- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
gjoco1
addikt
válasz
novinyul #12344 üzenetére
Elméletileg még jár egy [főverzió] 5G. Utolsó .
-
gjoco1
addikt
válasz
novinyul #12319 üzenetére
Csak reménykedni tudunk , hátha . . . .
Elég gáz a Samsung részéről , hogy hülyítik a népet világ szerte és nem foglal állást konkrétan . Meglehet hatalmas üzleti megfontolás miatt , hogy jobb legyen más készülékeik eladási statisztikája .
Melátjuk - kivárjuk . Ahogy csak itt látjuk még nem ég senkinek a körmére a csere . Szóval ja , ne temessünk még . Élvezzük a mostani vasat . -
gjoco1
addikt
válasz
novinyul #12317 üzenetére
Már ha lesz . . . . . .
Rengeteg kósza városi legenda kering a neten pro - kontra . Én is egyébként nyugodt vagyok még . Van még ebben a telcsiben legalább szűk egy másfél év . Legalábbis nagyon nem szeretném még cserélni . Minden a legnagyobb rendben . Akku is bírja , tudása elég . -
-
_ak_
addikt
válasz
novinyul #12087 üzenetére
van ilyen is és egyetértek, mérete ellenére jó fogni benne a telefont, a gumis szél nem dísz, de letört vagyis lejáratos lett az egyik vagy mindkettő kitámasztó és úgy már nem tetszik. Illetve rámjött a vékony tok mizéria. Utóbbi miatt próbáltam a gyári szilikon tokot is. Vékonyságra kiváló, de nem volt olyan jó a fogása, tapadása, mint a bőrnek és "kiszakadt" az egyik sarkán a túllógás, zsebből ki-bevétel alatt.
Próbáltam egy Spiegen átlátszó szilikont is. Megint csak a bőr jobb fogásra, de nagyobb probléma volt ahogy a szöszt gyűjtötte. Sajnos oldalt is bemenet, a hangszórónál (fent) meg egy fura kis tető van, ott meg megállt a szösz és tartottam tőle, hogy amiatt esetleg, ha kicsit is de eltömíti azt. Nillkin Nature szilikonokat amúgy kedvelem, de az oldalt bejutó szösz, kosz, akármi, nem tesz jót az üveggel.
-
gjoco1
addikt
válasz
novinyul #11633 üzenetére
Eddig még soha nem láttam hasonlót , pedig mióta mobil van kb azóta űzöm...
Nekem is van mentésem a gmail fiókba , de vcf. is. Megszoktam..
Most jelen állás szerint ( ürítettem mindenhol ) és adja. Meglátom . . . . .
De azért változatlanul várom a tanácsot , mert lehet Én fabrikáltam valamit. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest