-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
domos
senior tag
válasz
marcarc #1888 üzenetére
Nagyon elégedett vagyok vele, nagyon szuper telefon, de tegnap már majdnem visszaraktam a SIM-et az XS Max-ba, de nem a telefon miatt, egyszerűen hiányzik az iOS egyszerűsége (levelek egy helyre jönnek, értesítések, fényképek rendezése), illetve a gesztusvezérlés nagyon le van maradva az iOS-hez képest. Egyelőre maradt a SIM a Note-ban, mert szeretném használni, a kijelzője brutálisan szép, jobb mint az iPhoné, na de majd eldől. Mindenképp öröm használni, és ez végre nem is lassú
-
domos
senior tag
válasz
Mikulásbá #1819 üzenetére
Úgy látszik neked lesz igazad, viszont az én készülékem akkor is meg volt zavarodva... az ujjlenyomat rögzítése után csak akkor volt hajlandó feloldani, ha nagy erővel nyomtam a kijelzőt. Attól féltem betörik, annyira nyomni kellett. Este volt egy frissítés, lehet az segített rajta. Most újra bekapcsoltam, elég ha csak a lezárt kijelzőre ráteszem az ujjam ott ahol van az olvasó, és fel is old egyből, nem kell kétszer koppintani sem. Már megérte idejönni a topikba
-
domos
senior tag
válasz
#46922752 #1809 üzenetére
Marad mind, nem szoktam eladni telókat, szeretem elővenni néha ezt-azt. SIM átkerül a Note-ba, aztán majd eldől, de tervezem venni az új iPhone-ból is a nagyobb verziót, és valószínűleg abban lesz a SIM-en végleg. A Note 10-nél eddig minden szuper, kivéve az ujjlenyomatolvasót, na az brutálgáz.
bigrock: lassú volt mint a tetű -
domos
senior tag
iPhone X és XS Max mellé vettem egy Note 10 Plus-t probaképp, Note 8 volt, sajnoz az nem jött be, Note 9 kimaradt, ez viszont nagyon megtetszett, szóval remélem jó móka lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest