- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcsajani
tag
Fotóban nem vettem észre, akkuban számottevően jobb a Plus. Átlagosan nálam körülbelül +2 óra SOT jött ki a belőle. Note 10 - 4 óra SOT egy nap alatt, minden este kellett tölteni, Note 10 Plus - 6 óra SOT egy/másfél nap alatt, én akárhogy van, minden nap töltöm bármim van. Mindkettőt két simmel és okos órával használtam.
-
barcsajani
tag
válasz
mrThomi #7303 üzenetére
A sima Note 10 végig Hongkong-i CSC-vel volt mégis ment, ha tudom, hogy ez számítani fog akkor úgy kapcsolom be stimmel, már teljesen belaktam, úgyhogy ha ezen múlik akkor marad volte nélkül...
Neked meg se jelenik az opciók között vagy hiába kapcoslod őket be? Nekem itt van mindkettő csak egyszerűen hiába kapcsolom be, nem jön be a jel mellett a kis ikon.
-
barcsajani
tag
Valakinek ötlet, hogy miért nem működik a Volte és a VoWifi? Jelenleg Note 10 Plus N9750-em van, Hongkong-ból jött hozzám a kicsike. Eddig Note 10 Plus 5G-t használtam, azzal ment minden. Volt már sima Note 10em ugyanígy Hongkongból, azzal tökéletesen ment a Volte és a VoWifi.
-
barcsajani
tag
Szia, nekem volt S10+ előtte az akksija valamivel gyengébb, a ram annyira nem vehető észre, szvsz a Note 10 Plus formája sokkal szebb, főleg Glow színben. Ezután lett Note 10 Plus, aztán váltottam sima Note 10-re, viszont az picinek bizonyult és az akku is gyengébb, utána jött egy S20 5G aminél a SOT elég borzalmas volt (pedig a 120Hz nagyon hiányzik).
Úgyhogy ismét vissza tértem a Note 10 Plus 5G-re. -
barcsajani
tag
[kép]
Ezt valaki tudja, hogy miért írja? -
barcsajani
tag
válasz
dabgergo #2439 üzenetére
Ja, s a kijelzőről meg annyit, hogy az S10+t is és most a Note 10 Plust is közepes felbontáson használom... Különbséget szabad szemmel a közepes és a maximum között én nem látok, így nem látom értelmét felvinni, gondolom több akkut enne. Szóval ezzel valszeg nem lesz bajod ha a sima Note 10 mellett maradsz.
-
barcsajani
tag
válasz
Capt.Obvius #2364 üzenetére
Én Ausztriából vettem a Note 10 Plusom, ebben volt OTG, én bontottam ki a dobozt.
-
barcsajani
tag
válasz
Capt.Obvius #2359 üzenetére
Gyári fülest még én se bontottam ki.
S10+tól származó AKG-vel próbáltam volna, maradt egy type C to jack adapterem egy P30 Pro-tól csak sajnos nem működik vele. :( -
barcsajani
tag
válasz
telefonmágus #2257 üzenetére
Az enyém európai, Ausztriából vettem. N975F/DS
-
barcsajani
tag
Sziasztok, tegnap lettem boldog tulajdonosa egy Note 10 Plus-nak. S10 Plusról váltottam. Szoktam használni a Phone Infó SAM alkalmazást, erre is letöltöttem és azt írja a battery health-nél, hogy ~40% [kép]. Az S10 Plus-nál fél év használat után ez 99.8%.
Kérdésem az lenne, hogy ez valami bug lehet vagy gyári hibás lenne a készülékem? Csatolok képet az akku használatról ma, 2 sim kártya van benne, napközben végig wifi, 4G + BT S2 classic óra miatt. [kép]Valamint még az érdekelne, hogy ki lehetne-e kapcsolni a töltés közbeni információk megjelenítését?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest