-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
zack
nagyúr
válasz
fzboxx #13216 üzenetére
Ahogy néztem 120k a gyors eladás. 130-135k lassabb. Én eladni szerettem volna.
#13216fzboxx
Számomra majdnem mindenben jobb, tekintve hogy a Note-nak már sok funkcióját nem használtam. Ami visszalépés, az a fogása. Note 10 100x jobb fogásra. Vékonyabb, súlyra könnyebb. 13 Pro Max szélesebb is, és mivel nincs a széle kerekítve, kissé kényelmetlenebb. 3300ft-os (törés) biztosítást kötöttem rá, ha esetleg eldobnám. De lehet megszokom, és nem lesz gond. -
aszti75
senior tag
-
-
bigkokas
tag
válasz
fzboxx #12718 üzenetére
Sokáig vaciláltam mint irtam is..de engem meggyözött a barátom és ahogy ő használja..biztos lesznek dolgok amik hiányoznak majd de nem használtam már az s pent sem sokat.legjobb készülékeim között van a note 10+ ..de valamerre lépni szerettem volna..note 20 ultra nem fogott meg..és nem is tudom lesz e folytatás note vonalon..ezt most kis fájdalom árán tudtam meglépni ami nekem még belefér telefonváltáskor..ez van..ha meg gyürödik a folia akkor cseréltetem vagy cserélem..Note on is sajna kellet kijelző cseréltetnem..de ha igy állnék hozzá akkor strapatelefont vettem volna..gyönyörü telefon szerintem mint a Note széria is..én sokat telefonálok amihez nem kell mindig kinyítnom..este pedig parádé..engem ez győzött meg..amsiban pedig idáig jobban birja nálam mint a note 10 +..
-
bigkokas
tag
válasz
fzboxx #12718 üzenetére
Sokáig vaciláltam ..mint irtam..baráti körömben van egy és sokat vokt a kezemben..nekem nagyon meggyöző volt látni több honapon keresztül ,hogy nem kényes annyira mint gondolná az ember..és sok jó dolog van benne..amit én preferálok..az spent nagyon ritkán használtam már..és ha nem lesz tényleg Note vonalon folytatás akkor inkább ez mint az S széria..
Ha meg foliára lesz szükségem akkor bemegyek a smasungba vagy rendelek hozzá..de köszönöm a jó kívánságokat..🤐 -
bbendre
őstag
válasz
fzboxx #12659 üzenetére
Ha család es van gyerek vagy valami kisállat akkor Google Pixel 2, 3, 4. Leginkabb a 3. Ha kell zoom akkor a 4.
Tökéletes család mellé. Nagyon szép képeket készít és ami nagyon jó, hogy a Google photosba vegtelen mennyiségű képet fel tudsz tölteni ingyen akar regi fotokat is. Van esti portré, asztofoto stb.
Ez a kamera point and click. Semmi extra beallitasod nincs (általában nem is kell) Videoban nagyon kozepesek. -
F_Gergely
őstag
válasz
fzboxx #11887 üzenetére
De hasznalod a mobilnetet mindket kartyan?
Mert ha csak a masodikat hasznalom es az elsot lekapcsolom (ertsd offline az elso sim) akkor ok.
Nekem azert lenne jo ha mukodne egyenranguan mindket kartyan a mobilnet, mert alap esetben a sajat kartyam mobilnetjet hasznalom, de ceges VPN eseten a ceges adatforgalmat meritenem a ceges kartyarol ami a masodik sim. Tehat mindket kartyarol inditok es fogadok hivast es ugyan ugy hasznalom (hasznalnam) a mobilnetet. Az elso sim vodafone-os a masodik telenoros. -
-
válasz
fzboxx #11778 üzenetére
Van ott is pen (minden funkcióval, ami Note-on is van, kivéve BT, ha nem BT-s a toll), jobb Exynos (végre dobták a mongoose magokat), jobb kijelző, a 120Hz óriási különbség (nem hiszed, amíg nem tapasztalod), és azzal is jobb az üzemideje, mint a Note10+-nak. Jobb a kamera is, a 10x optikai zoom jól jön időnként. Ezek a fő szempontok nekem.
Ami hátrány, hogy a pent nem tudod a készülékbe dugni. Van olyan tok, amibe igen, de ezzel persze bumfordibb lesz a mobil. Én már megszoktam, nem zavar. -
andersen10
aktív tag
válasz
fzboxx #11761 üzenetére
Nekem Snapis Note 10 (SM-N9700) van, hongkongi "import".
Ezzel az együttállással, kétlem hogy lesz mostanában (valaha?) utódja:
- kompakt-könnyű
- S-Pen
- IP68 vagy jobb
- Dynamic Amoled (vagy jobb, ha lesz)
- Exynox probléma mentesség (jó aksiidő, nem melegszik)
Az az érzésem, ha nem töröm össze ez lesz a leghosszabb ideig megtartott telóm... és szubjektív de szerintem is csúcs a design egyszerűen jó ránézni, kézbe venni. -
axlfsi
veterán
-
novinyul
veterán
válasz
fzboxx #11502 üzenetére
Még az Android 12-t megkapja, aztán már csak a biztonsági frissítések lesznek, de akkor is benne van 2 év még. Még a Note 9 is simán bírja a tempót.
Asszony sem cserélte le az S10-t, még a gari lejárta előtt megy be egy nagy revízióra. Nem is fogjuk eladni, bevált megbízható telefon.
-
axlfsi
veterán
válasz
fzboxx #11471 üzenetére
Na, latod, igy mar ertem! Koszi, hogy kifejtetted
...igen, valoban: ha es amennyiben nem fontos a ceruza, akkor siman van meg jocskan valasztas a palettarol. Meg en is massal jarnek, a Note 10+ helyett, pl., az Exynos miatt (habar en elvagyok vele, pont nem izgat, sosem jatszom telefonon, amire kell, tobb mint eleg, de vannak mas hatranyai is azert az Exynek...).
... ha mar offolunk: Az uj Oneplus 9 Pro pl. nekem bejon es a fotok is, amit keszit (de ennyit en sem adok most egy telefonert
). Anno, az elso OP-t nagyon szerettem, szep emlekek...
-
-
GeoJoe
senior tag
-
bbendre
őstag
A jó ár a készülék állapota, eredete és a többi hasonló telefon árának az aránya. Azaz teljesen a saját véleményem és tapasztalataim szerint. Kérem senkise dobáljon meg érte kővel.
Pl egy Google Pixel 4XL jó lenne, de kb most 140-150 et kérnek érte. Turbadós azaz gari nélkül. Tuti nem éri meg. Akkor inkább egy OnePlus 7T PRO. Igaz pár dologban gyengébb, de legalább van gari.
A Note már nem számít nagy telefonnak. Elkérnek egy szolgáltatós N10+ telefonért 200.000ft-t 1 éveses, használtért. De 160-170ért számomra jó vétel az N10+, ha van rá gari, szerintem többet nem ér. De tudom ez mindenkinek más és más. Kereslet-kínálat.
Több alternatívája lehet telefonnak.Az S20 Ultra és a Note20Ultra már tudásbanalig tér el, max a Pen. És ott van sima N20 is.
Note 20U pl nem ér meg 300at semmiképpen számomra. Ma kaptam meg a Telenor kedvezményes árlistát amin a N20U 499e ft-ért van fenn.Jelenleg olcsóbb a Iphone 12 pro max (tudom töltő nélkül, de garantált 5év frissítés) mint a Note20 Ultra(3 év frissítésekkel)
A Samsung jó telefonokat gyárt, de az árazással véleményem szerint gomoly gondok vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest