- iPhone topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanraith
aktív tag
-
-
feketepeti
aktív tag
Mate 10 Pro ról váltottam, annak pl igen kiváló kamerája volt, de az Android verzió frissítéssel látványosan elcseszték.
Kétségtelen hogy jelen állapotában ez is messze van a jótól. -
doooo
veterán
válasz
Hikvision #2082 üzenetére
És még ez az egyik legjobb széles látószögű kamera, mit mondanál a többire...?
Persze egyrészt nem való ilyesmire, másrészt szarrá van tömörítve a kép, tehát egyáltalán nem a valódi végeredmény van rajta. Ezek után minek feltölteni, vagy bármiféle konklúziót levonni belőle? -
Taci
addikt
válasz
Hikvision #2082 üzenetére
Ah, ilyen "minőségű" képeket akkor láttam legutóbb, amikor a volt apósjelöltemet átvágták, és egy hamis Galaxy S5-öt adtak el neki - az csinált ilyeneket... Abszolút jogos a kaputelefonos hasonlatod rá. Te milyen forrásból vetted?
Amúgy biztos vagyok benne, hogy ott azzal a készülékkel van valami baj, nem pedig a szériával.
-
-
telefonmágus
senior tag
Note8 tényleg jó fotózás szempontjából,de nekem ez az N976B is nagyon jó
-
válasz
mihail38 #2074 üzenetére
Persze, mindenkinek masok az igenyei rendben van ez. Nekem ez a kamera keves , lehetne ez sokkal jobb. Tyutyun teljesen vallalhato kepek vannak az SD verzional tobb tesztben is, azzalmelegedett lennek. Viszont ez nekem nagyon gyenge. Magan velemeny. Jo keszulek ezt maximalisan alairom, viszont az akkor is ultra gaz hogy tenyleg egy note 8 jobb kepeket keszit. Raadasul nem is nuansznyi kulonbsegrol van szo. Kerdes vajon lesz a javiatas hozza es , ha lesz mikor.
-
-
Cobrusz
senior tag
Konkrétan ez a videó idegesít: [link]
Decemberben jár le a gari, cseréltetem a kijelzőt meg az aksit.
Azért is jó lenne váltani, mert nagyon tetszik a telefon mindenben, csak ez a fránya kamera..
Igen én se várok profi fényképezőt egy telefontól, de legalább akkor csak picivel legyen jobb -
mihail38
senior tag
válasz
Cobrusz #2067 üzenetére
Eddig is jött update és ez után is fog...
Nem mondom hogy nagy a különbség, de van, a Note 8-hoz képest, mondjuk én S8-ról váltottam S10 + ra és nem bántam meg.
Ahogy látom S10+ ról nem nagyon érdemes Note 10 + ra váltani, de Note 8 ról már érdemesebb Note 10+ ra vagy ha nem fontos a cerka ( S-pen ) akkor S10+ -
Cobrusz
senior tag
delta1017: Igen kamera miatt cserélném, mert úgy gondoltam hogy 2széria után azért dobbant 1-et a Samu.
Note 8 tökéletesen kiszolgál csak 2év után már kezdem kicsit unni, de ettől függetlenül tökéletes....
Néztem rengeteg videót és őszintén azt hittem hogy a szemem csal csak....Szerintetek fog jönni update a kamerára kicsit csiszolgatni,javítani a dolgokat?!
-
-
törölt tag
A kemerája olyan amilyen. Sose értettem miért várnak el egyesek profi képet egy telefontól.
Aki célirányosan fotózni akar, az ne ezt a telefont vegye meg.
Tartsa meg az előzö telóját, és a Note 10 (+) árából olyan fényképező gépet vesz ami lepipál bármilyen mobiltelefont... -
mihail38
senior tag
-
válasz
Cobrusz #2059 üzenetére
Senki sem fog meggyőzni, mert nem jobb. Ha vissza olvasol a fórumban, találsz erre bőven választ. Note 8rol jöttem, korábban már jópárszor kifejtettem, miért rosszabb ennek a kamerája.
#mihail38: note8 után a beltéri fotó gyatra rossz. Annak az 1,7 aperturaja sokkal jobb képet lőtt nappal szoba viszonyok közt, mint ennek a 2,4 apertúra, egekbe tolt iso mellett. És az S10 széria kamerája pont ugyan ilyen gyatra.
-
Cobrusz
senior tag
Sziasztok.
Aki Note 8-ról váltott meggyőzne engem hogy a kamera sokkal jobb lett videó/kép minőségben?
Néztem videókat ahol összehasonlítják a kamerát a Note 8-al és megmondom őszintén nem hogy jobbnak látnám inkább rosszabbnak....
THX -
mihail38
senior tag
válasz
Memmaao #2057 üzenetére
Gyatrának azért nem nevezném, egy telefonrol beszélünk ami ugyebár nem fényképezőgép, nekem megfelel, volna rajta ugyan mit csiszolni amit a samsung meg is tesz szoftveresen " remélem" volt már egy kis javítás az S10+ is, de a kamera része szinte ugyan az mint a Note 10
-
válasz
LordRajZoL #2055 üzenetére
Kapcsold be, hogy a fogópont fix legyen, akkor nem tudod véletlen áttenni sehova.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
LordRajZoL #2051 üzenetére
-
HaliGab23
senior tag
válasz
LordRajZoL #2051 üzenetére
-
bcl
senior tag
válasz
gyuri81 #2041 üzenetére
Az adaptertől is függ. Nekem az egyikkel max fhd megy, a másikkal a 2560x1440 is (egy 2k és egy 4k monitoron tesztelve)
Az adapter maga tudja a 4k/30 Hz-et, egy Windows-os tablettal, gond nélkül. Van valami magasabb felbontás DEX alatt, de az szürke mindkettővel, mindkét monitoron. -
TpS
őstag
válasz
LordRajZoL #2048 üzenetére
Látszik oldalt az elhúzó fül (vagy minek lehet nevezni), vagy már az se?
-
LordRajZoL
aktív tag
Üdvözletem
Olyan gondom van hogy eltűnt az edge panel. Nem jön elő. Ki be, panel ki be, szerkesztés megvolt nincs eredménye
Otlet? -
HaliGab23
senior tag
Ha nem javítják a kamerát a köv. frissítéssel, megy az enyém is a francba...
A leejtés miatt vagyok mérges, mert így jó nagy bukó..
Ez a kamera sajnos így nagyon gyenge, és igenis fikázom, mert egyszerűen nem lehet éles képet csinálni, ráadásul még festményt is csinál utána belőle. Úgy kell a gyerekre rászólni, hogy ne mozogjon.
Vicc 380ért. -
mihail38
senior tag
Sziasztok!
A kamera kép minősége milyenre sikerült?
Jobb mint az S10 + mert nekem olyan hatása van a Note 10 mint a P30 Pro, ha hátul nézem elsőre nem is tudnák különbséget tenni... -
Elsősorban a Dex felhasználókhoz intézem a kérdésem.
Van akinek sikerült már FHD felbontás felett aktiválnia a Dex-et? 4k a monitorom de nem engedi fentebb valamiért. -
nokia123
aktív tag
Szia! És a turbadonál ha prémium szolgáltatás nélkül veszem meg ami 275110 HUF és a szolgáltatással meg 302621 HUF a garancia az gondolom ugyan az, csak nem jár hozzá a Termék-csere : piaci áron válthat! Mindig aktuálisan kerül kiszámításra!Szerviz? Nem javítunk: Ön új eszközt kap a régi helyett - 48-72 órán belül! 30 napos pénz-visszafizetési garancia! Vagy is most melyik a jobb megoldás?
-
Teal'C
veterán
válasz
ForRedGlory #2037 üzenetére
Kell a francnak oled. Qled és csak 75
-
HaliGab23
senior tag
Egész jól vizsgázott a teló, mindenfelé védelem nélkül ma leesett egy lejtős betonra (hajó felhúzó sólyapálya) kb. 120cm magasról és 2 méter csúszás után belecsúszott a Dunába.. épp hogy el tudtam kapni, mert a Dunában lelassult.
Hátulján csúszott, elég "szép" lett, egy pici repedés a kamaránál, meg karcok.
De legalább nem tört rommá.
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
telefonmágus #1953 üzenetére
Hali!
Majd fogod árulni szerintem -
sagit
veterán
Hello
Melyik az a bőr/bőr hatású Qi töltő ami azt hiszem Note 8 hoz volt? Pontos típus érdekelne :R
-
TpS
őstag
Nem is az original-ra gondoltam, hanem hogy a címben szerepel a samsung, persze azt már tapasztaltuk, hogy az alin ez nem biztos, hogy sokat jelent.
Vettem már olyan "elixir" húrt, hogy a csomagban némelyik rövidebb volt, mint a menzúra, és persze tapintásra is érződött, hogy egy szemét vacak. -
TpS
őstag
A vásárlói véleményeknél írja, hogy a Samsung logó itt és itt megtalálható. Persze ez még nem jelenti, valóban Samsung, de azért egyet én is rendeltem. Amúgy a cikk neve "Samsung Original 25W Fast Wireless Charger 2.0 Duo Pad For Samsung Galaxy S10 S10+ S10E Galaxy Watch Active Galaxy Gear S4 S3" így mégis csak írja, hogy Samsung.
-
nokia123
aktív tag
Szia! Hát most nagy dilemmába vagyok mivel az emagon az S10 adnak egy AJÁNDÉK WATCH ACTIVE [link] amit az páromnak odaadnék,mivel én rendeltem magamnak active 2. A turbanon viszont a Note 10 274,140 HUF https://turbado.hu/telefonok/samsung/samsung-galaxy-note-10-n970-dual-sim-256gb-black-eu. Hát most fel van adva a lecke, a szívem a Note felé huz. Basszus de nehéz.
-
nylacika
aktív tag
parancsolj! Az ár a jó forint árfolyam miatt emelkedett....
https://www.aliexpress.com/item/4000106072053.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.236d4c4dOK7f7o
Gyári dobozban küldik.
-
nylacika
aktív tag
Még szerencse, hogy nem enged képet feltölteni!
Ha valaki gondolkodik a Duo Fast Chargeren, akkor bátran ajánlom Aliról... Itthon 30 ezer körül van, kintről 9.100,-Ft-ért rendeltem. Gyári, eredeti... Vajon kinél landolhat az itthoni különbözet, amikor a kis sárgáknak is van már rajta haszna??? -
MrCsiT
addikt
válasz
nokia123 #1994 üzenetére
A Turbado.hu szerintem rendben van: több telefonunk is van tőlük. Korábban volt garis ügyintézés velük, azzal sem volt probléma. Ne felejtsd el, hogy a cég egy több országban jelen lévő multi, nem a Hüdejjo Gsm
A Konzolvilág más tészta, ott - legalábbis, a Xiaomi telóra, amit vettünk tőlük - csak bolti gari volt, de ott is volt már garis ügyintézésem, és teljesen korrektek voltak ők is.
-
TpS
őstag
Van olyan lehetőség, hogy a redőnyön valami ikonra rábökök (pl. wifi), és után fel is csukja a redőnyt? Nem találom sehol, de lehet, hogy csak átsiklottam felette.
-
leslien
nagyúr
kérdés a super steady video az 4k60@fps is működik?
-
RoninHun
csendes tag
Akit érdekel, hogyan lehet eltüntetni a folyamatos töltéskijelzést:
https://www.sammobile.com/2019/09/19/how-to-hide-galaxy-note-10-persistent-charging-notification
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest