Miert vannak reklamok egy draga Samsung telefonban?
Egy darabig nem lesz Samsungom ujra... -
bbendre
őstag
válasz
maldini822 #11943 üzenetére
A nincs regisztrálva a hálózaton hiba nagyon furcsa. Azt jelenti, hogy az IMEI szám nem engedélyezett valamiért a hálózaton. Külföldi a telefon? Tudnál írni egy kevés részletet a telefonról?
-
bbendre
őstag
válasz
vodrosjozsi #11851 üzenetére
Az Irisz szkenner, az AOD, jó kamera, Amoled, majdnem mind a Nokianak volt első körben.
Az új LCD ami a Note 20 Ultra, és az S21 használ, az LTPO pedig Apple szabadalom, csak a Samsung gyártja és fizet az Applenek. -
bbendre
őstag
Én váltottam a Note 10+ -t Note 20U -ra és megbántam. A kijelző a 120Hz jobban néz ki ha görgetsz, de ennyi máskor nem látod. A 108Mpx pedig lassú és sok vele a gond, az 5x zoom sokszor nem talál fokuszt. Az aksit gyorsabban el lehet fogyasztani. Note 10+ forever
-
bbendre
őstag
válasz
sanyijedi #11256 üzenetére
Sorry, kicsit off. Aki felrakta a programor, leirna, hogy pontosan mi tortent? Vagy johet a link is
.
- A play store bol jott az app?
- Kellett kulon megadni hozzaferest telepites utan?
- Ha jol tudom acessibility acces nincs automatikusan vagy tevedek.
Privatban is johet akinek van kedve. -
bbendre
őstag
válasz
handrash #11043 üzenetére
Két megoldás van:
- Factory reset előtt ki kell jelentkezni a Samsung és Google fiókokból
- Factory reset után meg kell adni az elöző fiók adatait.
A legjobb ha a helyszinen a szokásos checkek után (*#0*#) reset (3 perc) elinditot a telefont. és végig nyomkodod a homescreenning mindent skip-elve. (kb 2 perc) -
bbendre
őstag
Mivel kivették a felső rész "elrejtését" a Android 11-ben ne aggódjatok, az Android 12be vissza fog kerülni mint újdonság.
[link]
-
bbendre
őstag
Nagyon szerettem a N8/N9 telefonjaimat. Sajnos a Note8at sikerült ősszetörnöm. Az egyetlen telefon amit leejtettem és ősszetört. Egész pontosan a fiam volt, de én raktam rossz helyre.
Megvárom a januárt: [link]
A jótállás időtartama eladási ártól függően fog változni:
10 000-100 000 forintig: 1 év
100 000-250 000 forintig: 2 év
250 000 forint felett: 3 év.
A legtöbb telefonra alapból fog járni a 2 év, amivel meg mi játszunk a 3 év. -
bbendre
őstag
A jó ár a készülék állapota, eredete és a többi hasonló telefon árának az aránya. Azaz teljesen a saját véleményem és tapasztalataim szerint. Kérem senkise dobáljon meg érte kővel.
Pl egy Google Pixel 4XL jó lenne, de kb most 140-150 et kérnek érte. Turbadós azaz gari nélkül. Tuti nem éri meg. Akkor inkább egy OnePlus 7T PRO. Igaz pár dologban gyengébb, de legalább van gari.
A Note már nem számít nagy telefonnak. Elkérnek egy szolgáltatós N10+ telefonért 200.000ft-t 1 éveses, használtért. De 160-170ért számomra jó vétel az N10+, ha van rá gari, szerintem többet nem ér. De tudom ez mindenkinek más és más. Kereslet-kínálat.
Több alternatívája lehet telefonnak.Az S20 Ultra és a Note20Ultra már tudásbanalig tér el, max a Pen. És ott van sima N20 is.
Note 20U pl nem ér meg 300at semmiképpen számomra. Ma kaptam meg a Telenor kedvezményes árlistát amin a N20U 499e ft-ért van fenn.Jelenleg olcsóbb a Iphone 12 pro max (tudom töltő nélkül, de garantált 5év frissítés) mint a Note20 Ultra(3 év frissítésekkel)
A Samsung jó telefonokat gyárt, de az árazással véleményem szerint gomoly gondok vannak. -
bbendre
őstag
válasz
Mikulásbá #9520 üzenetére
Elvileg maximum 1 Note lesz. De valószínűbb, hogy a Fold lesz az új note. Árban kb 10-15%al lesz drágább. A sima note 10 és Note 20 eladásai állítólag siralmasak. Az plus és az Ultra pedig a kamera miatt kapott mindenhol kritikát. Persze semmi sem biztos, de szerintem sokan megértik, hogy a kistestvér nem sikeres és a nagy telefonra is kevesebb az igény mert minden gyártónak van már 6,5" feletti telefonja. Tollat meg majd adnak hozzá...
-
bbendre
őstag
válasz
Jano_023 #9453 üzenetére
Nekem gyerek mellett a Pixel szeria valt be. A Note-on a gyerek ahogy nott ugy lett minden kep egyre jobban bemozdult. Minden Pixel nagyon eros fotoban, a mozgasokat nagyon jol kezeli. Videoban pedig nagyon jo lett a Pixel5 (ha tudsz szerezni) korabb Pixelekhez kepest.
-
bbendre
őstag
válasz
Jano_023 #9448 üzenetére
Valamint azt is tudnod kell, hogy a 60fps-nél a felvétel sőtétebb (kb fele annyi fényel operál a szenzor.) Ezt kompenzálja ki a magasabb ISO értékkel ami miatt zajosabb lesz a video ha nem verő fényes napsütésben készülnek. Valamint általában a mobiltelefonok szenzor méretei (nem a Megapixelek) sem optimálisak minden fényviszonyban a 60FPS-hez.
-
bbendre
őstag
válasz
Schuler888 #9323 üzenetére
Számla + gyári levél kell hozzá ha jól tudom és a Turbado csak számla szerű bérleti szerződést adott. Külön garancia levelet nem.
-
bbendre
őstag
válasz
Joe_Muad_Dib #9192 üzenetére
Át tudod írányitani másik számra, pl hangpostára vagy van auto answer ami lejátszik egy felvett szöveget pl "nem vagyok elérhető. Hivjon vissza később"
Ezen kívül más jelzést nem tud küldeni a telefon max egy SMS-t de az elég drága lenne -
bbendre
őstag
válasz
Probert75 #8730 üzenetére
A kérdés az volt, hogy TÖBB alkalommal volt-e kijelző cserével kapcsolatban valakinek tapasztalata a Samsung-ggal beégés miatt. A jelek szerint itt senkinek még egy cseréje sem volt szerencsére.
Amúgy amikor elolvastam a több felett én is átsiklottam. A többit nem kommentelem ... -
bbendre
őstag
Hát jó kérdés, ez elvileg a sima "System Starting" szokott lenni, de az nem szokott ott lenni minden induláskor azaz elvileg nem látszik csak update után, ahogy a Note9 en is tapasztalad (másoknál mi a helyzet?). Ha nagyon érdekel (és perverz is vagy) mehet a jó öreg logcat
-
bbendre
őstag
-
bbendre
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged