- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
-
Száguldo
aktív tag
válasz
Maxximus #10270 üzenetére
A hívás rögzítés az ok ILO-n , viszont a tárcsázót azt ki nyírták. és az abban lévő hívás rögzítőt is csonkították csak vissza hallgatni lehet a hívást, törölni onnan már nem csak a rözgítő alkalmazás fájlkezelőjéből lehet de az nem az aktuális hívásra ugorva nyílik meg hanem mindig a lista elején.
-
gjoco1
addikt
válasz
Maxximus #9968 üzenetére
Bocsi a kései válaszért........Nem nem....XEH-XEO. És igaz Én is ritkán használom(automata módot kikapcsoltam),de Dec.elején ment a rögzítés és jó hangminőségben.
Nekem mivel nem minden napos a Pen használata,így semmi nyoma. Egyébként azt mondják,ha valami nyomódás lesz a fólián,akkor kicsi hajszárítózás kihúzza.
Többieknek: Én is rep.módba teszem este-napközben inkább laptopon "dolgozom" és 2 nap elketyeg töltés nélkül simán. Sőt......
-
bcl
senior tag
válasz
Maxximus #9530 üzenetére
Nagyon össze-vissza adatokat fogsz találni. Meg jöhetnek az összeeküvés elméletek is: igaz, amit olvasol? Melyik "oldal" írta?
Személyes javaslatom: PubMed
Keresés erre:
electromagnetic fields effects
Ettől autentikusabb forrást (peer-reviewed tudományos irodalom) nem fogsz találni.
A személyes véleményem az, hogy annyira alacsony energiával adnak (10 mW-os nagyságrend), és olyan frekvencia-tartományban (2GHz körül), hogy érdemleges biológiai hatásuk nem hinném, hogy van.NEM mindenféle rezonanciákra, meg egyéb, földöntúli dolgokra gondolok, hanem egyszerű fizikai, molekuláris szerkezeti dolgokra.
Míg pl az UV a DNS-ben tud egy-egy szerencsétlen foton betalálásával a H-H hidakból kovalens kötést létrehozni, és így mutációt, és így akár daganatot, ez a 2GHz körüli tartományban esélytelen...
Esetleg picit melegít, mint a mikró, de ez inkább csak elméleti lehetőség: ahhoz néhány nagyságrenddel nagyobb energia kellene...Nem hinném, hogy nagyobb bajt okoznak (sőt, talán még akkorát sem), mint egy elszívott cigi, egy mellettünk elpöfögő kamion, a levegő a fűtési szezonban, egy kiadós töltött káposzta, vagy egy plusz szelet csoki, vagy éppen egy nyári leégés a strandon.
Ez mind káros. Tudjuk. De nem egy cigitől, egy leégéstől, vagy egy plusz szelet csokitól halunk meg.
Talán érthető, mire gondolok. -
Probert75
addikt
-
bcl
senior tag
válasz
Maxximus #9295 üzenetére
A DEX for PC nem jó. Ahogy írtam is az előbb a másik válaszban, a hardveres DEX megy.
Sőt, van egy hub, amivel 2560x1440 is megy!(Egy Verbatim, de azért nem írok pontos típust, mert egy pont ugyanolyat vettem még egyet, és azzal NEM megy a wqhd, csak az fhd.
Éppen levelezek a céggel, és ugyan azt mondják, ők csak Windows-t és MacOS-t támogatnak, de lehet, jófejségből kicserélik. Illetve próbálják kideríteni, hogy a kettő gyártása (2020 03. hét, és 2020 18. hét) között volt-e valami változás, alkatrész csere?
Samsung dex station nem jó, mert laptop/tablet hibriddel is használom. Azzal viszi a 4k/30Hz-et gond nélkül a hub, szóval a telefon hisztis. Sőt, a monitoromon is van usb-c csati, és 4k-s, mégis a dex csak fhd-ben megy, ha direktbe rádugom. A dokkolóval meg megy a wqhd...)
-
Joe_Muad_Dib
tag
válasz
Maxximus #9228 üzenetére
Abszolút elhiszem hogy igazad van, a kollégámat kértem meg - hogy mikor beállítottam- csörögjön meg. Ő kihangosította és azt mondta, hogy foglalt jelzést hall. Simán el tudom képzelni, hogy amíg megnyomta a kihangosítást, közben csörgött egyet és azt nem hallotta, mert nem a fülén volt. Én tovább nem foglalkoztam vele, mert a foglalt jelzésnél a kicsörgés is jobb.
-
Divinity
őstag
válasz
Maxximus #9228 üzenetére
Nem véletlenül nem hiszed el hiszen technikailag megoldhatatlan.
Ha a torony eléri a telefont, tehát be van kapcsolva akkor mindegy milyen appal akarja az ember megoldani egyet mindenképp csörögni fog. A torony tudja csak egyből visszadobni ha egyáltalán nem éri el az adott sim-et. -
francz'70
senior tag
-
bcl
senior tag
válasz
Maxximus #9101 üzenetére
Nem. Az Erste saját appját kell beállítani fizetéshez. (Már nem tudom hol, olyan régen csináltam, de előkeresem, ha kell! - vagy valaki hátha tudja a fórumtársak közül fejből?
)
Egészen pontosan ugyanúgy megy, mintha az Erste/Mastercardot használnám, csak PIN kód helyett ujjlenyomat kell, ha kell. Nem mindig, legalábbis olyan 20-25e HUF-ig bezárólag.
-
opr
nagyúr
válasz
Maxximus #7123 üzenetére
Szinten, csak nekem a tough armor van.
-
-
-
-
bcl
senior tag
válasz
Maxximus #6668 üzenetére
- nem, az a külső kijelző felbontásától, ÉS a hub/kábel tudásától függ (nekem két type-c hubom van, az egyikkel a 4k-s monitoron is fullhd a max, a másik felmegy a 21:9-es 3440-szer akármennyiig, vagy a "rendes" 2k-ig. Mármint a telefonnal! Mindkét hub tudja a 4k/30Hz-et a Dell gépemmel, tehát nem az a gond)
- passz, de van itt, aki tudni fogja
- mi a "normális"?
- kb egymillió éves maradék, a mobiltelefónia (h)őskorából... amúgy pontosan az, amit ír: a telefon netjét osztja mg BT-n keresztül másik eszközzel. De ez kb akkor (se) volt használható, mikor még gprs-en nyomultunk, és a Bluetooth-nak még nem volt verziószáma... de biztos van most is, ahol jól jön, bár nem hinném, hogy hmm... széleskörűen használják... -
válasz
Maxximus #6592 üzenetére
A telefon belső DAC chipje kizárólag a beépített hangszórókat hajtja meg, Bluetooth-on pont, hogy egyáltalán nem megy. Olyankor a BT eszköz (füles / fejes) saját DAC-ja állítja elő az analóg jelet... Ebből az is következik, hogy BT audio esetén csak a BT kodek, illetve a BT eszköz számít - más szóval, BT-on keresztül a zene ugyanazzal a BT fejessel (ugyanazzal a lejátszóval) ugyanúgy szól, akár Note 10+, akár Redmi 8-ról játszod le...
-
Tibcsi68
tag
válasz
Maxximus #6492 üzenetére
De ki lehet, csak én azt a beállítást hiányolom, hogy pl rábökök a kezdőképre kitett gyorshívás ikonra, és egyből hívja a névjegyet, anélkül, hogy ki kellene választanom, hogy melyik kártyával akarom hívni. Azért lovagolok ezen a témán, mert amikor autóban ülök, telefon rá van csatlakozva a fejegységre, akkor onnan nem tudok hívást kezdeményezni, mert oda nem jön át a simkártyaválasztó üzenet, tehát a telót mindig kéznél kell tartani, ha hívni akarok.
-
rehotom
csendes tag
válasz
Maxximus #6368 üzenetére
Lehet hülyeség, de attól félek az N10+ mérete miatt nincs jó helyen a tekercs és nem fogja tölteni. Ezért kifejezetten ez érdekelne. Egy 1500Ft-os ikeás padot használok most töltésre és sokszor van, hogy este rádobom, nem veszem észre, hogy nem jól, és reggelre nem tölt így semmit. Ezért keresek ilyen álló töltőt. Az autós változata a xiaominak meg nagyon bevált. Bár abból kiindulva ennek is működnie kell.
@HaliGab23: nekem egyik szempont a vezeték nélküli töltés volt, ezért is lett N10+. Utálom a kábeleket
Több, mint 2 hónapja megvan ez a telóm de ha 3x dugtam rá töltő kábelt akkor lehet sokat mondok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- World of Tanks - MMO
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem viszi az USA-ba az adatainkat a Microsoft
- Dell notebook topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Mobil flották
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest