- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz
Joe_Muad_Dib #9192 üzenetére
Át tudod írányitani másik számra, pl hangpostára vagy van auto answer ami lejátszik egy felvett szöveget pl "nem vagyok elérhető. Hivjon vissza később"
Ezen kívül más jelzést nem tud küldeni a telefon max egy SMS-t de az elég drága lenne -
válasz
Joe_Muad_Dib #9192 üzenetére
Nincs ilyen, lehetetlent kérsz, technikailag nem lehet megoldani.
-
Joe_Muad_Dib
tag
Más:
Sziasztok!
Van olyan applikáció, hogy éjjelre olyan "ne zavarj" funkciót tudjak beállítani, amellyel ha nem előre engedélyezett számról hívnak akkor azt jelezze nekik hogy ki van kapcsolva a telefon? A gyári ne zavarj funkciónál a hívó fél azt hallja hogy kicsöng és így nem az igazi.
Köszönöm -
iceQ!
addikt
-
francz'70
senior tag
válasz
Schuler888 #9187 üzenetére
De az már 2 mozdulat
...ennyi erővel már ki is kapcsolhatom.
Nem szívesen állítgatnám pláne, hogy csak a rezgést használom, hangot nem. -
Forgo74
tag
XEH-re van már frissítés?
-
A pleytkák szerint az S21 szériához wireless fülest fog adni a Samsung, a Buds legújabb változatát (nem a Live-ot, lesz egy újabb). Na az nagy pofon lenne az Apple-nek, főleg most, hogy már töltőt sem kapsz az iPhone-hoz.
-
MAQ12
tag
Abban kérnék segítséget, hogy mit nyomogathattam el, hogy a kocsiban, amikor az android auto fut már nem magyarul olvassa fel az üzeneteket, hanem angolul a magyar szöveget?
Egyszerűen nem tudtom, hogy hol és mit kellene állítani, hogy újra magyar legyen. Így sajnos teljesen érthetetlen, amit felolvas, megnézni meg ugye nem lehet az autó kijelzőjén. -
tucsok.
senior tag
Köszi szépen a válaszokat mindenkinek!
-
francz'70
senior tag
-
tucsok.
senior tag
Köszi szépen a válaszokat! Akkor nem a duo pad jött ki hozzá?
-
Pioneer
őstag
válasz
tucsok. #9165 üzenetére
Ezekkel garantáltan működik.
Xiaomi Mi 20W Wireless Charging Stand:
https://www.220volt.hu/Xiaomi+Mi+20W+Wireless+Charging+StandXiaomi 27W Quick Charge 4.0:
https://www.alza.hu/xiaomi-27w-quick-charge-4-0-d5770278.htm -
tucsok.
senior tag
A Samsung melyik vezeték nélküli töltő adta ki a Note10+ hoz?
Illetve melyik típus ajánlott amivel tényleg lehet gyorsan tölteni a telefont?
-
-
iceQ!
addikt
Novemberi update érkezett már valakinek OTA-n? DBT-n kint van már
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Dj.Mike #9152 üzenetére
Elméletileg igen. Gyakorlatilag pedig szintén igen, ha megfelelően működik.
A szinkron nem csak a Gmail fiókok miatt kell. "Személyes adat" (nem úgy, mint a név, cím), illetve ehhez kapcsolódó programok szinkronizációja miatt szükséges. Mail fiókon kívül ilyen például az FB, Office, TikTok, Messenger, Twitter, különböző felhők...stb...stb.
-
Note20-ra az android 11 ebben a hónapban jön, ami jó hír. Egyre gyorsabb a samsung az update-ekkel, gondolom a miénkre sem kell jövő évig várni.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Több dolgot ellenőrizz:
- Nézd meg a beállításokban az alkalmazások kezelése alatt, hogy engedélyezve van -e az értesítés.
- Nézd meg a gyorspanelen be van -e kapcsolva a szinkronizáció.
- Majd utóbbinál (hosszan megnyomva) azt is meg tudod nézni, hogy mi tartozik ebbe bele. Pl. az adott gmail cím. Ott tudod mail címenként is kezelni.Nálam egyébként tökéletesen működik. Így ha ezek nem segítenek, akkor csinálj szintén a alkalmazások menüpont alatt egy adatok törlését a Gmail alkalmazásnak. Utána mehet egy újraindítás, majd ellenőrizd le, hogy automatán frissítette-e magát az app a Google Play -ből...ha nem, akkor tedd meg manuálisan.
Nagy eséllyel ez helyre fogja hozni, ha csak nem más hiba miatt ragad be. Pl. valami rendszer probléma egy esetleg hibás OTA frissítés miatt.
-
Szombó
senior tag
Sziasztok.
Egy ideje nem kapok értesítéseket a gmailről. Van valakinek ötlete?
-
Jose1000
csendes tag
Frissítés óta ezt csinálja,van valakinek ötlete?link
-
Forgo74
tag
Sziasztok!
A package disabler program nálatok működik?
Play áruházban nem található, és a program sem működik nálam! -
A google pay kb 10cm-rol is működik, szemben a simple-el, ami max 2cm kb-re kell tenni a terminaltól.
-
sompetike
aktív tag
Miért kinlódtok itt curve kártyával,gpay-el?Milyen előnye van, hogy ezekkel bajlódtok.
Én a simple használom tökéletesen működik. -
ρσгτσ
addikt
válasz
gretzky77 #9111 üzenetére
Arra én nem látok opciót...de lehet már valaki találkozott vele. Esetleg akkor, ha nincs külön "Alkalmazások képernyő", amit nem szeretnék elállítani.
Egyébként sokan azért nem jönnek rá erre, mert mindenki egy ujjal bökdösi a képernyőt. Ami elég nehézkes, ha tele van pakolva programmal és/vagy widgettel. Ezért jó az "összecsípés".
-
Elmarad, így van, de amikor kiadják nekem jön OTA.n
A "legnagyobb" bajom az ILO-val, hogy Android autoval elszáll a telefon kezelő felület,átveszi az android autoé és ilyenkor elszáll vele együtt a hívás rögzítés is. Ha BT-on vagyok az autón AA nélkül akkor minden ok, de AA-val ugrott a hívás rögzítés.
(Mondeo SYNC rendszer, ha ez számít) -
gretzky77
veterán
Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy a bal szélső kezdőképernyő, Samsung Daily kikapcsolható valahogy!? Számomra teljesen felesleges, illetve a képernyők körbe körbe görgetése nem lehetséges? Köszönöm
-
bcl
senior tag
válasz
Maxximus #9101 üzenetére
Nem. Az Erste saját appját kell beállítani fizetéshez. (Már nem tudom hol, olyan régen csináltam, de előkeresem, ha kell! - vagy valaki hátha tudja a fórumtársak közül fejből?
)
Egészen pontosan ugyanúgy megy, mintha az Erste/Mastercardot használnám, csak PIN kód helyett ujjlenyomat kell, ha kell. Nem mindig, legalábbis olyan 20-25e HUF-ig bezárólag.
-
francz'70
senior tag
Az a töltő amit fojtviki ajánlott [link] én pl.csak azzal töltöm mióta meg van a teló, lassan egy éve. Tökéletesen működik, a ventillátornak szinte nincs hangja, a led fényerejét automatikusan leveszi töltéskor, úgy tudom ki is lehet ezeket kapcsolni de ezt még nem próbáltam.
A samu cuccok nagyon megbízhatóak, (tapasztalat) nekem a biztonság többet ér mint pár ezer forint különbség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Path of Exile (ARPG)
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest