- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoseGee
tag
válasz
Oposzumtoszó #7387 üzenetére
Nekem általában zenélni szokott 😀 a zsebemben, hiába van bekapcsolva a véletlen érintés elleni védelem, plusz ujjlenyomat.
-
TTom65
tag
válasz
Oposzumtoszó #7384 üzenetére
Nem lehet, hogy óra vagy aktivitás mérő ébren tartja és ezért jelentkezik a hiba? Nekem az első órámnál volt ilyen gond, mikor ezt a funkciót kikapcsoltam megszűnt a probléma.
-
mrThomi
addikt
válasz
hogy tud feloldani így ? feloldás simitáson van ? mert nekem fingerprint + forma és azon tuti nem rágja át magát egy telefon sem
-
Astor22
tag
Sziasztok !
Énis búcsúzom, megyek vissza iphone 11 re , nagyon szerettem a note 10 et de, tegnap kaptam egy kihagyhatatlan ajánlatot . Hibamentes használatot mindenkinek!
-
MiklosSaS
nagyúr
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Oposzumtoszó #7387 üzenetére
Hmm...érdekes...anno a régi Sony Z5-nél kapcsoltam ki ezt funkciót, mert ott voltak hasonló jelenségek. Most a Note10-nél semmi ilyesmi gondom nincs
-
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Kapcsold be a "Védelem véletlen érintések ellen" opciót a beállításokban.
-
Sziasztok!
Másnak is akadt gondja a dupla koppintásos kijelző ébresztéssel? Nekem ki kellett kapcsolnom. Zsebben hordva, minden második lépésnél, amikor a lábamhoz "ütődik" a telefon, dupla koppintásnak érzékelte. (Farmerban nincs gond, csak lazább rövidnadrágban.)
Ha ez meg volt spékelve a biztonságos helyek funkcióval és fel is oldott, akkor születtek ám az igazán fura dolgok.
Lementem egy aluljáró lépcsőjén és mire leértem, bekapcsoltam a zseblámpát, levettem a kijelző fényerőt és letiltottam a Viber értesítéseket. Mindezt a zsebemben.Kollégám szerint hordjam a telefont úgy, hogy a kijelzője nem a lábam felé van a zsebemben. Mondja ezt azután, hogy tavaly nekiment egy asztalnak és azon a ponton találta el, ahol a telefonja volt a zsebében, kijelzővel kifelé.
Anno, még Note 4-nél egy ilyen fícsőrrel már meggyűlt a bajom. Akkor az intelligens némítással volt gond, ugyanis a zsebemben csörrent egyet és egyből elhallgatott. Úgy érzékelte, hogy letakarom a kijelzőt, vagy lefordítom a telefont.
Száz szónak is egy a vége, egyre több fícsőrt lövök ki. -
válasz
Scooter #7377 üzenetére
Köszi, megtaláltam. Ott vezetéknév-keresztnév alapján van alapból a beállítás.
Beteszek erről képet.
A problémám továbbra sem szűnt meg. A névjegyeken belül vezetéknév-keresztnév sorrendben jelennek meg a nevek. Ezzel nem volt problémám. Viszont a híváslistában keresztnév-vezetéknév sorrendben jelennek meg még most is a nevek.
Megpróbálok betenni úgy képet, hogy ne az igazi nevek legyenek ott, hanem valami nevet találok ki helyettük. -
Nem nem
A Curve mögött persze az Otp-s kártyám van.Picit más téma...
Amúgy ajánlom a Google Pay-t a telefonom, ugyanis sokkal gyorsabb mint pl az Otp Simple alkalmazás, amikor NFC-vel fizetésre kerül a sor.
Illetve sokkal távolabbról is érzékeli a telefont a terminál( olyan 6-7 cm simán van) -
Annyi a trükk, hogy az órán angolra váltottam a CSC-t. Ekkor megjelenik a Galaxy Wear menüben. Itt hozzáadtam a Curve kártyám, majd amint a képen is látható az órán megjelenik a Curve kártya és működik a fizetés.
Magában a telefonon lévő Samsung Pay alkalmazásban nem csináltam semmit.Mivel most eléggé megborult a bili a Curve házatáján, így nyilván most semmi nem megy...
-
francz'70
senior tag
válasz
FLD1987 #7375 üzenetére
Be tudod állítani a névjegyzék app-on belül is. Nyisd meg az app-ot, baloldalt olyan középtájon van három kicsi vízszintes csík, megpöntyíted, utána jobb oldalt felül a fogaskerék ikont szintén, itt lesz a beállítás.
Amúgy van egy régi bevált módszer Samu telóknák, hogy a névjegyzéknél mindent egy helyre a vezetéknév rublikába kell beírni, és nem lesz gond a nevek megjelenítésével
-
spider80
őstag
-
Sziasztok!
Van néhány problémám a Samsung Galaxy Note 10+ 5G mobiltelefonommal.
Probléma:
1. Samsung Galéria, ahol a fényképek megnézhetőek, nem engedi azt, hogy a helyadatok (GPS) megjelenjenek, ha megosztom a fényképet, pl. OneDrive tárhelyre töltöm.
(A feltöltött fényképekből törlődnek a helyadatok. Vagyis csak a mobiltelefonon lévő fényképek tartalmazzák a helyadatot. Pl. az OneDrive tárhelyre feltöltött fényképekből törlődik a helyadat.)
2. A híváslistában, ahol a nevek vannak, hogy kiket mikor hívtam és kik mikor hívtak, a nevek nem vezetéknév-keresztnév sorrendben jelennek meg, hanem keresztnév-vezetéknév sorrendben jelennek meg.Ezeket a problémákat hogyan lehet megoldani a szoftveren belül?
A fényképek feltöltését így sikerült megoldanom:
Google Fényképek, ahol a fényképek megnézhetőek, engedi azt, hogy a helyadatok (GPS) megjelenjenek, ha megosztom a fényképet, pl. OneDrive tárhelyre töltöm.
(A feltöltött fényképekből nem törlődnek a helyadatok. Vagyis a mobiltelefonon lévő fényképek helyadata pl. az OneDrive tárhelyre feltöltött fényképekből nem törlődik.) -
Divinity
őstag
-
silvergod
őstag
a telefonról kitöröltem a gmail fiókot,de visszaállításnál kért ugye jelszót,és furcsálltam hogy a fiókot nem tudom,ugyanúgy mutatta,de nem is törődtem vele,nem tudtam hogy kéri visszaállítás után megint,csak amikor később olvastam,akkor paráztam rá
aztán a pc-ről belépve láttam hogy több eszközre vagyok bejelentkezve..ott volt a telefon is..rámentem ott írta sikeres kijelentkezés... ez segíthetett neki? mert igazából nem tudom...
-
kaisers
aktív tag
Szerintetek mindent figyelembe véve mennyire mindegy, hogy melyik kártya helyen melyik kártya van? Az egyik csak hívás (1.), a másik csak mobil netre (2.) van.
-
mumuss
aktív tag
Sziasztok
Lenne pár kérdésem:
Milyen Office (Word,Excel) programot javasoltok használni, ami működik Dexen is?
Milyen okosórát érdemes venni a Note 10-hez? Samsung, esetleg más is jó? Típust is írjatok légyszíves
Előre is köszönöm -
Capella
senior tag
válasz
Divinity #7357 üzenetére
Igen, ez így van.
Ha a recoveryből csinálta a gyári visszaállítást, akkor vagy tudja a Google fiók adatait és belép, vagy rá kell keresni az FRP lock eltávolítására.
Vannak videók, leírások a neten. Samsungnál még nem csináltam, nem kellett, de korábban találtam hozzá programot is PC-re.
Huawei telóról viszont már szedtem le FRP lockot. Hát elég macerás.Eszembe jutott a program. [Tenorshare 4key for Android]
-
mrThomi
addikt
Nekem volt egyszer ilyen, de hála istennek nem volt messze a vevő, így masnap visszamentem, be-majd kijelentkeztem, fr, és mindenki örült. Azt akarta hogy adjam meg a jelszómat és a felhasznalómat és majd ő megoldja, de abba én nyilván nem mentem bele
-
Divinity
őstag
válasz
Joe_Muad_Dib #7356 üzenetére
Ha nem a settings alól megy a reset akkor kéri a régi accot a Google a Google fiókot a Samsung pedig a sajátját, a Samsung néha akkor is ha a settings alól megy
Ergo ha ellopják és nem direktben az owner formáz hanem valami heki módon akkor se fog működni.
Ezért célszerű kilépni eladás előtt és vagy 2 fr-t nyomni biztonság kedvéért. Sajnos nem igen van megoldás rá. -
TODI1111
veterán
válasz
silvergod #7353 üzenetére
Ez egy biztonsági megoldás. Azért van, ha például ellopják a készüléked akkor ne tudják használni egy sima gyári visszaállítással, Nem nagyon van más lehetőség. A legtisztább megoldás ha újra bejelentkezel majd az összes fiókból kilépsz és úgy csinálsz gyári visszaállítást.
-
silvergod
őstag
Gyári visszaállítás után kèri hogy jelentkezz be a régi fiókkal...van arra lehetőség hogy az új tulaj,ezt valahogy megoldja/kihagyja?
-
Divinity
őstag
Akkor még egyszer:
- A Samsung Pay app CSAK azokon a hálózatokon megy ahol él a szolgáltatás, a Google Pay-el ellentétben. Tehát VPN-el kitudod cselezni ha mondjuk amcsi hálóra mész fel, legalábbis kb 1 hónapja még ment most nekem se akar elindulni VPN-el sem.
- Ha fel is mentél a hálóra és elindult az app akkor SEM fogsz tudni magyar régióra kiállított kártyát hozzádni, legyen az akár Curve akár más, annyival lehet szerencse, hogy a Curve néhány esetben UK régiós kártyát adott annak lehet esélye, hogy megy de simán kinézem belőlük, hogy egyéb resztrikcók is vannak
Ha megy a Google Pay rendesen akkor minek a Samsung Pay? Én is Google Pay-ezek és cask óra miatt próbálkoztam anni a Samsung Pay-el -
iceQ!
addikt
-
-
mrThomi
addikt
válasz
barcsajani #7331 üzenetére
Neked az ORO(orange), vagy ROM(független) nevü csc kódók közül kell valamelyiknek aktívnak lennie
-
mrThomi
addikt
válasz
Még nem csináltam meg a visszaállítást, de a napokba megpróbálom. Elviekben nálam sikerülnie kell mert benne van, de majd kiderül
-
mrThomi
addikt
válasz
Igen ez így nem fog müködni sajnos, mert az elérhető csc kódok közül 2 tajvani van benne. Gondolom maga a szoftver is csak ezeket támogatja, így egy masik kellene rátenni, vagy rootolni a telót, de ebben nem tudok segíteni, mert már 10 éve nem mókoltam telót. Nézz fel tényleg a volte topikba és érdeklődj. Nekem így néz ki és látszik hogy benne van minden csak valamiért a német aktív [link]
-
opr
nagyúr
Valaki tud valami olyan, swipe-olos billentyuzetet ajanlani, aminek a magyar szotara gyarilag is nagyon bo, ES jol kezeli a ragozast is?
A gyari billentyuzet meg so-so elmenne, de a magyar szotar kritikan aluli, a szavak felet meg ragozas nelkul se nagyon ismeri.Nem baj, ha fizetos, de cserebe ha fizetos, akkor tudjon olyat, hogy a gyari szotar bovitheto, ES ezt elmenti valahol a felhoben, hogy ha a legkozelebbi telefonomra felrakom, ne kelljen elorol kezdeni az egeszet.
-
mrThomi
addikt
válasz
barcsajani #7326 üzenetére
*#1234# és küldj egy képernyőképet
Majd teds fel a Sammobile Phone infot és a CSC KÓD fület is küld be -
mrThomi
addikt
válasz
barcsajani #7324 üzenetére
De neked a kapcsolati beállításoknál sem jelenik meg mint opcio nem ?
-
sterby79
tag
Rosszul fejeztem ki magam, a telefonba csak az egyik kártya van bekapcsolva (a sim-kártyák opciónál a második kártya ki van kapcsolva), a másik kártyát csak ritkán használom, akkor szoktam bekapcsolni, viszont észrevettem, hogy ugyanúgy működik, mintha be lenne kapcsolva!
-
Luser2000
addikt
válasz
sterby79 #7318 üzenetére
Szolgáltató oldalon a "tiltás" nem kifejezetten jó szóhasználat, mert ők nem tiltanak, csak:
- korlátozzák a szolgáltatást (mondjuk először a kimenő hívást korlátozzák, aztán esetleg a bejövő hívásokat is, SMS működik),
- kikapcsolják a szolgáltatást (ezt lehet akár úgy érteni, hogy tiltják a szolgáltatást).
A kikapcsolás lehet ideiglenes, vagy végleges.
Mindezektől függetlenül a SIM kártya működik, csak nem használható rendeltetésének megfelelően (pl. eléred rajta a névjegyzéket, stb).Tehát mi is történt?
-
sterby79
tag
Sziasztok.
2 sim van a telómba, az egyik le va tiltva, néha kapok rá smst, próbáltam hivni és becsörög, valakinek vane e ötlete, hogy miért működik a sim, ha le van tiltva!
-
Joachim21
őstag
válasz
barcsajani #7302 üzenetére
Nekem is N9750,és megy a Volte, legalábbis jelzi az értesítési sávban, hogy azon van.
-
kaisers
aktív tag
Nem ebbe a topik a tartozik, ezért előre is elnézést:
Adott egy S4 lite készülék. A telefonba mentett névjegyeket szeretném vmi módon a gmail cimtarba szinkronizálni. Jelzi a cimtár szinkronizálást, de gépen is ellenőrizve, csak 1 db névjegyet jelez.
Ennek milyen módja lehetséges. Android verzió: 4.4.2
-
Sziasztok,
valaki cseréltetett már gyári fóliát, van erre lehetőség?! pl szervizben?
ha igen, ki hova vitte, melyik SES-be? -
válasz
Mert nincsenek benne a romban a magyar és román VoLTE és VoWifi profilok.
-
mrThomi
addikt
válasz
barcsajani #7306 üzenetére
Én lehet hogy a napokba megpróbálom, mert 2 hét múlva viszem haza magyarba faternak a telót, bár akkor úgy is kell resetlenem. Most én se szívesen törlök mindent. Csinálj egy mentést majd visszaállítást és úgy egyszerübb, bár én mindig mindent mauálisan szoktam
-
mrThomi
addikt
válasz
barcsajani #7304 üzenetére
Annyira pontosan nem vágom ezt az egészet, azért írtam hogy kérdezz rá a csoporba, lehet nálad más a szitu mert te magyarba élsz.Nekem ott van a beállítási lehetőségek között, de valszeg a sim nélküli indítás miatt nem aktív. Nekem is Factory reset kellene hohy kiderülkön úgy működik e illetve ezt tegnap este találtam [link] . Neked reagál valamit a *#272*imei# kódra ? De elvileg azzal is törlődik minden. Amit meg tudsz próbálni az a hálózati beállítások visszaállítása, akkor csak a wifi bluetooth hálózati dolgokat reseteled. De mondom szerintem ebből factory reset lesz :/
-
barcsajani
tag
válasz
mrThomi #7303 üzenetére
A sima Note 10 végig Hongkong-i CSC-vel volt mégis ment, ha tudom, hogy ez számítani fog akkor úgy kapcsolom be stimmel, már teljesen belaktam, úgyhogy ha ezen múlik akkor marad volte nélkül...
Neked meg se jelenik az opciók között vagy hiába kapcoslod őket be? Nekem itt van mindkettő csak egyszerűen hiába kapcsolom be, nem jön be a jel mellett a kis ikon.
-
mrThomi
addikt
válasz
Szia, pont ezzel bajlódok én is. Följebb kérdeztem már és átirányítottak a [volte] csoportba. Most próbálkozok a *#272*imei szám# kóddal hogy megváltoztatom a CSC régió kódját de nekem nem reagál semmit erre a telefon. Én németbe vettem a telót(note10+) és áthoztam luxemburgba, de mielött betettem volna a simet, sim nélkül németbe kapcsoltam be(bootolt) a teló hogy gyors átnézzem minden oké e vele, és ez állítólag hiba volt, mert a németre csatlakozott föl és már nem akarja a luxemburgit fölismerni pedig benne van. Valszeg factory reset kell vagy a szoftvert újra flashelni. De majd az okosok megmondják. Ha neked sikerül szóljál priviben mindenképp !!!
-
barcsajani
tag
Valakinek ötlet, hogy miért nem működik a Volte és a VoWifi? Jelenleg Note 10 Plus N9750-em van, Hongkong-ból jött hozzám a kicsike. Eddig Note 10 Plus 5G-t használtam, azzal ment minden. Volt már sima Note 10em ugyanígy Hongkongból, azzal tökéletesen ment a Volte és a VoWifi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Gyúrósok ide!
- Trollok komolyan
- Wuthering Waves
- Filmvilág
- PlayStation 3
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest