- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silvergod
őstag
a telefonról kitöröltem a gmail fiókot,de visszaállításnál kért ugye jelszót,és furcsálltam hogy a fiókot nem tudom,ugyanúgy mutatta,de nem is törődtem vele,nem tudtam hogy kéri visszaállítás után megint,csak amikor később olvastam,akkor paráztam rá
aztán a pc-ről belépve láttam hogy több eszközre vagyok bejelentkezve..ott volt a telefon is..rámentem ott írta sikeres kijelentkezés... ez segíthetett neki? mert igazából nem tudom...
-
silvergod
őstag
Gyári visszaállítás után kèri hogy jelentkezz be a régi fiókkal...van arra lehetőség hogy az új tulaj,ezt valahogy megoldja/kihagyja?
-
silvergod
őstag
Az akkut ki hogy tölti? Mert az mondják hogy a 0-80% nem okoz akkora romlást,mintha 0-100% -ra tölteném....de a legjobb a 10-80% között tölteni...igaz ez? Aki 0-100% ra tölti ott valóban érezhető romlás egy idő után ?
-
silvergod
őstag
Van egy s10+ ok az nem mai darab...de van egy s20 ultrád is,sőt egy iphone 11 is..nem mindegy melyiket látják nálad? az s20 ultrát vagy a note 10+ teszed ki az asztalra,ez annyira fontos azoknak az embereknek akikkel találkozol? vagy egy s20 ultrával kevesebbnek néznek mint egy note10+ -al? mert ezért biztos nem vennék..amúgy meg a legjobb telefonom minden téren,tehát ajánlom
-
-
silvergod
őstag
ha ez így marad ,nem lesz egy szép hátlap... [note 20]
-
silvergod
őstag
az olcsóbb alis tempered glass-okból van valami használható a telefonra?
-
silvergod
őstag
üzenet/hívás jelzésre ki mit használ?
a világító szélek,nálam nem jó és pl. messengert nem jelez.
Van olyan amihez nem kell az AOD?
köszi -
silvergod
őstag
Sziasztok!
Csatlakoztam egy n10 plus-al hozzátok.
Lenne pár kérdésem így az elején.
A világító széleket nem bírom működésre bírni hogy jelezzen,ezt olvastam másnál is gond volt..
helyette az edgelighting+ nem találom a store-ban, honnan lehetne leszedni?
vagy érdemes fizetni az aodnotify vagy a led me know alkalmazásokért? mennyire eszik ezek az akkut? van olyan ingyenes alkalmazás ami még jó ezeken kívül?Ha majd a gyári fólia megadja magát,akkor van rá Aliról vagy ebayről olyan üvegfólia(esetleg hidrogél) amivel rendesen működik az ujjlenyomat olvasó?
ha lehet nem UV-s mert nem bízok magamban hogy felrakom anélkül hogy befolyna a hangszóróhoz
köszönöm -
silvergod
őstag
Aki telenoros és esetleg előjönne később is, ez a nem tud hívni/fogadni hívást...az megírhatná. köszönöm
mert ha esetleg többször előfordul többeknél,akkor ez nálam kizáró ok... -
silvergod
őstag
válasz
eladogeppc #5407 üzenetére
Ez azért nem kis hiba...ha jól értem az új 10-es androiddal csinálta. Van esetleg másnál is valami jelentősebb szoftveres hiba? Pl. Újraindulás,fagyások, egyéb random dolgok..
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
Note 10+ vagy s10+ vennék. Érdeklődnék van-e a telefonnak esetleg valami jelentős hibája? olvastam többen a ujjlenyomat olvasóra panaszkodnak..vagy olyat is hogy kihangosítva nem hallja a másik normálisan...elég sokat lenne mobilnettel használva,ilyenkor az üzemidő hogy alakul? meg úgy általános használattal meddig bírja egy töltéssel kb.? térerő mennyire erős? A nagyságától tartok kicsit ...fogásra milyen nem zavaró a nagysága/szélessége?
van olyan esetleg aki s10+ ról váltott? megéri érte kiadni a kb.+80e ft al többet?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged