- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ahnaelei
tag
Sziasztok! Két vodás kártyám van a telóban és nem tudom átirányítani egyiket a másikra. Azt írja ki, hogy nem tudja olvasni az adatot. Mi lehet a baj? Elöre is köszi!
-
ahnaelei
tag
Sziasztok! Két vodás kártya van benne. Az egyik céges, ami "nem elérhető" esetén átirányítana a másikra, ami nem történik meg. Mostanában panaszkodnak az ügyfeleim, ha hívnak nem csöng ki a telefon, általában ezután küld egy "nemfogadott hívás" sms-t, de ezt sem mindíg. Gyanúsan lecsökkent a hívások száma, ez tünt fel. És még észrevettem azt is, hogy híváskezdeményezéskor tárcsázás után másodperceket vár a kicsengéssel. Mi lehet a baj? Előre is köszönöm!
-
ahnaelei
tag
Köszönöm, de nem csak a podcast-nél van így. Bármit pl.videót, bármilyen tartalmat nézek. Tehát azt szeretném elérni, hogy akár zárolt képernyőnél is szóljon a hang. PlayerPro-t használok síma zenehallgatásra, ott szól akkor is, ha kialszik a képernyő. Internetes tartalmaknál van gond.
-
ahnaelei
tag
Sziasztok! Azt szeretném elérni, hogy ha a kijelző elalszik, akkor is hallgathassak neten tartalmakat. Hallgatok egy podcast-et, a kijelző elalszik, akkor megszűnik a hang. Előre is köszönöm!
-
ahnaelei
tag
Sziasztok! Van a teló, rajta egy film, rádugva egy pendrive amit felismer. Hogy tudom a filmet átmásolni a pendrive-ra? Előre is köszönöm.
-
ahnaelei
tag
Diktálni szeretnék a telóba. Beszélek és "ő" leírja. Ezt hogy kell? Előre is köszönöm.
-
ahnaelei
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy mostanában eldobja az 1-es kártyát, (csak az 1-est) lejön a hálózatról. Újraindítás után símán felismeri a teló, de egy idő (néhány óra) után újra ledobódik. Ez teló gond, vagy kártya, vagy hálózat, vagy????! Előre is köszönöm!
-
ahnaelei
tag
Sziasztok! Azt szeretném megtudni, hogy összesen mennyi üzemidő van a telefonomban, mióta megvettem. Előre is köszönöm!
-
ahnaelei
tag
Sziasztok! Néha ez villan fel: shield running half-integration. Ez mi? Előre is köszönöm.
-
ahnaelei
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy azt hogy tudom befolyásolni, mit írjon ki a teló rólam, amikor hívok valakit. Előre is köszönöm. -
ahnaelei
tag
Sziasztok! Hogy tudok egy telóra dugott pendrive-ra másolni filmet, bármit? Előre is köszönöm!
-
ahnaelei
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy lehet a nyitólapot beállítani hogy elfordítható legyen. Előre is köszönöm.
-
-
ahnaelei
tag
Sziasztok! Itteni ajánlásra vettem ezt: https://www.aliexpress.com/item/4000080133022.html?spm=2114.13010708.0.0.9f0d4c4doveHND Az a gondom vele, ha be van dugva szépen gyorstölt, lehet zenét hallgatni, de az ébresztőt nem tudom használni, mert csak rezeg, nincs hang. Hol tudok állítani valamit, hogy így bedugva szóljon az ébresztő. Előre is köszönöm!
-
ahnaelei
tag
Sziasztok! Itteni ajánlásra vettem ezt: https://www.aliexpress.com/item/4000080133022.html?spm=2114.13010708.0.0.9f0d4c4doveHND Az a gondom vele, ha be van dugva szépen gyorstölt, lehet zenét hallgatni, de az ébresztőt nem tudom használni, mert csak rezeg, nincs hang. Hol tudok állítani valamit, hogy így bedugva szóljon az ébresztő. Előre is köszönöm!
-
ahnaelei
tag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy az értesítési hangokat hogy tudom szelektálni hogy mindegyik más hangon jelezzen. Külön a Gmail, Email, Naptár, stb.... Előre is köszönöm!
-
ahnaelei
tag
Sziasztok! Milyen FPS játékot tudnátok ajánlani, természetesen Note10 plusz-ra.
Előre is köszönöm! -
ahnaelei
tag
Sziasztok! Az S9+-ból Note 10+ lett. Szuper minden, azért még tanulom. Rögtön elakadtam abban, hogy pontosan lépésről lépésre mit kell csinálni hogy a ceruza a szöveg fölé tartva fordítson. A leírás szerint tartsam fölé, de nem fordít. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Trollok komolyan
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ford topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest