- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pioneer
őstag
A wipe cash-t az nem gyári adatok visszaállításánál kell használni, ott nincs is értelme. Akkor érdemes használni ha gyorsító tárat üríteni, ha valamelyik program, vagy funkció hibásan működik "belakás" közben.
A "Wipe data/factory reset"-et meg kb. ugyan az mintha tiszta telepítéssel tennéd újra a Windows-t, gondolom ott sem veszed ki előtte a Ramokat a gépből.
-
mrThomi
addikt
Ugye korábban kérdeztem hogy másoknál is fennáll e a hátlapi vibráció hang lejátszása közben és valaki jelezte hogy igen és valószínüleg a fölső hangszoró okozhatja a jelenséget. Próbábol kikapcsolnám hogy mi történik. Gondolkoztam hogy 3 napon belül vigyem e vissza, de állítólag az összes ilyen csak talán egy másik készüléknél nem lehetne ennyire érezni
-
Remek, már azt hittem, valamiért nem engedi azt az egy cuccost. Lehet én is bepróbálom ezt a Bixby dolgot, bár kicsit aggódom,hogy az állandó "figyelése" súlyos akkudőbe fog kerülni. Elvégre egy lehallgató kapcsolok be, ami figyeli az összes elhangzott szavam/zajokat. Remélem, nem tárolja sehol/használja fel, de nem vagyok naív. Mondjuk home office van, remélem valaki lehallgatja, hisz nincs itthon senki, szabadon mehet a f>ngás böfögés
(Sorry, nem tudtam kihagyni).
-
Majd mesélj kérlek, hogy működik, én is mindig úgy vagyok vele,hogy le kellene tesztelni, mire is tudom használni, de aztán valahogy elmarad. Kíváncsi vagyok, Sirihez képest mennyire okés. Pl. fel tudja-e hívni kihangosítva az asszonyt, vagy a következő számra ugrani, stb.
-
Alapból is a bekapcs gombhoz van mapolva, csak ki lehet kapcsolni. Plusz nem is kel la gomb, lehet ébreszteni szövegge, ahogy iOS-en a Siri-t is.
Egyébként: Beállítások - speciális funkciók - oldalsó gomb - a Bixby felébresztése (ha gommbal akarod, de mindt mondtam, hanggal is megy, "szólni kell neki".
-
sterby79
tag
Én ezt a tokot használom már 2 hónapja és nekem sokkal jobban bejön mint a gyári szilikon, nagyon jó a fogása és nem tapad annyira mint a gyári szilikon, meg vékonyabb is és kijavitották a tok hibáját is, a Note 9re is volt ilyen tokom és ott eltört a ceruza felett, mivel ott nagyon vékony! A gyári szilikon nekem nem jött be egyáltalán!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Ezért utálod a Bluetooth-t, ha egyszerre több eszközt használsz
- Autós topik
- Home server / házi szerver építése
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Építő/felújító topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Renault, Dacia topik
- Metal topik
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest