- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz
sanyijedi #13071 üzenetére
+1. Btw ha minden igaz, jön egy nagyon olcsó Iphone ami pont úgy fog kinézni mint a Iphone 11 vagy 12. Majdnem minden benne lesz, csak 64Gb és csak két kamera. Már az USA-ban is az a panasz, hogy túl drága lett az Android és nincs hozzá 5+ éves full os update support pedig ez lenne az egyik ok a maradásra mivel már kevesen akarnak 1-2-3 évente telefont cserélni, de szeretnének rendes updateket kapni 2-3 év után is.
A toll ra pedig az Apple Pencil volt a válasz. Persze az egy vagyon az apple ökoszisztémában. -
axlfsi
veterán
válasz
sanyijedi #12377 üzenetére
Sokszor volt mar tema, igy csak annyit fuznek hozza: ne temessetek a Note szeriat. Szo sincs egyelore rola (a legutolso informaciok szerint), csupan az idei kimaradt (velhetoen). A 10+ booooven(!) megallja a helyet meg egy evig es utana meglatjuk.
Sot; valoszinuleg nem is kell egy teljes evet varnunk, mert azt is meglebegtettek Samueknal, hogy az eddig bevett, megjelenesi szokasok nincsenek kobe vesve, azaz varhatoan elobb fog megjelenni a kovetkezo Note, mint jovo osz.
UI.: persze, mindez csak spekulacio, de en igy kepzelem el kb.
-
F_Gergely
őstag
válasz
sanyijedi #12144 üzenetére
Én ezért vettem (olcsó volt és mindig tetszett de sose használtam még ilyet) mert autóba így nyugodtabban teszem csak meglepett hogy nem tartja semmi a kinyíló fedelet, és fejjel lefelé lenyílik. vagy ha zsebre teszem ott is olyan furcsa elővenni, hogy amúgy lenyílik. De akkor nem a tok hibás, ez ilyen, köszi mindenkinek!
-
Diokhan
addikt
válasz
sanyijedi #11844 üzenetére
15-ben a note5, de valóban, az S6 edge+ miatt nem forgalmazták Európában, de ettől függetlenül jelent meg 15-ben note, 16-ban pedig a Note7 jött, tehát mindkét évben jött Note. Most tekintsünk el attól, hogy az akku problémák miatt vissza hívták az összeset. Mondjuk egy FE-t szivesen tartanék otthon a vitrinben...
-
bbendre
őstag
válasz
sanyijedi #11256 üzenetére
Sorry, kicsit off. Aki felrakta a programor, leirna, hogy pontosan mi tortent? Vagy johet a link is
.
- A play store bol jott az app?
- Kellett kulon megadni hozzaferest telepites utan?
- Ha jol tudom acessibility acces nincs automatikusan vagy tevedek.
Privatban is johet akinek van kedve. -
gjoco1
addikt
válasz
sanyijedi #11060 üzenetére
Láttam Én is a tesó topikban tegnap és próbáltam is , de valamiért Nálam nem találja .
Igaz van GoodLock és a modulja ( Home UP ) és használom már a megjelenése óta , de egy plusz "felesleges " alkalmazást kizárnék vele. Bár szebb a Home UP mappa kinézete .
De, érdekes,hogy nem találja a telcsi a frissítést. XEH-XEO. -
golyós
addikt
válasz
sanyijedi #10847 üzenetére
Ezt mind tudom. Csak számomra kicsit gagyi az egész, hogy tükrözzük a telefont, rengeteg dolgot megosztunk az autóval, de közben vezetékezünk. Nekem olyan előre léptünk de kicsit vissza is feelingem van tőle.
Gyakorlatilag én is a Waze miatt használom inkább, megszoktam, pedig az autó fejegységén is a legújabb hárombetűsből vannak a térképek poik,stb. gyakorlatilag újabb mint amit hivatalosan kiadnak a Renault-nál. ( de ez egy másik mókolás) -
bcl
senior tag
válasz
sanyijedi #8229 üzenetére
Ezzel:
Verbatim type-c hubMegy a 2k! Van ilyenem, azért tudom
De a 4-ből, amit az évek alatt Aliexpressről rendeltem, az egyik noname szintén vitte a 2k-t, amíg meg nem döglött (félig, legalábbis - millószor kell ki-be dugdosni, hogy menjen. Érdekes viszont, hogy a tablettel most is jó (Dell Latitude 5179), csak a telefonnal kínlódik.
Szóval ki lehet fogni, igaz, lutri. Nekem most a Verbatimot megvették (ennyit nem adtam volna érte, bááár... nem sokkal több egy normálisabb Alis árától), és ez bejött. Hosszú ideje még nincs meg, a tartósságáról nem tudok semmit mondani.
szerk: igaz, nekem az RJ45 + HDMI (+usb-A) a mániám, szóval csak ilyen hub-okat nézek, meg vettem.
-
Mo Bill
aktív tag
válasz
sanyijedi #7613 üzenetére
A javítást a Samsung végzi ő diktál!!!!!
Sokan visszaéltek vele, hogy az utolsó napokban mielőtt lejár a gari, összetőrték szándékosan és 30 k-ért lett új telójuk!
A Samu mondja meg mennyiért javít, természetesen, ha garis és biztosításos akkor olcsóbban mint a teljes javitás.
De fel lehet hívni őket! -
mtm800
senior tag
válasz
sanyijedi #6340 üzenetére
Persze , természetesen...alap dolgok ezek.Ilyen egy kitűnöen megírt software.....azt hiszed frissíted a telót, pedig frászt csak parancssort kapsz hogy felszabadítsanak egy egy tiltott blokkot, így aztán a gari is automatikusan frissül minden update után, kvázi innéttől egy végtelen ciklusba keveredsz végtelen üzemidővel , frissitési ciklussal, aktuális top proci upgade.vel és élattartam garival
.........................Jah nem felébredtem, kusza dolgokról álmodtam
-
bcl
senior tag
válasz
sanyijedi #4692 üzenetére
Nekem is ezt játszotta az Erste app kb az év eleje óta, pedig előtte az indulás óta hibátlanul ment. Ráadásul a 10-es Android is régebben jött, meg az app sem frissült valahogy november közepe óta (ja jól emlékszek, de az tuti, hogy november volt).
Érdekes volt még, hogy amikor rátapicskoltam az "NFC fizetés"-re (jobb felső sarokban "NFC menü" (4 csík), majd a zöld mezőben a szöveg), akkor leállt az app. Még hibajelentést is küldtem.
Tegnap újra regisztráltam a kártyámat, és azóta ugyan még nem fizettem, de legalább nem hal le, ha ugyanoda bökök. Sőt, látom az előző nfc-s fizetések listáját is, amire nem emlékszek, hogy ott lett volna.Próbáld ki te is, töröld a kártyát, majd add hozzá újra, hátha...
-
telefonmágus
senior tag
-
törölt tag
válasz
sanyijedi #1780 üzenetére
Na. Azt mondtak a SES-ben, hogy ez ilyen es csak be kell járáratni. Azt hittem telót vettem, nem motort.
Egyébb funkciói működnek, szóval marad így.USB átalakító nekem se volt benne. Augusztusi gyártmány.
Annyira nem izgat, mert van otthon 2 is, de azért na. Nem mindenkinek van otthon, és akkor meg erre is adjon pénzt, egy majd 400 ezres telónál... Szerintem ez a pofátlanság teteje, hogy ugyanazon típusnál vagy van vagy nincs... -
-
válasz
sanyijedi #873 üzenetére
Munka közben munkára használom. Ezen hívom a konzulenst, a koordinátort, a mentés irányítást es az esetlapot is tudom rajta írni, nem mellesleg vagy 5 féle orvosi programom van telepítve. De maradjunk annyiban, ha nekem a piros tok tetszik, ahhoz kb senkinek semmi köze ;)
Nem tudom, hogy gyűjti e, mivel öntés hibás, visszaküldtem. A gyári protective cover a karcokat gyűjti elég rendesen hátul a rövid kitámasztón. -
Parallaxis
addikt
válasz
sanyijedi #714 üzenetére
Bocsi, de egy jelszóval és biometrikus azonosítóval védett készülékbe nem lépsz be sehogy a SIM segítségével.
A Google-be sem fog belépni, mert ugyan honnan tudná, hogy milyen fiók van az ellopott készülékhez rendelve? Ha meg közeli ismerősöd, vagy rokonod lopja el a készülékedet, aki ismeri ezeket az adatokat, akkor nem a mobillal, meg a SIM-el van a legnagyobb problémádEllopott készülék esetén a rendőrség lekéri a szolgáltatótól a cellainfókat az IMEI alapján (ismerőstől már foglaltak le készüléket, amit GSM boltból vett).
-
Parallaxis
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Milyen TV-t vegyek?
- Macska topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest